• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist

Betaling

Wij accepteren de volgende betaalmethoden:
 
Internetbankieren via iDEAL
PayPal
Creditcards Visa & Mastercard
Bancontact / Mister Cash
Sofort Banking / Giropay
Overschrijving
 
Wij streven ernaar om onze klanten van een optimale mix van betaalmethoden te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Buckaroo (www.buckaroo.nl). Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt Buckaroo de modernste beveiliging- en versleutelgereedschappen. Zo wordt u beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop per creditcard statistisch gezien veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of per fax. Binnen de Buckaroo betaalomgeving staat aangegeven dat u betaalt aan SILK JEWELLERY B.V.
 
IDEAL (INTERNETBANKIEREN):
SILK biedt klanten de mogelijkheid om met IDEAL te betalen. Deze manier van betalen is simpel, snel en veilig. IDEAL wordt gebruikt in een veilige betaalomgeving. iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
Betalen met iDEAL kan direct. U hoeft geen account aan te maken of te registeren
Met iDEAL houdt u constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw eigen rekeningoverzicht.
 
Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. Daarna vraagt uw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseert u de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van uw bestelde product(en).
 
PAYPAL:
Ook kunt u op onze webshop betalen via PayPal. Eenvoudig, snel en veilig.
Indien u houder bent van een PayPal-account kunt u direct online betalingen overboeken naar ons PayPal-account. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd. Heeft u echter nog geen PayPal-account? Dan moet u uwzelf eerst registreren op www.paypal.nl alvorens u paypal betalingen kunt doen.
 
MASTERCARD & VISA (CREDITCARDS):
Tevens kunt u met een VISA en Mastercard betalen in onze webshop. Via ons betalingsplatform kunt u in een veilige omgeving betalen met uw Visa of Mastercard creditcard. De meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer u ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we u om de volgende gegevens in te voeren:
 
Creditcardnummer / Vervaldatum (maand / jaartal) / CVC-code (verificatiecode) / Kaarthouder naam
 
Zodra deze informatie is ingevoerd klikt u op de knop "Versturen" en vervolgens wordt uw bestelling doorgegeven aan ons systeem. U zult zowel een bevestiging zien van uw bestelling op onze webshop als een email ontvangen waarin uw bestelling bevestigd wordt. Uw creditcard wordt belast op het moment van levering.
 
Alleen de bank heeft toegang tot uw creditcardgegevens. Tijdens de transactie controleert Buckaroo het kaartnummer, de verificatiecode en het adres. Wij krijgen vervolgens van Buckaroo een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Wanneer dit het geval is, krijgen wij de volgende gegevens:
 
Naam / Adres / Telefoonnummer / Bestelde artikel(en)
 
Deze gegevens worden vanzelfsprekend ook door ons vertrouwelijk behandeld.
 
OVERSCHRIJVING:
U kunt de betaling ook overmaken op ABN AMRO bank rekeningnummer: NL08ABNA0438597265
ten name van: SILK Jewellery B.V. Vergeet hierbij niet uw naam en bestelnummer te vermelden.
Aanvullende gegevens voor buitenlandse betalingen: IBAN: NL08ABNA0438597265 / BIC: ABNANL2A
 
BANCONTACT / MISTER CASH (ONLINE BANKIEREN BELGIË)
Met Bancontact / Mister Cash kun je de aankoop direct afrekenen, wanneer u in het bezit bent van een Belgische bankrekening en u bent aangesloten bij Bancontact / Mister Cash. U kunt betalen met een Bancontact / Mister Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank, VDK Spaarbank. De voordelen van Bancontact / Mister Cash:
Veilig betalen in de beveiligde omgeving van uw eigen bank
De betaling gebeurt onmiddellijk en u rekent de aankoop direct af
Er is geen extra software vereist om gebruik te maken van deze betaalmethode
Alle grote banken in België zijn aangesloten.
 
ACHTERAF BETALING
U kunt op dit moment nog niet achteraf betalen in onze webshop. 
 
Wij verzenden uw bestelling direct na ontvangst van het totaalbedrag op onze rekening. Heeft u aanvullende vragen over betalen, mail ons op: info@silkjewellery.nl dan komen wij hier zsm bij u op terug!
background image
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay