• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen

WIN een Big Boys BBQ Masterclass voor Papa en zijn vrienden

Dat wij natuurlijk de beste Vaderdag cadeaus voor elke superpapa, opa, schoonvader, stiefvader en soon to be daddy hebben wist jij natuurlijk al?! Speciaal voor álle Papa’s van Nederland zijn wij een vurige verbintenis aangegaan met de BIG BOYS om Vaderdag nog nét even iets toffer te maken voor jouw one and only superdaddy.

Samen met de Big Boys organiseren wij een zomer vol BBQ Tips en lekkere recepten om culinair te genieten. Daarbij hoort natuurlijk een te gekke win actie, die ieder mannenhart sneller doet kloppen. Onder alle SILK Vaderdag aankopen verloten wij een te gekke Masterclass van de Big Boys. Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief en ding mee!
OPGELET PAPA'S VAN Nederland HONGER NAAR VUUR
Het is eindelijk zomer en wij hebben honger naar vuur en rook. Zin in de magie van het knisperende hout, lome zomer avonden in goed gezelschap. Vrolijk rondrennende kinderen. Genieten van lekkere gerechten en drankjes. De ongedwongen sfeer die BBQ-en met zich mee brengt is aan ons wel besteed!

Bij elke SILK aankoop ontvang je nu een gratis BBQ familie recepten boekje, welke leuk zijn om samen met je kind(eren) te maken.

Daarnaast maakt papa ook nog kans op een Big Boys BBQ Masterclass samen met jouw familie of met Papa zijn beste vrienden!
Big Boys BBQ Masterclass PAPA WINT
Denk je dat jouw vader het te gek zou vinden om eens wat anders dan een speklapje of kippenbout te grillen? Ontdek dan nu snel meer over hoe jij deze te gekke prijs voor hem kunt winnen!

Wint jouw Papa?
Jouw Papa wint natuurlijk áltijd met alles! En BBQ-en en Grillen kan hij uiteraard als de beste. Máár Papa's willen de beste zijn en blijven. Wij denken dat hij het te gek zal vinden om nóg beter te leren grillen.
Daarom maakt jouw Vader nu bij aankoop van een SILK sieraad voor Vaderdag, kans op een Big Boys BBQ Masterclass samen met zijn familie of voor Papa's beste vrienden.

Hoe dan?
Vink bij jouw bestelling Vaderdag Cadeau aan, schrijf je in voor de nieuwsbrief en that's it. Easy Does it! De loting vind op 18 Juni plaats, en hierover krijg jij per mail bericht,
BBQ Grillmasters Wat wint Papa dan precies?
Onder alle Vaderdag aankopen verloten wij een te gekke geheel verzorgde Masterclass voor 10 personen. Als jouw vader wint, dan wint hij Dé perfecte Vaderdag Verrassing voor een gegarandeerd memorabele vrienden- of familie dag.

Samen met zijn gezelschap naar papa's keuze, gaat hij een top dag beleven in de BIG BOYS Playground. De Masterclass is helemaal compleet. De BigBoys chef zorgt voor een Live Cooking BBQ setting, met uitleg en demonstraties. Gedurende de masterclass mogen papa en zijn vrienden onbeperkt gebruik maken van de bar en alle faciliteiten van de Playground.

Tijdens deze Masterclass bereidt de BIG BOYS chef de lekkerste gerechten van de barbecue, waarbij hij uitleg geeft over bereidingen, herkomst en menuopbouw. Papa mag al zijn BBQ vragen afvuren op de Big Boys, die er voor gaan zorgen dat jij straks alleen nog maar hoeft te genieten van Papa zijn upgraded BBQ Skills.

Dat wordt genieten!
bij elke aankoop Gratis BBQ Recepten Boekje
Wint jouw Papa niet, niet getreurd, bij elke SILK Vaderdag aankoop ontvang je nu een gratis BBQ family boekje vol recepten, welke leuk zijn voor papa om samen met zijn kind(eren) te maken.
Copyright 2021 | SILK Jewellery
pay