• Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Gratis Verzending
  • 1 jaar garantie
  • Altijd 14 dagen bedenktijd
Filter
Filter
Categorieën
Geslacht
Materialen
Prijs
Merk
Collectie
Kleuren
Maten
De SILK Ringen collectie bestaat uit een grote variatie aan unieke handgemaakte sterling zilveren ringen in allerlei soorten en maten voor zowel mannen als vrouwen. 

Ringen

De SILK Ringen collectie bestaat uit een grote variatie aan unieke handgemaakte sterling zilveren ringen in allerlei soorten en maten voor zowel mannen als vrouwen. Van tijdloze stoere designs tot meer gedecoreerde ontwerpen met Aziatische invloeden.


SILK Ringen

De SILK ringen collectie bestaat uit een brede variatie handgemaakte sterling zilveren ringen voor jong en oud. Je vindt allerlei stijlen van normale ringen tot knuckle ringen, tot echte opvallende statement pieces. Voor elke look vind je een bijpassende sterling zilveren ring welke je outfit een karakteristieke styling geven. 

De zilveren ringen collectie van SILK worden met de hand gemaakt in SILK haar eigen atelier op Bali Indonesië. Dit maakt ieder SILK sieraad uniek. De getalenteerde zilversmeden van SILK Jewellery zijn dagelijks bezig met het perfectioneren van de SILK ringen. Elke SILK ring wordt stuk voor stuk en met zoveel mogelijk detail en precisie gemaakt. Om bijvoorbeeld een enkele ring te maken is een zilversmid circa 2 dagen aan het werk, dit vereist puur vakmanschap en zeer veel ervaring.


KWALITEIT

De zilveren SILK ringen zijn van een zeer solide kwaliteit. De ringen worden geproduceerd met immense passie voor de kunst van het zilversmeden en met veel aandacht voor detail. Alle SILK ringen zijn gemaakt van massief zilver, de zilveren ringen bevatten daardoor veel zilver en voelen dan ook beduidend zwaar aan. Alle silk ringen zijn gemaakt van Sterling Zilver (925) en tevens ook voorzien van de wettelijk geldende keurtekens.

Copyright 2020 | SILK Jewellery