• Verzendtijd Op werkdagen vóór 17u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn verlengd t/m 8 januari
  • User
  • wishlist

Moederdag Sieraden

MAMA VERDIENT HET
10 Mei is het Moederdag, dé dag waarop je jouw moeder, schoonmoeder, liefmoeder of stiefmoeder verrast. Ook oma's worden vaak verwend met een mooi en bijzonder cadeau op Moederdag.

Een sieraad geeft een blijvende herinnering, daarmee geef je je moeder niet alleen een stoer style item, maar ook een blijvende herinnering aan jullie speciale band.

Dit jaar vieren we Moederdag in quarantaine. Weken lang non-stop thuisblijven met kinderen, dat is voor veel mama's een uitdaging, Ook mogen we de geliefde oma's niet zien, en moeten we onze moeders die in verpleeghuizen zitten heel hard missen. Dus de hoogste tijd om de Mama's op zondag 10 Mei eens flink in het zonnetje te zetten.

Shop nu het perfecte Moederdag sieraad mét een gratis cadeau verpakking in Moederdag style.
en rechtstreeks bezorgen Laat je sieraad speciaal inpakken voor Moederdag
In deze tijd waarin we allemaal thuis in de ban worden gehouden door het Corona virus, kunnen we niet altijd zélf langs bij onze geliefde mama's, liefmoeders, schoonmoeders en oma's.

Laat ons jouw gepersonaliseerde cadeau voor haar verpakken in een mooie luxe Moederdag verpakking. Wij schrijven ook met de hand jouw boodschap op het kaartje. Én zorgen dat het rechtstreeks bij haar bezorgd wordt.

We hopen dat alle Mama's van Nederland die het dit jaar éxtra verdienen om in het zonnetje gezet te worden, zo toch een bijzondere Moederdag hebben met een blijvende herinnering.

LET OP: HET GRAVEREN KAN TOT VRIJDAG 8 Mei - 16:00
Laat je sieraad NÚ GRATIS GRAVEREN
We hebben een selectie gemaakt van 5 sieraden die je kunt laten graveren. Verwen dit jaar jouw moeder met een origineel en blijvend zilveren Moederdag cadeau, welke je kunt personaliseren met jouw zelf gekozen gravure.

Kun je jouw Moeder dit jaar niet bezoeken, maak dan gebruik van onze Gratis verzending. We pakken jouw gepersonaliseerde kado feestelijk voor haar in, helemaal in Moederdag stijl. En zorgen er vervolgens voor dat het op tijd en netjes bij haar bezorgd wordt!

LET OP: HET GRAVEREN KAN TOT VRIJDAG 8 Mei - 16:00
LET OP GEGRAVEERDE SIERADEN KUNNEN NIET WORDEN GERUILD
Bestel je een sieraad uit de Moederdag selectie mét een gratis gravure, dan kan deze niet geruild worden. Deze wordt namelijk speciaal voor jou op maat gemaakt! De levertijd van gegraveerde sieraden is twee werkdagen. Omdat we jouw Moederdag sieraad met de hand graveren, hebben we één werkdag langer nodig dan een normale levering. Hou daar rekening mee tijdens het bestellen.
Zondag 10 mei is het weer zover: Moederdag! Dé dag om de mama's, schoonmoeders of bonusmoeders eens flink te verrassen. Natuurlijk hoort daar een heerlijk ontbijt op bed bij, bloemen, chocolade, knutselwerkjes en andere verwennerij.

De mama's die de laatste weken, ook nog entertainer en juffen zijn, verdienen dit jaar misschien ook wel een extra groot cadeau. Heb jij al nagedacht over waar jij haar moederhart dit jaar mee gaat veroveren?


GRATIS GRAVURE

Laat gratis een zilveren SILK sieraad graveren met de naam van jouw kindje(s) en maak het een blijvende herinnering aan een wel hele bijzondere Moederdag!

Een geperonaliseerd sieraad geeft een blijvende herinnering, daarmee geef je je moeder niet alleen een stoer style item, maar ook een blijvende herinnering aan jou en jullie speciale band.

De mooiste zilveren SILK sieraden voor Moederdag vind je bij silkjewellery.nl, variërend van zilveren armbanden, stoere zilveren ringen, stijlvolle colliers en bijpassende zilveren hangers en oorbellen. Voor elk type moeder en elk budget hebben wij Moederdag cadeau inspiratie op een rijtje gezet.

Dus de hoogste tijd om haar op zondag 10 Mei eens flink in het zonnetje te zetten. Shop nu het perfecte Moederdag sieraad bij SILK Jewellery.


MOEDERDAG IN QUARANTAINE

Moederdag, een dag waarop alle mama's even in de watten gelegd mogen worden. Alleen dit jaar zal het niet hetzelfde zijn als altijd. Het Coronavirus zorgt de afgelopen weken voor extra druk op Mama's. Veel moeders zijn de afgelopen weken gepromoveerd tot entertainer en juf en proberen óók nog efficient thuis te werken. Wij vinden dat alle moeders daarom ook een extra bijzondere Moederdag verdienen!

ZONDAG 10 MEI 
Verwen dit jaar jouw mama met een origineel en blijvend zilveren Moederdag cadeau. Zet zondag 10 Mei in je agenda zodat Moederdag dit jaar extra speciaal wordt. Mama's staan dit jaar onder extra hoge druk door de nieuwe situatie die ons allemaal treft. Zet de oma's, mama's, schoonmoeders en liefmoeders dit jaar daarom extra in het zonnetje, zij verdienen het!


LAAT JE SIERAAD GRATIS GRAVEREN

Bekijk onze mooie Moederdag sieraden selectie voor een klein en groot budget. Is jouw moeder een klassieke dame of meer een hippe Mama, voor elk type vrouw hebben wij een toffe cadeau suggestie. Deze selectie kun je nú gratis laten graveren met jouw naam, haar naam, met mama of bijvoorbeeld de naam van je kindje(s).
Copyright 2021 | SILK Jewellery
pay