• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • User
  • wishlist

Retourneren & Ruilen

RETOURNEREN
Wij begrijpen dat u graag zeker weet dat het door u bestelde sieraad in werkelijkheid net zo mooi is als op de foto. En uiteraard willen wij graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij houden ons vanzelfsprekend aan de wet 'kopen op afstand' die u tegen een eventuele teleurstelling beschermd. Dit betekent dat u geen enkel risico loopt met de aanschaf van uw SILK sieraad. Na ontvangst van uw aankoop heeft u een retour termijn van 14 dagen. Indien uw aankoop om welke reden dan ook toch tegen mocht vallen krijgt u de aankoopsom teruggestort op uw rekening, binnen 14 dagen nadat wij het sieraad van u retour hebben ontvangen. 
 
Uiteraard gelden daarbij wel een aantal strikte spelregels. Het sieraad wordt retour gezonden in exact dezelfde staat als u het van ons heeft ontvangen, concreet betekend dat:
- Het sieraad niet gedragen is
- Het sieraad niet gegraveerd is
- Het sieraad onbeschadigd is
- De verpakking onbeschadigd is
- Het garantiebewijs is bijgevoegd

Indien u gebruik wilt maken van onze "niet goed-geld terug-regeling" dient u het retourformulier die u bij uw levering hebt ontvangen juist in te vullen en met retourzending terug te sturen. Kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Wij adviseren het product aangetekend te retourneren zodat u te allen tijde een verzendbevestiging en traceercode heeft. Heeft u aanvullende vragen over deze policy, mail ons dan op: info@silkjewellery.nl. Heeft u geen retour formulier ontvangen, dan kunt u hem hieronder downloaden.

RUILEN
Het ruilen mag natuurlijk ook. Heeft u het sieraad in de webshop gekocht dan gelden dezelfde regels als met het retourneren van het product. U dient dus ook het retour formulier in te vullen en mee te sturen. Geef aan om welke ruiling het gaat en onze klantenservice kan direct informatie geven of het artikel op voorraad is in de gewenste maat. Mocht er een verschil zijn in het aankoop bedrag dan zal dit verschil aan u gerestitueerd worden of indien er geruild wordt voor een duurder artikel dan zult u een factuur ontvangen van de meerprijs. Wij zullen u dan voorzien van de juiste gegevens. Kosten voor het retour sturen zijn voor eigen rekening. Wij adviseren het product aangetekend te retourneren zodat u te allen tijde een verzendbevestiging en traceercode heeft. Heeft u aanvullende vragen over deze policy: mail ons op: info@silkjewellery.nl.

RETOUR FORMULIER
Download hier uw retourformulier
background image
Copyright 2023 | SILK Jewellery
pay