• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
Sterrenbeeld Ram

Sterrenbeeld Ram

De Ram-periode 2022 is begonnen! Op maandag 21 maart 2022 staat de zon in Ram: Net als ieder ander astrologisch seizoen heeft ook het Ram-seizoen invloed op je dagelijks leven.
De zon staat voor ‘je wezenlijke ik’, je zelfexpressie en je identiteit. Elke 30 dagen gaat de zon over in een nieuw sterrenbeeld. Nu is ‘t de tijd voor Ram. Tijdens deze periode voel je de heersende energie van dit sterrenbeeld, ongeacht of je Ram in je geboortehoroscoop hebt of niet. 
ram sterrenbeeld armband silk
RAM STERRENBEELD GRAVURE GEEF EEN SIERAAD CADEAU
Zoek jij een sieraad voor jouw Ram geliefde of ben jij zelf Ram van sterrenbeeld? Hoe uniek is het om een armband te laten graveren met een sterrenbeeld Ram teken. Veel van onze sieraden kunnen gegraveerd worden. Een leren of zilveren armband leent zich bij uitstek voor een mooie opvallende sterrenbeeld gravure op het zilveren slot.

Ook de verfijnde hook serie heeft een ruimte op het karabijn sluitinkje waar heel mooi het ram teken op gegraveerd kan worden. De hook serie armbandjes zijn er in verschillende structuren en lengte maten. Kies voor een Ram sterrenbeeld gravure en geef meteen bij je bestelling aan dat het om een cadeau gaat. Zo ontvang je jouw gegraveerde Ram Armband voor jouw geliefde of gewoon voor jezelf, mooi ingepakt thuis.
LAAT JE STERRENBEELD GRAVEREN HET RAM SEIZOEN
De 157blk is een stoere gevlochten leren armband waarop wij jouw sterrenbeeld ram met haarscherpe precisie graveren.

De fijne eigenschappen van een Ram zijn:
Temperamentvol
Positief & Moedig
Avontuurlijk en levendig
Eerlijk & passievol

Herken jij jezelf in de beschrijvingen van jouw sterrenbeeld ram en laat je dat graag zien? Laat je sieraad dan graveren met je sterrenbeeld Ram en vertel jouw verhaal.
ram sterrenbeeld armband
Shop 248 Dua hook armbandje
Ram armbandje fijn & elegant
Een armbandje met een Ram sterrenbeeld bedeltje, een super verfijnd en persoonlijk sieraad voor de Ram. Bijzonder om cadeau te geven en te krijgen.
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay