• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
De papa armband

De papa armband

De Papa armband in leer of zilver neemt toe in populariteit. Zoek jij een bijzondere armband speciaal voor jouw pa? Dat is pas echt een waardevol en uniek cadeau voor papa! Voor Vaderdag, een bijzonder kraamcadeau voor de kersverse papa, voor zijn verjaardag of als kerstcadeau voor je vader? Denk dan eens aan de Papa armband. Steeds meer heren dragen naast een horloge vandaag de dag ook armbanden, kettingen of andere sieraden. Het dragen van sieraden is al lang niet meer alleen een vrouwen ding. Steeds meer moderne mannen kiezen voor een stoer accessoire wat goed bij zijn persoonlijkheid past. Het dragen van heren sieraden en accessoires of het nou een horloge, dasspeld, manchet knopen, een ring, ketting of een armband is, geeft je outfit iets extra’s. Niet elke man is nog heel comfortabel met het dragen van opvallende sieraden. Uiteraard moet je als man dan ook altijd dragen waar je je prettig bij voelt.

Groeiende populariteit voor papa armbanden
“Papa armbanden zijn enorm in trek, veel mama’s zijn trots op de vader van hun kinderen en willen aan deze trots een bijzondere tastbare uiting van dankbaarheid geven. Ook veel kinderen vinden het mooi om hun speciale hechte band met hun vader te uiten met een sieraad. Niet alleen tijdens Vaderdag zijn deze armbanden voor papa erg in trek zijn, maar eigenlijk zien we dat er het hele jaar door papa armbanden cadeau worden gegeven”, - stelt Heidi van Leeuwen, mede oprichtster SILK Jewellery - Ben jij op zoek naar een Papa armband dan moet je dit artikel echt even doorlezen.
De papa armband
Papa armbanden en kettingen vormen een stijlvolle finishing touch
Steeds meer heren kiezen ervoor om armbanden te dragen. Je kunt met mannen armbanden je outfit écht een boost geven, je imago versterken of zelfs een bijzondere herinnering koesteren. Het blijft bij het dragen van sieraden door mannen al lang niet meer bij een horloge welke de meeste mannen al jaren dragen. Een horloge, is natuurlijk echt een klassieker. Vrijwel iedereen draagt tegenwoordig een horloge.
Een armband daarentegen is vaak een sieraad met net iets meer verhaal. Een verhaal wat echt past bij het karakter van de drager. Daarom is een armband voor papa ook zo uniek en immens populair vandaag de dag. Papa armbanden maar ook kettingen vormen een stijlvolle finishing touch op de outfit van je vader. Én koestert meteen jullie speciale band.
Welke armbanden worden het meest gedragen?
De belangrijkste voorwaarde van jouw keuze voor de juiste papa armband is dat het sieraad écht bij hem als persoon past. Denk daarom goed na over wat hij bijvoorbeeld vaak voor kleding draagt. Is dat meer casual of juist chic? Opvallend of juist wat meer ingetogen. Er is tegenwoordig zo ontzettend veel keuze in mannen sieraden, daarom doken wij in deze trend en zetten SILK haar populairste Papa Armbanden voor jou op een rijtje.
De Leren papa armband
Binnen de SILK collectie is een breed aanbod aan heren sieraden. Maar de graveerbare leren armbanden en leer gecombineerd met zilver zijn de meest gewilde papa armbanden. Een papa armband is een zilveren of leren armband voor de stoerste en liefste papa van de wereld, waar op het slot vaak de initialen van de kinderen of het kindje gegraveerd worden. Ook wordt er gekozen voor de papa armband met naam, waar je varieert met teksten als PAPA, Daddy Cool, Papa met een hartjes symbool, een of meerdere namen en of initialen van de kindjes of de geboorte datum van papa’s trots.
De hand gevlochten armband van leer met naam
Met stip op één staat bij SILK onze 841 leren armband. Deze armband heeft veel ruimte op het slot en de hand gevlochten leren band is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo past deze armband bij veel verschillende type papa’s. Stoere papa’s en trotse papa’s dragen graag de initialen van hun koters dichtbij zich. Een papa armband met naam is dan ook hét cadeau voor papa als je iets unieks voor hem zoekt.
Robuuste stoere papa armband met gegraveerde naam of initialen
Wat ook een heel erg gewilde papa armband is, is deze stoere leren heren wikkel armband met naam. De hand gevlochten 258BBR wikkel armband waar je zowel op de sluiting als op het bakslot ruimte hebt om een letter, symbool of tekst te graveren. De papa armband met naam is makkelijk te combineren, omdat het zowel zwart als donkerbruin leer combineert, en zo bij verschillende kleuren kleding goed matcht. Dit is een armband, die door veel mama’s en kinderen met liefde cadeau worden gedaan als speciale herinnering. Je kunt deze armband gratis laten graveren. Een overzicht van alle SILK sieraden die te graveren zijn vind je hier.
HALF LEER HALF ZILVEREN ARMBAND
Iets duurder maar ook heel populair binnen het SILK assortiment is de Half leer half zilveren 344 papa armband. De 344 wikkel armband is voor zowel de verfijnde heer als de wat stoerdere man, en geeft elk type vader een stoere stijlvolle outfit Touch. Deze armband wikkel je om de pols en zo lijkt het alsof papa twee armbanden om heeft.
Gegraveerde ketting met naam
Gegraveerde ketting met naam
Ben je op zoek naar een wat subtieler sieraad en is jouw vader niet zo weg van armbanden? Denk dan eens aan de Gegraveerde ketting met naam voor papa. Kies bijvoorbeeld voor de 173 of 190 hangers welke aan de achterkant een zilveren plaatje hebben welke wij gratis graveren met naam, tekst, geboorte datum of naam. Hoe dan ook is het zo dat papa gegarandeerd verrast zal zijn als hij ziet dat ij jouw cadeau voor papa hebt gepersonaliseerd. Hiermee ontwerp je zelf een heel persoonlijk sieraad wat jullie eigen verhaal verteld.
Kies bijvoorbeeld voor de 173 of 190 hangers welke aan de achterkant een zilveren plaatje hebben welke wij gratis graveren met naam, tekst, geboortedatum of naam. Hoe dan ook is het zo dat papa gegarandeerd verrast zal zijn als hij ziet dat jij jouw cadeau voor papa hebt gepersonaliseerd. Hiermee ontwerp je zelf een heel persoonlijk sieraad wat jullie eigen verhaal verteld.

 

SILK SIERADEN ZIJN UNISEX
Omdat SILK sieraden in verschillende lengte maten verkrijgbaar zijn kun je als familie of als gezin dezelfde armbanden of kettingen dragen. Dus niet alleen een papa armband maar ook een armband of ketting voor mama die wij gratis voor jullie personaliseren met jullie eigen gekozen gravure.  Het zou natuurlijk ite gek zijn als Papa én Mama hetzelfde gepersonaliseerde SILK sieraad dragen met beiden de initialen van de kindjes daarin vereeuwigd. Lees hier verder over Mama ketting met naam.
 

Maatwerk

SILK armbanden kunnen op maat gemaakt worden, dus je kunt er ook voor kiezen als vader en zoon dezelfde armbande te dragen. Zo laat je helemaal zien hoe sterk jullie band is.
 

De zilveren Papa armband

Er zijn allerlei soorten papa’s; de serieuze vader tegen wie jij opkijkt en bij wie je altijd voor goede raad terecht kunt. De ietwat maffe papa die graag mee ondeugende dingen onderneemt , de papa die je van alles en nog wat leert, de vader voor eindeloze diepgaande fascinerende gesprekken, de handige papa die altijd jouw band plakt of altijd wel raad weet met typische vader klusjes. De vader die mee op avontuur gaat, de liefste papa die de monsters onder je bed verjaagd. De vader die van rust houdt en jou leert vissen en van de natuur en het buiten leven leert genieten. De bonus papa die je haren kamt en je voorleest, de stoerste papa die met jou mee gaat fietscrossen of je leert skaten. Wat voor een vader jij ook hebt, álle lieve papa’s verdienen iets speciaals.

Hoe bijzonder is het om jouw vader, schoonvader of bonuspapa te verwennen met een unieke Papa armband. Een armband welke symbool staat voor jullie bijzondere en sterke onvoorwaardelijke band. Een armband past niet alleen heel goed bij Papa zijn stoere persoonlijkheid maar net zo goed bij een papa met een heel zacht karakter. Of papa nou heel stoer is of juist heel zacht en lief. De SILK armbanden collectie bestaat uit een ruime collectie heren armbanden voor iedere vader. Van een stoere leren naam armband tot een zilveren armband met naam. Jullie zijn voor altijd met elkaar verbonden door een uniek handgemaakt sieraad.

Een papa armband geef je niet alleen met Vaderdag. Een bijzonder cadeau vinden voor papa is altijd lastig. Een armband kun je ook geven voor papa zijn verjaardag, of gewoon zomaar omdat hij het dubbel en dwars verdiend. Papa’s zullen zich apetrots voelen, zodra hij ziet dat hij zijn kindje(s) voor altijd dichtbij zich kan houden! Ontdek onze twee absolute best sellers cadeaus voor papa in het helemaal zilver.

Een zilveren SILK armband voor Papa is niet alleen stijlvol maar ook heel erg tijdloos en laat zich zonder twijfel goed combineren met andere leren of kralen armbanden.
Welke maat heb ik nodig?
Elke heren pols is natuurlijk anders, de meest voorkomende heren maat is maat 21 voor een zilveren armband en een maat 20 voor een leren armband voor papa. Echter is het bepalen van de juiste maat ontzettend persoonlijk. Wij hebben daarom een pagina opgesteld waar je kunt nalezen hoe je de juiste armband maat voor papa zijn papa armband bepaald. Lees snel hier verder……


Sieraden graveren voor een persoonlijk geschenk
Het graveren van sieraden maakt de sieraden nog persoonlijker! Wij graveren jouw eigen tekst naar keuze. Dit hoeft dus echt niet altijd de naam van je geliefde te zijn. Je kan er ook voor kiezen om een speciale datum of een bijzondere tekst te laten graveren. SILK graveert haar sieraden op traditionele authentieke wijze nog volledig met de hand! Neem een kijkje op onze graveerbare sieraden pagina, voor een overzicht van alle te graveren SILK sieraden.
kerstcadeau voor je vader
ontdek nu onze Kerstcadeaus voor je vader
Wij adviseren jou graag over onze populairste SILK kerstcadeaus voor vader. Lees hierover snel meer en koop dit jaar een magisch kerstcadeau voor hem wat een onvergetelijk indruk zal maken.
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay