• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist

WAT IS MIJN MAAT

De maat van je sieraad is erg persoonlijk. Dit is namelijk van verschillende factoren afhankelijk. Allereerst gaat het er om wat vind je zelf prettig dragen. De een vindt een strakke armband prettig, terwijl de ander juist liever een wat lossere armband draagt. In tegenstelling tot bij ringen, ben je bij armbanden minder gebonden aan één maat. Echter kan die persoonlijke voorkeur ook gelden voor ringen. Sommige mensen vinden dat een ring namelijk lekker strak mag zitten en anderen kunnen een té strakke ring niet handelen aan hun vingers en dragen ringen graag wat losser. Kijk daarom allereerst naar wat jij zelf prettig vindt aanvoelen. 

Bekijk de video en bepaal jouw maat! Wil je graag gebruik maken van de digitale armband en/of polsmeter, dan kun je die hier downloaden: DOWNLOAD POLSMETER of RINGMETER
background image
Hoe meet ik een zilveren armband ZILVER
1. DOWNLOAD POLSMETER
Download de polsmeter bovenaan deze pagina, deze zal je verder helpen bij het bepalen van de juiste armband maat.

2. MEET EEN BESTAANDE ARMBAND
De eenvoudigste manier om je armband maat te achterhalen, is om een van jouw goed passende armbanden op te meten. Doe dit door met een liniaal de lengte van de armband te meten van begin van het slot tot waar de veer het slot binnengaat. Zie afbeelding hiernaast.

3. MEET DE OMTREK VAN JE POLS
Een andere manier is door het opmeten van jouw pols. Gebruik een traditioneel meetlint of touwtje. Plaats het touwtje of het meetlint direct onder het knobbeltje aan de kant van je pink. Zorg dat het aansluitend om je pols zit. Leg het touwtje daarna naast een liniaal. Tel hier vervolgens 2 centimeter bij op en je hebt de standaard armbandmaat voor zilveren armbanden. Is jouw polsomtrek bijvoorbeeld 17 centimeter, dan is jouw geadviseerde armbandmaat 19.
Hoe meet ik een lederen band LEER
Lederen armbanden én armbanden met half leer / half zilver horen strakker om je pols te zitten. De juiste maat is dan ook gebaseerd op jouw eigen polsmaat met daarbij 1 cm opgeteld.

1. DOWNLOAD POLSMETER
Download de polsmeter bovenaan deze pagina, deze zal je verder helpen bij het bepalen van de juiste armband maat.

2. MEET EEN BESTAANDE ARMBAND
De eenvoudigste manier om je armband maat te achterhalen, is om een van jouw goed passende armbanden op te meten. Meet met een liniaal de lengte van de armband van begin van het slot tot waar de veer het slot binnengaat. Zie afbeelding hiernaast.

3. MEET DE OMTREK VAN JE POLS
Gebruik een traditioneel meetlint of touwtje. Plaats het touwtje of het meetlint direct onder het knobbeltje aan de kant van je pink. Zorg dat het aansluitend om je pols zit. Leg het touwtje daarna naast een liniaal. Tel hier vervolgens 1 centimeter bij op en je hebt de standaard armbandmaat voor lederen armbanden. Is jouw polsomtrek bijvoorbeeld 17 cm dan is jouw geadviseerde lederen armbandmaat 18.
Welke maat heb ik? FIERCE
Deze bangles zijn standaard in 3 maten verkrijgbaar S-M-L bekijk hieronder welke maat voor jou van toepassing is. Draag je normaal bijvoorbeeld een maat 19 dan kies je voor een M.

Let op het is voor FIERCE net als bij een reguliere SILK armband afhankelijk van wat jij prettig dragen vind. Draag je je bangle graag aansluitend of wat losser om je pols. Hou hier in de keuze van je maat rekening mee. Heb je normaal maat 20 en draag je je armband graag strak dan ga je voor M. Draag je deze graag wat losser dan kies je voor L.

MAATSCHEMA
Small: 17cm t/m 18,5cm
Medium: 18,5cm t/m 20cm
Large: 20cm t/m 21,5cm

Mocht je vragen hebben over je maat, neem gerust even contact met ons, via de live chat of stuur een mailtje naar info@silkjewellery.nl
background image
Wat is mijn ringmaat? Ringen
1. DOWNLOAD RINGMETER
Download de ringmeter bovenaan deze pagina, deze zal je verder helpen bij het bepalen van de juiste ringmaat.

2. MEET EEN BESTAANDE RING
De eenvoudigste manier is om een goed passende ring op te meten. Leg je ring op een liniaal en lees de binnendiameter van de ring zo nauwkeurig mogelijk af. De diameter van de binnenkant van jouw ring is gelijk aan jouw ringmaat. Is dit bijvoorbeeld 18mm dan is jouw ringmaat 18.

3. MEET DE OMTREK VAN DE VINGER
Een andere manier om de ringmaat te bepalen is door het opmeten van je vinger. Hiervoor kun je het beste een traditioneel meetlint of touwtje gebruiken welke je daarna naast een liniaal legt.

TIP! Materialen die warm worden zetten uit. Dit geldt ook voor je ring en vingers. Meet daarom altijd aan het einde van de dag, dan weet je zeker dat die maat altijd goed zal passen.
LETOP: SILK ringen zijn over het algemeen wat breder, en een brede ring voelt wat strakker aan. Zorg dus dat je een ring opmeet die qua breedte overeenkomt met de ring die je wil gaan kopen.
HOE BEPAAL IK DE LENGTE VAN MIJN KETTING Collier
Hou je meer van een kort collier als choker, of draag jij je ketting het liefst op je borst. Bekijk hiernaast hoe de verschillende lengtes vallen en bepaal welke lengte er bij jou past
in eigen atelier Maatwerk
Onze armbanden zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, mocht jouw armband maat echter niet standaard op voorraad zijn, dan kunnen wij deze ook nog speciaal voor jou op maat produceren in het SILK atelier.

Neem hiervoor contact op met jouw SILK dealer of met onze klantenservice en wij helpen je graag verder!
TWIJFEL JE NOG OVER JE MAAT
Wanneer je toch nog twijfelt, neem dan contact op met een van de officiële SILK dealers zodat zij je pols of ringmaat kunnen opmeten en je kunnen adviseren, of neem contact op met onze klantenservice.
background image
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay