• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist

Blog

SILK Jewellery BLOG

Op de SILK Jewellery BLOG houden wij jou op de hoogte over alle ontwikkeling rond om SILK JEWELLERY. Hier lees je de laatste nieuwtjes over onze handgemaakte sterling zilveren sieraden collectie. We schrijven over hoe jij jouw SILK sieraad kunt schoonmaken en onderhouden. Elk half jaar brengen wij je weer op de hoogte van de Top 5 best verkochte zilveren dames armband en de Top 5 leren dames armband van SILK. Natuurlijk worden de heren niet vergeten, en zullen wij ook de Top 5 van best verkochte zilveren heren armband en leren heren armband van SILK Jewellery publiceren.
We brengen blogs over sieraden trends in het algemeen, met welke SILK sieraden jij je bruidspak een extra stoere touch geeft, maar ook komen gedenksieraden aan bod. We vertellen je over de mogelijkheden van het graveren van onze zilveren armbanden en hangers. En je leest meer informatie over de achtergrond van ons handgemaakte sieraad, waar jouw zilveren SILK sieraden gemaakt worden en hoe ze gemaakt wordt. 
Heb je tips nodig over het uitzoeken van wélke zilveren armband het beste bij jou past? Of vraag je jezelf misschien af hoe je jouw SILK sieraden het beste kunt combineren, ook daar helpen wij je  graag mee!

Inspiratie opdoen op de sieraden blog van SILK Jewellery
SILK Jewellery brengt regelmatig een nieuw blog online waarin je kunt lezen over de nieuwste  sieraden. Op de SILK JEWELLERY blog vind je allerlei verschillende blogs. Zo vind je er de beste sieraden styling tips, alle sieraden trends op een rijtje, van schakel sieraden tot de stapel sieraden trend, info & advies over het schoonmaken en dragen van jouw zilveren sieraden. Maar ook de tofste hotspots voor wanneer je een trip naar Bali, het eiland van herkomst, gaat maken. We geven je een kijkje achter de schermen bij de productie van jouw handgemaakt SILK sieraad. En zullen je regelmatig nieuwe sieraden stylingstips geven. Ontdek wat de sieraden trends voor mannen zijn en lees welke heren sieraden we in het najaar 2020 en voorjaar van 2021 veel terug gaan zien.

Combineer tips? Scroll door SILK Jewellery’s stack inspiratie!
Heb je je favoriete armband al gespot, maar ben je nog op zoek naar inspiratie hoe je deze armband kunt combineren en stacken tot jouw eigen look? We got this! SILK Jewellery heeft namelijk dé perfecte tips voor combinatie opties in beeld gebracht. Het enige wat je nog hoeft te doen is de blog zoeken waar jij naar op zoek bent, lezen, geïnspireerd raken en combineren maar. Zo zie je misschien mooie combinaties die je zelf niet bedacht zou hebben. De beste SILK sieraden stack inspiratie tips kom je hier te weten. Check het artikel wat jou aanspreekt & get inspired!

Jouw sieraden inspiratie
Wanneer je zelf jouw SILK sieraad online wil kopen is het soms lastig om een goede combinatie voor ogen te zien, maar door het lezen van de blog van SILK Jewellery raak je al snel geïnspireerd. Sieraden mix & match inspiratie voor dames én heren vind je hier. Op de blog van SILK Jewellery vind je namelijk een berg aan sieraden combineer inspiratie. Denk bijvoorbeeld aan welke zilveren armband of leren armband met zilveren sluiting, bij jouw persoonlijke stijl past. SILK volgt de laatste sieraden trends voor jou op de voet, zodat jij helemaal op de hoogte bent. Op deze blog vindt iedereen wel de nodige inspiratie voor leuke sieraden combinatie ideeën.

Het enige wat je zelf hoeft te doen is jouw favoriete SILK sieraad uitkiezen, lezen hoe je deze zou kunnen combineren en stylen maar. Leuk dat je onze blogs leest maar volg daarbij wel vooral jouw eigen persoonlijke smaak, en geef vooral jouw eigen stijl een unieke draai, waar jij je goed bij voelt. Trends komen en gaan en wij van SILK Jewellery snappen heel goed dat jij het af en toe niet meer bij kunt houden. Wij zijn er voorstander van dat je zo authentieke en puur mogelijk blijft, ook al vind je het leuk om over trends te lezen, blijf real en blijf jezelf!

WHAT SILK LOVES

Deze SILK Jewellery blog gaat niet alleen over hoe je SILK sieraden kunt dragen, combineren en stylen, maar op de blog krijg je ook een dosis inspiratie over de laatste lifestyle trends.  Je zult misschien niet meteen aan SILK Jewellery denken als het om lifestyle gaat, maar wij vinden het heel tof om met jullie te delen WHAT SILK LOVES. Wij zijn niet alleen gek op alles wat blinkt maar raken ook geïnspireerd van bijzondere eye-catchers om jouw interieur mee af te stylen, of gave reisbestemmingen of inspirerende exposities. In de blogs vind je daarom ook lifestyle, reis tips en merken of initiatieven die wij een warm hart toe dragen.
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay