• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist

SAMEN STERK TEGEN CORONA

#SAMENSTERK

WIE IS JOUW LOCAL HERO?

Terwijl de wereld in de ban is van COVID-19 en de meeste van ons thuis blijven en proberen de verspreiding van het Corona virus in bedwang te houden. Zijn er ook een heleboel helden en heldinnen, die zich niet veilig thuis kunnen isoleren. Helden die corona patiënten behandelen, die onze ouderen en zwakkeren verzorgen, die zich inzetten om er voor te zorgen dat jij & ik veilig blijven, te eten hebben en geholpen worden. We kennen allemaal wel iemand die mee helpt de maatschappij draaiende te houden.
wees lief voor jouw held of heldin
Iedereen van ons heeft het op zijn eigen manier zwaar in deze pittige tijd. Maar de strijders in de eerste linie, zij die voorop lopen in deze strijd tegen de pandemie, zij staan momenteel onder de aller grootste druk. Dat zijn de strijders die wij een hart onder de riem willen steken en een heldencadeau willen geven. Een sieraad wat ze er aan herinnert dat zij ons aller respect krijgen voor het werk wat zij samen voor ons allemaal doen!

Of je nu in het ziekenhuis werkt of bij de supermarkt. In de zorg werkt, schoonmaakt, bezorgt of vakken vult. We kennen allemaal wel iemand die meehelpt de samenleving draaiende te houden in deze zware strijd. In deze tijd hebben we elkaar heel hard nodig en moeten we extra lief en respectvol naar elkaar zijn.

Wie wil jij steunen? Wie wil jij in het zonnetje zetten? Wie wil jij een hart onder de riem steken? Wie is jouw held?
een van deze armbanden kan voor jouw hero zijn
Mee doen is heel eenvoudig. Je tagt je lokale held in de comments van onze post op facebook en instagram en/of je tagt hem/haar in je stories.

Ga naar onze socials en lees daar hoe je mee doet. www.facebook.com/silkjewels of www.instagram.com/silkjewellery
Geef zonder te nemen WE ARE ALL IN THIS TOGETHER
Hoe doe je mee?

> Tag je lokale held die een SILK helden sieraad verdient!
> Deel en tag jouw held in je stories.
> Vergeet niet óók @silkjewellery te taggen zodat we jouw deelname kunnen zien.

Je kunt de layout die we in onze stories beschikbaar stellen gebruiken, maar het mag ook op jouw eigen manier. Deelnemen kan ook door enkel te taggen in de comments van onze facebook of insta feed post. Elke zondag maken we een lokale held bekend, die de armband toegestuurd krijgt.

WE ARE ALL IN THIS TOGETHER, SAMEN STERK!
SILK DEALER Support your local
Al deze prachtige juwelierszaken, zijn officiële SILK dealers die onze zilveren sieraden collectie verkopen. De armbanden die wij weggeven aan jouw lokale helden, geven we ook samen met deze juweliers weg. De meeste van onze SILK dealers doen namelijk mee aan deze SAMEN STERK actie, waarmee zij ook hun lokale helden in het zonnetje zetten.

Máár ook zijn deze armbanden te SHOPPEN bij deze juweliers. Laten we niet vergeten dat dit moeilijke tijden zijn voor heel veel ondernemers, heb je nog een verjaardagscadeau nodig of verdiend iemand juist nu een mooi sieraad, support je locals!! Support jouw lokale juwelier! Laten we elkaar steunen en helpen in deze tijden!”
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay