• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist

Vingerafdruk sieraden

Een vingerafdruk sieraad is een bijzondere manier om je naasten dichtbij je te dragen. Wij personaliseren jouw sterling zilveren sieraden met jouw vingerafdruk of die van je geliefde naasten. Hiervoor gebruiken wij de nieuwste laser technologie, waardoor er een vingerafdruk ontstaat die voelbaar is. Naast vingerafdrukken zijn ook gravures van voet- en handafdrukjes, handschriftgravures, een eigen logo of tekening en het graveren van familiewapens in sieraden mogelijk.

luxe gravures

Vingerafdruk Armbanden

100% uniek

Sieraad met vingerafdruk

Iemands vingerafdruk is 100% uniek en kenmerkend voor de persoon. Door het verwerken van een vingerafdruk op je SILK sieraad heb je een mooi en persoonlijk gedenk sieraad. Een sieraad met vingerafdruk zorgt voor een zeer persoonlijke herinnering.
vingerafdruk sieraad
VULLEND OF IN ZIJN GEHEEL

HOE GRAVEREN WIJ EEN VINGERAFDRUK?

Er zijn twee manieren waarop wij een vingerafdruk op je SILK sieraad kunnen graveren.

VINGERTOP
Wanneer je kiest voor een volledige vingerafdruk, dan is de volledige vorm van de vingertop herkenbaar. Hierbij staan de lijnen soms wat te dicht op elkaar en daardoor zal het patroon van de vingerafdruk iets minder zichtbaar zijn.

VULLEND
Je kunt ook kiezen voor een gedeelte van de afdruk, welke vullend op het slot van jouw armband gegraveerd wordt, Hierdoor is het patroon vaak beter herkenbaar, de vorm van de vingertop is dan echter minder zichtbaar.

Het is uiteindelijk jouw persoonlijke smaak wat jij het mooiste vind.
Ketting met Vingerafdruk
vectoriseren

Hoogwaardige vingerafdruk graveren

Voor het graveren van vingerafdrukken maken wij gebruik van laser technologie, waardoor de afdruk heel gedetailleerd weergegeven kan worden. De vingerafdruk sieraden die wij leveren zijn van hoogwaardige kwaliteit wat een bijkomend kostenplaatje geeft.

De meeste reguliere vingerafdruk sieraden die worden aangeboden worden één op één geplaatst zoals je deze aanlevert. Er wordt dan niets aan de vingerafdruk zelf gedaan. Wij plaatsen enkel hoogwaardige kwaliteitsvingerafdrukken. Dat houdt in dat wij de aangeleverde vingerafdruk omzetten in vectoren, uitlijnen en schoonmaken. Dit zorgt ervoor dat de vingerafdruk strakker en duidelijker wordt. Vervolgens kan deze dieper gegraveerd worden ook en geeft dit meer reliëf op het sieraad.

Hier komt vanzelfsprekend meer werk bij kijken en zal daarom 10 werkdagen beslaan. De kosten van een hoogwaardige vingerafdruk gravure komen op €95,-.
HOE MAAK JE JOUW VINGERAFDRUK

aanlever instructies

Wanneer je kiest voor een vingerafdruk op jouw SILK sieraad, dan graveren wij deze met laser techniek op jouw sieraad. De aanlevering van jouw vingerafdruk kan zowel digitaal als op papier. Volg de volgende stappen.

Vingerafdruk maken
Breng een laagje zwarte of blauwe inkt aan op de vinger waarvan je de afdruk op je sieraad wil laten graveren. Dit gaat het makkelijkst met een stempelkussen, maar kan natuurlijk ook gewoon met pen. Leg vervolgens de zijkant van de vinger op een stuk wit papier en draai de vinger over het papier van links naar rechts. Druk hierbij de vinger stevig op het papier en draai in één vloeiende beweging. Probeer een aantal vingers, om te kijken welke het mooiste resultaat geeft.

Aanlevering
Als je tevreden bent en een mooie afdruk hebt gemaakt, dan kun je een foto of een scan maken en deze naar ons e-mailen bestellingen@silkjewellery.nl.. Dit kan in PDF en JPG formaat. Je mag het papier met de afdruk ook per post aan ons opsturen. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw vingerafdruk gedigitaliseerd en gevectoriseerd wordt voordat we deze gaan graveren.
vingerafdruk sieraad sterling zilver
bekijk video

Hoe maak ik een vingerafdruk

Bekijk de video en ontdek hoe je een mooie vingerafdruk maakt.
+ Teken met potlood een cirkel (of gebruik een inktkussentje)
+ Wrijf met je vingertop over de inkt cirkel
+ Plak plakband over je vingertop
+ Druk deze zachtjes aan
+ Plak de plakband op het papier
+ Herhaal dit totdat je een perfecte afdruk hebt
+ Fotografeer de afdruk bij daglicht
+ Knip de afbeelding op maat
+ Stel eventueel het contrast bij voor een duidelijker beeld
+ Zorg dat de lijnen scherp zijn
+ Vul het formulier in en verstuur je afdruk naar bestellingen@silkjewellery.nl
+ Wij gaan deze voor je overtrekken en vectoriseren
+ Je vingerafdruk is nu klaar voor jouw persoonlijke laser gravure
+ Na de laser gravure wordt je sieraad gepolijst en afgewerkt
leren armband met gravure
het perfecte cadeau voor hem

Leren Armband met vingerafdruk

Een vingerafdruk op een armband is niet alleen een bijzonder gedenksieraad maar ook een heel stoer stijl item. Deze armbanden zijn bijzonder populair als cadeau voor bijvoorbeeld een geboorte of Vaderdag met gegraveerde vingerafdrukken van de kindjes.

Hangertje met afdruk

Een hangertje met afdruk maakt jouw sieraad nog unieker en persoonlijker. Misschien niet je eerste gedachte, maar ook een langwerpige hanger zoals de 173 of 190 hanger leent zich heel mooi voor een vingerafdruk gravure. Er wordt dan een gedeelte van de vingerafdruk op je hanger geplaatst. Hier zie je een prachtig voorbeeld waarbij het unieke kenmerk van de vingerafdruk bewust gekozen is in beeld te brengen. Zo wordt een sieraad jouw meest dierbare en persoonlijke gedenksieraad.
hangertje met vingerafdruk

ketting met vingerafdruk

Een ketting met vingerafdruk is eenvoudig te realiseren met de SILK gegraveerde hangers.

Kies je liever voor een ketting als gedenksieraad i.p.v. een armband? Dan zijn er verschillende opties in de SILK collectie. Ga bijvoorbeeld voor een stoer vingerafdruk ketting met de gegraveerde 183BLK ketting. Dit is een hand gevlochten lederen ketting met vingerafdruk hanger, en geeft een casual look door de combinatie van leer en zilver. Zo geef je een bijzondere betekenis aan een stoer gedenksieraad.

Ook heeft SILK een aantal zilveren tag kettingen in haar collectie waarop je je vingerafdruk gravure zichtbaar kunt dragen. Zowel de 180 als de 181 hebben een mooi zilveren ketting met daaraan een zilveren vingerafdruk tag. Wil jij echter liever de vingerafdruk helemaal voor jezelf houden, dan is ook de 173 of 190 hanger een goede keuze. De meeste kettingen met vingerafdruk kunnen overigens aan twee kanten gedragen worden.
vingerafdruk ring sterling zilver
altijd dichtbij

Vingerafdruk ring

Een vingerafdruk kan natuurlijk ook op een ring geplaatst worden. Onze nieuwste zegelringen en elements ringen zijn perfect geschikt voor het plaatsen van een vingerafdruk. Vraag naar de mogelijkheden.
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay