• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist

Ruilen & Retourneren

Ruilen & Retourneren
GEGRAVEERDE ITEMS MOGEN NIET RETOUR let op
Wij maken jouw bestelling met personalisatie speciaal voor jou op maat! Zorg er dan ook vooraf voor dat je zeker bent van de juiste maat. Ná een gravure kan je bestelling niet meer retour.
RETOURBELEID

Retourneren

Wij begrijpen dat u graag zeker weet dat het door u bestelde sieraad in werkelijkheid net zo mooi is als op de foto. En uiteraard willen wij graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij houden ons vanzelfsprekend aan de wet 'kopen op afstand' die u tegen een eventuele teleurstelling beschermd. Dit betekent dat u geen enkel risico loopt met de aanschaf van uw SILK sieraad. Na ontvangst van uw aankoop heeft u een retour termijn van 14 dagen. Indien uw aankoop om welke reden dan ook toch tegen mocht vallen krijgt u de aankoopsom teruggestort op uw rekening, binnen 14 dagen nadat wij het sieraad van u retour hebben ontvangen.

Uiteraard gelden daarbij wel een aantal strikte spelregels. Het sieraad wordt retour gezonden in exact dezelfde staat als u het van ons heeft ontvangen, concreet betekend dat:
- Het sieraad niet gedragen is
- Het sieraad niet gegraveerd is
- Het sieraad onbeschadigd is
- De verpakking onbeschadigd is
- Het garantiebewijs is bijgevoegd

Indien u gebruik wilt maken van onze "niet goed-geld terug-regeling" dient u hierboven je retour online aan te melden, daarnaast vragen wij om het retourformulier welke u bij uw levering heeft ontvangen met de retourzending terug te sturen. Kosten voor het retour sturen delen we samen en bedragen €2.90. Zodra je je retour online hebt aangemeld ontvang je van ons een DHL verzendlabel. Je hebt daarmee een verzendbevestiging en traceercode om je pakket te volgen. Heeft u aanvullende vragen over deze policy, mail ons dan op: bestellingen@silkjewellery.nl.
start online retour melding

RUILEN

Wilt u graag een artikel ruilen tegen bijvoorbeeld een andere maat dan kan dat m.u.v. gegraveerde items natuurlijk ook. Retourzendingen t.b.v. ruiling zijn gratis. Wanneer het sieraad in de webshop is gekocht dan gelden dezelfde regels als met het retourneren van het product. U dient dus ook uw ruiling online aan te melden en het retour formulier mee retour te sturen in het pakketje. Geef aan om welke ruiling het gaat. Mocht er een verschil zijn in het aankoop bedrag dan zal dit verschil aan u gerestitueerd worden of indien er geruild wordt voor een duurder artikel dan zult u een factuur ontvangen van de meerprijs. Wij zullen u dan voorzien van de juiste gegevens. Zodra u de ruiling online heeft aangemeld ontvangt u van ons een DHL verzendlabel. U heeft daarmee direct ook een verzendbevestiging en traceercode om het pakket te volgen. Heeft u aanvullende vragen over deze policy: mail ons op: bestellingen@silkjewellery.nl.
start online retour melding
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay