• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist

WIN een Big Boys BBQ Masterclass

Speciaal voor álle culinaire levensgenieters van Nederland zijn wij een vurige verbintenis aangegaan met de BIG BOYS om deze zomer jouw BBQ skills een upgrade te geven. Samen organiseren wij een zomer vol BBQ Tips en lekkere recepten om culinair te genieten. Daarbij hoort natuurlijk een te gekke win actie, die ieder grillmaster's hart sneller doet kloppen. Onder alle SILK aankopen verloten wij deze zomer te gekke Masterclasses van de Big Boys.

Lees snel hoe jij mee dingt naar deze prijs!

Klik hier om je aankoop aan te melden!
OPGELET Grillmasters van Nederland HONGER NAAR VUUR
Het is eindelijk zomer en wij hebben honger naar vuur en rook. Zin in de magie van het knisperende hout, lome zomer avonden in goed gezelschap. Vrolijk rondrennende kinderen. Genieten van lekkere gerechten en drankjes. De ongedwongen sfeer die BBQ-en met zich mee brengt is aan ons wel besteed!

Bij elke SILK aankoop ontvang je nu een gratis BBQ familie recepten boekje, welke leuk zijn om samen met je kind(eren) te maken.

Daarnaast maak jij ook nog kans op een Big Boys BBQ Masterclass!
Big Boys BBQ Masterclass WIN WIN WIN WIN
Sloof jij je graag uit voor je gasten maar ontbreekt het soms aan de juiste timing, techniek en BBQ kennis. Lijkt het jou te gek om ook eens wat anders dan een ordinair speklapje of kippenbout te grillen? Ontdek dan nu snel meer over hoe jij deze prijs kunt winnen!

Be a winner!
Bij élke aankoop van een SILK sieraad maak jij nú kans op een Big Boys BBQ Masterclass. Dat jij een geboren winnaar bent wist jij natuurlijk al. Ook BBQ-en en grillen kun jij vanzelfsprekend als de beste, máár jij wil natuurlijk wel de beste blijven!

Hoe dan?
Het enige wat je hoeft te doen is jouw aankoop gegevens hier achter laten. Daarbij geef je aan bij wélke SILK dealer jij jouw SILK sieraad hebt gekocht. Je schrijft je in voor de SILK nieuwsbrief en that's it. Easy Does it! De winnaars krijgen hierover per mail bericht.
BBQ Grillmasters Wat win jij dan precies?
Onder alle SILK aankopen verloten wij de gehele zomer geheel verzorgde Masterclasses.

Samen met je gezelschap naar keuze, ga jij een top dag beleven in de BIG BOYS Playground. De Masterclass is helemaal compleet. Gedurende de masterclass mag jij onbeperkt gebruik maken van de bar en alle faciliteiten van de Playground. De BigBoys chef zorgt voor een Live Cooking BBQ setting met uitleg en demonstraties.

Tijdens deze Masterclass bereidt de BIG BOYS chef de lekkerste gerechten van de barbecue, waarbij hij uitleg geeft over bereidingen, herkomst en menuopbouw. Jij mag al jouw brandende BBQ vragen afvuren op de Big Boys, die er voor gaan zorgen dat jij straks vol de blits maakt met jouw upgraded BBQ Skills.

Dat wordt genieten!
bij elke aankoop Gratis BBQ Recepten Boekje
Bij elke online SILK aankoop ontvang je nu een gratis BBQ family boekje vol recepten, welke leuk zijn om samen met kind(eren) te maken.
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay