• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
Het Jaar van de Tijger

Het Jaar van de Tijger

🐅 It's time to celebrate the Lunar New Year. 🐅
Vandaag 1 februari begint het jaar van de tijger wat weer eindigt op 21 januari 2023. Niet alleen China viert Chinees Nieuwjaar, veel Aziatische landen waaronder ook Bali - Indonesië viert het Jaar van de Tijger. De tijger is het derde dier in de twaalf jaarlijkse cyclus van de Chinese dierenriem volgens de Chinese kalender. Lees verder en ontdek snel meer over het jaar van de tijger.
energie tijger
Precies op 1 februari 2022 begint volgens de Chinese kalender het Chinees nieuwjaar: het jaar van de Tijger. Onze belevenissen en gebeurtenissen in 2022 zullen gekleurd worden door de energie van de Tijger
FIERCE

S41 TIJGER ARMBAND

De Tijger armband van FIERCE draagt twee iconische zilveren tijgerkoppen aan een lederen bangle.
S41 TIJGER ARMBAND FIERCE
tijger armband silk jewellery
Roarrr - we love it!

FIERCE Tijger armband

Ben jij wild van sieraden met een symbolische betekenis, draag een dagelijkse reminder aan je wilskracht, passie en moed om je eigen pad te durven volgen. De S41 tijger armband uit de FIERCE collectie symboliseert de kracht van de tijger. De tijger kent geen angsten, zo herinnert deze armband jou eraan dat je meer voor jezelf op mag komen. Roarrr - we love it!
nieuw maanjaar
Het nieuwe maanjaar begint op 1 februari en zal een tijd van intense emoties en grote beslissingen inluiden. Het Chinese Tijger teken staat bekend om zijn kracht, moed en neiging om alles op grote schaal te doen.

Tijgers zijn snel in hun actie, dus wees in 2022 voorbereid op situaties die in een oogwenk kunnen veranderen. Emoties laaien op, drama en opwinding heersen, en gekke dromen kunnen werkelijkheid worden. Dit kan van toepassing zijn op persoonlijke relaties, loopbaan-ontwikkelingen en, op grotere schaal, politieke onrust of sociale revolutie. Hoewel er geweldige zegeningen uit een Tijger-jaar kunnen komen en sommigen enorm veel geluk kunnen ervaren, kunnen anderen gemakkelijk verbrand worden door haar intensiteit. Er is geen middenweg in het jaar van de Tijger.
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay