• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
STERRENBEELD Leeuw

STERRENBEELD Leeuw

ROARRR De Leeuw-periode 2022 is begonnen! Op zaterdag 23 Juli 2022 staat de zon in Leeuw. Elke 30 dagen gaat de zon over in een nieuw sterrenbeeld. Nu is ‘t de tijd voor de Leeuw. Tijdens deze periode voel je de heersende energie van dit uitbundige sterrenbeeld, ongeacht of je Leeuw in je geboortehoroscoop hebt of niet. Ben je benieuwd welke invloed het Leeuw-seizoen op je dagelijks leven gaat hebben? Ontdek dan snel meer over de temperamentvolle karakter eigenschappen van de Leeuw.
Tijd om het leven te vieren
De zon maakt elke 4 weken een transitie naar een nieuw sterrenbeeld. En bij elke transitie nemen we allemaal een beetje van de energie trekjes van het sterrenbeeld over. Wanneer de zon haar transitie maakt naar Leeuw, is het tijd om het leven te vieren! Een Leeuw wil het liefst dat de zon altijd schijnt in zijn of haar leven. Niet alleen heb je meer zelfvertrouwen, ook durf je je meer uit te spreken. Leeuw is een echt vuurteken en dat vuurtje wordt zeker geuit. Een goed moment om te zeggen waar het op staat en te gaan voor wat je wil.

TIJD OM TE STRALEN - MET DE ZON IN LEEUW
Met de transitie naar Leeuw is het tijd om te stralen. Letterlijk. Want wanneer zon in Leeuw staat wil je het liefst je huis uit, op de terrassen flaneren en je beste outfit laten zien. Zelfs als je het liefst op de achtergrond staat, is dit het seizoen om juist uit je comfort-zone te komen. Spotlight, center of attention? KOM MAAR DOOR! Tijdens zon in Leeuw word je je een stuk bewuster van wat je waard bent. Een moment om dus echt te gaan voor wat je wilt en om voor jezelf te kiezen.

Het karakter van een leeuw
Leeuw is zelfverzekerd, sympathiek, warmhartig, loyaal, betrokken en genereus. Leeuwen zijn hartstochtelijk en vechten voor wat ze willen hebben. Een Leeuw is eerlijk, nobel, integer en zal nooit iemand in de steek laten. Leeuwen zijn er gek op om anderen aan het lachen te maken. Zij mijden mensen met een negatieve instelling, voor een Leeuw is het glas half vol, zij houden van het leven en willen het onderste uit de kan halen om maar niks te missen. De enorme levenslust van de Leeuw trekt mensen aan als een magneet. "Dus pak het leven vast en bring out your inner Leo Roarrr!"
leeuw sterrenbeeld wikkelarmband
show it off

Leeuw sterrenbeeld wikkelarmband

Zoek jij het perfecte cadeau voor de Leeuw Man? Dan is deze opvallende wikkelarmband écht iets voor hem. De Leeuw man is warm, gul en een ware romanticus. Hij zoekt een intelligent, stabiel maatje die hem bewondert. Hij staat graag in het middelpunt van belangstelling. Geef hem deze armband cadeau en hij zal je op handen dragen.
184BLK Chevron

LEEUW STERRENBEELD KETTING

Ben jij een echte leeuw dan is deze ketting een must-have voor jouw sieradencollectie. Een ketting met sterrenbeeld is een unieke manier om jouw sieraad te personaliseren en nog specialer te maken. De tag van deze hanger zullen wij in ons eigen atelier voor jou graveren met het door jou gekozen sterrenbeeld. Wij graveren met hoogwaardige computer gestuurde laser technologie, wat een haarscherpe gravure geeft.

Laat jij liever je eigen ontwerp graveren? Heb jij een favoriete afbeelding van een leeuw of vind je het toffer om de stand van de sterren te dragen? Selecteer dan "eigen ontwerp" en upload jouw design. Wij graveren dan jouw Leeuw sterrenbeeld ketting met jouw eigen ontwerp. De zodiac ketting wordt geleverd in een mooie SILK verpakking. Ideaal om direct naar de ontvanger te sturen als cadeau of als luxe verwennerij voor jezelf.
Leeuw sterrenbeeld ketting silk jewellery
graveer je sterrenbeeld

Sterrenbeeld kettingen

leeuw sieraden
zilveren armband met leeuw

Leeuw sterrenbeeld armband

Bescheidenheid siert de mens, maar niet de Leeuw. Een leeuw zou kunnen leren bescheiden te blijven, maar een Leeuw heeft nou eenmaal veel aandacht nodig, De zilveren 195 armband met opvallende leeuw sterrenbeeld gravure is daarom meer dan perfect geschikt voor de uitbundige leeuw!
bring out the roarrr

sterrenbeeld leeuw armband

Sterrenbeeld sieraden zijn niet alleen een super leuke trend, maar ook het perfecte cadeautje. Sterrenbeeld sieraden passen helemaal binnen de trend van persoonlijke sieraden van dit moment. Je vind bij SILK Jewellery sterrenbeeld sieraden in allerlei verschillende vormen, waardoor er altijd wat voor je bij zit. Of je nou op zoek bent naar een sterrenbeeld ketting, sterrenbeeld armband of een sterrenbeeld ring, we’ve got you covered!

Selecteer het sieraad dat bij jou past en kies voor de Leeuw sterrenbeeld gravure. Met een sterrenbeeld sieraad draag je een speciale betekenis om je pols, rond je hals of om je vinger.
leeuw sterrenbeeld sieraden
Jouw Sterrenbeeld. Jouw Verhaal.

LAAT JOUW STERRENBEELD GRAVEREN

Draag je eigen sterrenbeeld teken of kies er juist voor om het sterrenbeeld van je lover, je beste vriendin of je kindje te dragen. Sterrenbeeld sieraden zijn niet alleen fijn om voor jezelf te shoppen, maar ook een bijzonder en persoonlijk cadeau om te geven. Ontdek snel je favoriete sterrenbeeld sieraden.
Het Temperament van een Leeuw 

Leeuwen houden niet van ruzie maken. Máár provoceer een leeuw niet, want dan volgt de ROARR. De brul van de leeuw is genadeloos. Leeuwen kunnen hun tegenstander met weinig woorden kwetsen. Leeuwen vinden het in de basis hun eer te na om ruzie te maken, echter wanneer ze zich gedwongen voelen, kunnen ze hard uithalen en met veel kracht terugslaan. Leeuwen zijn zelfverzekerd en houden er niet van als hun menig in twijfel wordt getrokken. Tijdens een conflict kan Leeuw de mening van anderen accepteren en begrijpen, maar zal nooit en te nimmer zijn of haar eigen mening wijzigen.
Sterrenbeeld Leeuw en de Zon 
Leeuw is het vijfde teken van de dierenriem. En wordt geassocieerd met het element vuur en de mannelijke positieve tekens. Zon is de heerser van het sterrenbeeld Leeuw. Kwaliteiten die volgens de astrologie teruggevonden worden bij mensen die onder het sterrenbeeld Leeuw geboren worden zijn: hartstochtelijk, creatief, charismatisch, vitaal, volhardend, houden van aandacht, beschermend, dramatisch, royaal, bazig, trouw, dogmatisch en moedig.

Leeuw is een Zomer Teken 
Ben jij in de zomer geboren dan geef je vermoedelijk anderen enorm veel energie. Zomermensen hebben een positieve instelling. Ze zijn op hun best als ze hun emoties kunnen uiten. Leeuwen zijn dan ook behulpzaam en helpen familie, vrienden en collega’s onmiddellijk, als het nodig is. Zomertekens zijn meelevend, vaak wordt naar hun mening gevraagd, omdat ze altijd een positieve kijk op problemen hebben. Zomermensen hebben een groot inlevingsvermogen en voelen de gevoelens van anderen haarfijn aan.
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay