• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
Sterrenbeeld Maagd

Sterrenbeeld Maagd

De Maagd periode 2022 is begonnen! De zon staat voor ‘je wezenlijke ik’, je zelfexpressie en je identiteit. Elke 30 dagen gaat de zon over in een nieuw sterrenbeeld. Nu is ‘t de tijd voor Maagd. Tijdens deze periode voel je de heersende energie van dit sterrenbeeld, ongeacht of je Maagd in je geboortehoroscoop hebt of niet. Maagd-seizoen 2022 duurt van 23 augustus tot en met 22 september en deze periode staat voor opschonen, opruimen, gronden en efficiënter zijn in bijvoorbeeld je werk of dagindeling.
Rust, Regelmaat, Reinheid
De afgelopen zomer hebben we genoten van de uitbundige Leeuw-periode, waarbij plezier en optimisme hoog in ‘t vaandel stonden. 

De vakantie komt dan toch écht ten einde, met het "normale" leven weer in zicht. Met de ordelijke energie van Maagd gaat je dit lukken. Geen chaos, maar orde! Maagd is van nature een type dat houdt van rust, regelmaat en reinheid en daar kun je deze periode gebruik van maken. Maagd houdt namelijk van focus. Van orde in de chaos, van structuur. Maagden zijn perfectionistisch en willen zaken graag opgeruimd. Ze werken hard en krijgen dingen gedaan. Maar ook als Maagd níet jouw sterrenbeeld is, zul je je productiever voelen de komende weken.
HET MAAGD SEIZOEN LAAT JE STERRENBEELD GRAVEREN
De 195 is een stoere zilveren armband waarop wij jouw sterrenbeeld Maagd met haarscherpe precisie graveren.

De fijne eigenschappen van een Maagd zijn:
slim & praktisch
kalm & redelijk,
bescheiden en kan heel hard werken.

Herken jij jezelf in de beschrijvingen van jouw sterrenbeeld Maagd en laat je dat graag zien? Laat je sieraad dan graveren met je sterrenbeeld Maagd en vertel jouw verhaal.
zilveren Maagd armband
Hook series Maagd ARMBAND
De verfijnde hook serie heeft ruimte op haar karabijn sluitingen waar heel mooi het Maagd teken op gegraveerd kan worden. De hook serie is een brede serie met karabijn armbanden welke in allemaal verschillende vlecht structuren hebben en zijn verkrijgbaar in diverse lengte maten.

Laat je karabijn armband graveren, kies voor een Maagd sterrenbeeld gravure en geef meteen bij je bestelling aan dat het om een cadeau gaat. Zo ontvang je jouw gegraveerde Maagd Armband voor jouw geliefde of gewoon voor jezelf, mooi ingepakt thuis.
sterrenbeeld maagd armband
GEEF EEN SIERAAD CADEAU MAAGD STERRENBEELD GRAVURE
Zoek jij een sieraad voor jouw Maagd geliefde of ben jij zelf Maagd van sterrenbeeld? Hoe uniek is het om een armband te laten graveren met een sterrenbeeld Maagd teken. Veel van onze sieraden kunnen gegraveerd worden. Een leren of zilveren armband leent zich bij uitstek voor een mooie opvallende sterrenbeeld gravure op het zilveren slot.
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay