• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
STERRENBEELD WEEGSCHAAL

STERRENBEELD WEEGSCHAAL

Van 23 september tot 22 oktober 2022 staat de zon in Weegschaal en hebben we een sterkere behoefte aan goede relaties. De zon verhuist naar een nieuw sterrenbeeld waardoor we allemaal de voordelen zullen gaan ervaren. Ben jij tussen 22 september en 21 oktober geboren? Dan val je onder het sterrenbeeld Weegschaal. Deze luchttekens wegen alles tegen elkaar op en af en hebben een aantal bijzondere eigenschappen. Tijdens deze periode voel je de heersende energie van dit sterrenbeeld, ongeacht of je Weegschaal in je geboortehoroscoop hebt of niet.
EEN LEKKER POSITIEF SEIZOEN
De afgelopen periode hebben we genoten van de structuur en orde van de Maagd -periode, waarbij rust, regelmaat & reinheid de boventoon mocht voeren. 

De ruimdenkende geest van Weegschaal helpt ons met openstellen, waardoor je in elke situatie de voors en tegens tegen elkaar kan afgeven. Daarnaast helpt de ruimdenkende geest van Weegschaal om ons ego wat aan de kant te zetten. Hierdoor ga je merken dat je een stuk beter bent in het toegeven van je fouten en het nemen van verantwoordelijkheid. Kortom hier komt een seizoen welke ons helpt dichter bij de mensen te komen die een belangrijke rol in ons leven spelen en laat inzien hoe we van elke situatie toch het positieve kunnen inzien.

Waar we afgelopen weken meer druk op onszelf legden door de lat hoog te leggen, zal je merken dat je in dit seizoen juist liever voor jezelf bent en meer de balans zal nastreven. Harmonie en evenwicht zijn belangrijk deze periode.

Kom maar op met dat lekker positieve seizoen dus!
Een persoonlijk Cadeau

Weegschaal sterrenbeeld armband

Zoek jij een sieraad voor jouw Weegschaal of ben jij zelf Weegschaal van sterrenbeeld? Hoe persoonlijk is het om dan een armband te laten graveren met het mooie sterrenbeeld Weegschaal teken?! JUIST! Dit cadeau is uniek!

Deze half leer half zilveren armband symboliseert balans, wat belangrijk is in het leven van een Weegschaal. Weegschaal heeft behoefte aan harmonie en evenwicht.

Laat deze topper graveren met een harmonieuze sterrenbeeld gravure op het zilveren slot en geef jouw evenwichtige Weegschaal een uitgebalanceerd cadeau.
Weegschaal armband zilver leer

STERRENBEELD SIERADEN

Draag je eigen sterrenbeeld teken of kies er juist voor om het sterrenbeeld van je lover, je beste vriendin of je kindje te dragen. Sterrenbeeld sieraden zijn niet alleen fijn om voor jezelf te shoppen, maar ook een bijzonder en persoonlijk cadeau om te geven. Ontdek snel je favoriete sterrenbeeld sieraden.
Weegschaal armband zilver
HET WEEGSCHAAL STERRENBEELD CHARMANT & GRAPPIG
De charmante Weegschaal is grappig, slim en beschaafd. Diplomatiek & welgemanierd. Overtuigend en van nature een bemiddelaar in conflicten. Recht door zee, rechtvaardig, onbevangen en een briljante strateeg.

Herken jij jezelf in de beschrijvingen van jouw sterrenbeeld Weegschaal en laat je dat graag zien? Laat je sieraad dan graveren met je sterrenbeeld Weegschaal en vertel jouw verhaal.
LAAT JOUW STERRENBEELD GRAVEREN

JOUW STERRENBEELD. JOUW VERHAAL.

Het gevlochten lederen armbandje uit de hook serie kan ook gegraveerd worden met jouw Sterrenbeeld. Op de karabijn sluitingen van de hookseries, is namelijk ruimte genoeg om het Weegschaal teken te graveren.

Binnen deze brede serie met karabijn armbanden zijn veel verschillende vlecht structuren verkrijgbaar in diverse lengte maten. Zo is er voor iedereen wel een mooie zilveren armband te vinden. Deze serie is met name populair omdat de armbanden onderling heel leuk te combineren zijn tot een speelse set.

Geef bij je bestelling aan dat je graag een Maagd sterrenbeeld gravure wil laten plaatsen en wij doen de rest!
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay