• Verzendtijd Op werkdagen vóór 17u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn verlengd t/m 8 januari
  • User
  • wishlist
LEEF MET PASSIE DRESS YOUR
let’s hook up YOU
Vraag jezelf af: wanneer voelde ik me voor het laatst echt LEVEND? Wanneer voelde je voor het laatst je hart sneller kloppen van opwinding? Wanneer voelde je voor het laatst vlinders in je buik? De kans is groot dat het bijna te lang geleden was om het te herinneren.

Het is jouw leven en simpelweg te kort om te verspillen. Stop met leven met spijt en ga leven met passie. Laat deze Valentijn geen kans door je vingers glippen. Let's Hook Up!
GUIDE HOW TO HANDLE YOUR CASUAL HOOK-UP
Valentijnsdag is de dag om liefde en vriendschap te vieren, beter bekend als de dag om romantisch te worden met je liefde of wijn te drinken met je besties.

Een lekkere lovely dag of je nu vrijgezel of bezet bent. Maar het kan vooral awkward worden voor diegenen onder ons wiens relatie status niet zo duidelijk gedefinieerd is. Als jij iemand terloops ziet, kan Valentijnsdag pas echt ongemakkelijk worden.

Hier is onze guide voor het omgaan met je casual hook-up op 14 februari.
image right
HOW TO HANDLE YOUR CASUAL HOOK-UP
Easy does it! Je bent niet officieel samen, dus je hoeft niets speciaals te doen.

De grootste oorzaak van het ongemakkelijke gevoel is waarschijnlijk dat je je afvraagt of je iets speciaals moet doen met je casual hook-up op Valentijnsdag. Laat die druk om romantisch te zijn op 14 februari lekker varen.

"Een kadootje zou leuk zijn, maar absoluut niet nodig als je geen vaste relatie hebt", Hey en nog mooier "Je bent niet verplicht elkaar te zien, uit te gaan of zelfs af te spreken op die dag. Het is geen ‘relatie’, dus no strings attached.

Als jij dingen strikt casual wilt houden met je hook-up, overweeg dan om iets anders te doen op Valentijnsdag, of het nu een chick-flick marathon is met je girls of een deep dive into je mencave. Je bent technisch vrijgezel, dus free as a bird. Wij hebben in dit geval maar één echte tip van flip:

Show yourself some love!
DRESS YOUR REAL YOU

LET'S HOOK UP

Is jouw casual hook-up échter stiekem jouw grote liefde? Hunker je naar de eerst volgende date om je échte gevoel te laten zien en het official te maken? Hou jezelf niet langer in en maak indruk op je date.

Met het leren 830 SILK armbandje uit de Hook serie heb je al voor €49,- gegarandeerd een smashing binnenkomst.
image left
Hooked On you darling
Zijn jullie al jaren hooked on each other en wil je elkaar dit jaar eens écht verassen? Vier jullie liefde met een zilveren armbandje voor haar en een lederen armband voor hem.
ontdek collectie
SEAL IT WITH A RING
Is jullie liefde al lang out there maar wacht je nog op het juiste moment om jullie liefde te bezegelen Valentijnsdag is dan natuurlijk hét moment om jullie liefde met een couple ring te bevestigen. No panic, wij hebben wel een paar mooie suggesties voor je!

SPREAD THE LOVE AND LOVE WILL SPREAD
Love is in the air.... een van de meest romantische dagen in het jaar komt er weer aan, 14 Februari is het Valentijnsdag. Vind jij het ook elk jaar een uitdaging om een cadeautje voor je lover te kopen? No worries dit jaar gaan wij jou daarbij helpen met onze geselecteerde lovebird items. Combineer bijv. de sterling zilveren Bold 371 armband voor hem met de Bold 349 armband voor haar en maak een blijvende indruk! Vind hieronder nog veel meer kado inspiratie en Celebrate Love!  
 
Valentijn Sieraden voor Hem & Haar
Een van de meest romantische dagen in het jaar komt er weer aan, 14 Februari is het Valentijnsdag. Vind jij het ook elk jaar een uitdaging om een cadeautje voor je lover te kopen? No worries dit jaar gaan wij jou daar bij helpen met onze geselecteerde lovebird items van SILK Jewellery. 

DE LIEFDE MOET JE VIEREN
Ben jij ook zo iemand die de liefde groots wil vieren? Bekijk dan onze armband suggesties voor hem & haar, zo kunnen jullie lekker twinnen en maak je zeker een blijvende indruk!

WANNA HOOK UP?
Is jouw liefde nog geheim en hunker je naar een eerste date? Maak indruk op je date met een SILK armbandje uit de Hook serie! Met het leren 830 armbandje heb je voor €49,- gegarandeerd een smashing binnenkomst.

SEAL IT WITH A RING
Is jullie liefde al lang out there maar wacht je nog op het juiste moment om jullie liefde te bezegelen?Valentijnsdag is dan natuurlijk hét moment om jullie liefde met een couple ring te bevestigen. Wij hebben wel een paar mooie suggesties voor je! Sterling zilveren ringen in allerlei structuren, een smallere variant voor haar een stoere bredere voor hem.

IN MY HEART FOREVER
Ben jij als het om de liefde gaat meer het expressieve type? Express your love en verras jouw grote liefde met een bijzondere text armband. De lederen met zilveren armband draagt een zilveren text plaat met daarin een hele mooie expressie: IN MY HEART FOREVER. Hou je ook nog van twinnen, dan zijn deze stoere gevlochten lederen expression armbanden helemaal hét juiste love kado! Want ze zijn er in zwart én bruin én zowel voor dames als heren.

EARRINGS ARE A GIRL’S BEST FRIEND
Steeds meer dames dragen graag een complete SILK set van een armband, collier, oorbellen en ring in dezelfde structuur. Verras jouw vrouw of vriendin met een paar van deze stoere oorbellen die overal bij matchen en haar Valentijnsdag kan vast en zeker niet meer stuk.

WILD LOVE
Wil jij jouw Valentijn dit jaar eens verrassen met een heel bijzonder sieraad ipv bonbons of een bos rozen? Heeft zij jouw hart écht gestolen? Ga dan voor de FREE SPIRIT WILD HEART pendant! Deze zilveren hart vormige hanger past natuurlijk perfect bij Valentijnsdag.

Copyright 2021 | SILK Jewellery
pay