• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • User
  • wishlist

Vingerafdruk sieraden

Vingerafdruk sieraad is een bijzonder manier om je naasten dichtbij je te dragen. Wij personaliseren jouw sterling zilveren sieraden met jouw vingerafdruk of die van je geliefde naasten. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste laser technologie, waardoor er een vingerafdruk ontstaat die voelbaar is. Naast vingerafdrukken zijn ook gravures van voet- en handafdrukjes, handschriftgravures, een eigen logo of tekening en het graveren van familiewapens mogelijk.

100%
uniek & persoonlijk

luxe gravures

Vingerafdruk Armbanden

100% uniek

Sieraden met vingerafdruk

Iemands vingerafdruk is 100% uniek en kenmerkend voor de persoon. Door het verwerken van een vingerafdruk op je SILK sieraad heb je een mooi en persoonlijk gedenk sieraad met een zeer persoonlijke herinnering.
vingerafdruk sieraad
VULLEND OF IN ZIJN GEHEEL

SIERAAD MET VINGERAFDRUK

Er zijn twee manieren waarop wij een vingerafdruk op je SILK sieraad kunnen graveren.

VINGERTOP
Wanneer je kiest voor een volledige vingerafdruk, dan is de volledige vorm van de vingertop herkenbaar. Hierbij staan de lijnen soms wat te dicht op elkaar en daardoor zal het patroon van de vingerafdruk iets minder zichtbaar zijn.

VULLEND
Je kunt ook kiezen voor een gedeelte van de afdruk, welke vullend op het slot van jouw armband gegraveerd wordt, Hierdoor is het patroon vaak beter herkenbaar, de vorm van de vingertop is dan echter minder zichtbaar.

Het is uiteindelijk jouw persoonlijke smaak wat jij het mooiste vind.
Ketting met Vingerafdruk
vectoriseren Hoogwaardige vingerafdruk
Wij maken gebruik van laser technologie, waardoor de afdruk heel gedetailleerd weergegeven kan worden. De vingerafdruk sieraden die wij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit wat een bijkomend kostenplaatje geeft.

De meeste reguliere vingerafdruk sieraden die worden aangeboden worden één op één geplaatst zoals je deze aanlevert. Er wordt dan niets aan de vingerafdruk zelf gedaan. Wij plaatsen enkel hoogwaardige kwaliteitsvingerafdrukken. Dat houdt in dat wij de aangeleverde vingerafdruk omzetten in vectoren, uitlijnen en schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat de vingerafdruk strakker en duidelijker wordt. Vervolgens kan deze dieper gegraveerd worden ook en geeft dit meer reliëf op het sieraad.

Hier komt vanzelfsprekend meer werk bij kijken en zal daarom 10 werkdagen beslaan. De kosten van een hoogwaardige vingerafdruk gravure komen op €95,-.
HOE MAAK JE JOUW VINGERAFDRUK aanlever instructies
Wanneer je kiest voor een vingerafdruk op jouw SILK sieraad, dan graveren wij deze met laser techniek op jouw sieraad. De aanlevering van jouw vingerafdruk kan zowel digitaal als op papier. Volg de volgende stappen.

Vingerafdruk maken
Breng een laagje zwarte of blauwe inkt aan op de vinger waarvan je de afdruk op je sieraad wil laten graveren. Dit gaat het makkelijkst met een stempelkussen, maar kan natuurlijk ook gewoon met pen. Leg vervolgens de zijkant van de vinger op een stuk wit papier en draai de vinger over het papier van links naar rechts. Druk hierbij de vinger stevig op het papier en draai in één vloeiende beweging. Probeer een aantal vingers, om te kijken welke het mooiste resultaat geeft.

Aanlevering
Als je tevreden bent en een mooie afdruk hebt gemaakt, dan kun je een foto of een scan maken en deze naar ons e-mailen bestellingen@silkjewellery.nl.. Dit kan in PDF en JPG formaat. Je mag het papier met de afdruk ook per post aan ons opsturen. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw vingerafdruk gedigitaliseerd en gevectoriseerd wordt voordat we deze gaan graveren.
vingerafdruk sieraad sterling zilver
leren armband met gravure
het perfecte cadeau voor hem

Leren Armband met vingerafdruk

Een vingerafdruk op een armband is niet alleen een bijzonder gedenksieraad maar ook een heel stoer stijl item. Deze armbanden zijn bijzonder populair als cadeau voor bijvoorbeeld een geboorte of Vaderdag met gegraveerde vingerafdrukken van de kindjes.

Hangertje met afdruk

Misschien niet je eerste gedachte, maar ook een langwerpige hanger zoals de 173 of 190 hanger leent zich heel mooi voor een vingerafdruk gravure. Er wordt dan een gedeelte van de vingerafdruk op je hanger geplaatst. Hier zie je een prachtig voorbeeld waarbij het unieke kenmerk van de vingerafdruk bewust gekozen is in beeld te brengen. Zo wordt een sieraad jouw meest dierbare en persoonlijke gedenksieraad.
hangertje met vingerafdruk
Copyright 2022 | SILK Jewellery
pay