• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
Sterrenbeeld Vissen

Sterrenbeeld Vissen

Op vrijdag 18 februari 2022 schuift de zon naar het sensitieve teken Vissen. Net als ieder ander astrologisch seizoen heeft ook het Vissen-seizoen invloed op je dagelijks leven.

De zon, Neptunus en Jupiter staan in een drie-eenheid waardoor er een tijd aanbreekt waarin we ons willen richten op wat we van binnenuit belangrijk vinden. Het is een goed moment om te manifesteren en je te bedenken welke mogelijkheden er misschien wel binnen handbereik zijn. Stop dus met fantaseren en dagdromen, maar zet je intenties om in actie.
Geef een Sterrenbeeld Sieraad

Cadeau met vissen gravure

Zoek jij een cadeau voor jouw Vissen geliefde? Hoe uniek is het om een armband te laten graveren met het Vissen sterrenbeeld. Veel van onze armbanden kunnen gegraveerd worden. Deze leren armband leent zich bij uitstek voor een mooie opvallende sterrenbeeld gravure op het zilveren slot.

De leren SILK armbanden zijn in verschillende lengte maten verkrijgbaar en daardoor zowel door mannen als vrouwen te dragen. Kies voor een sterrenbeeld gravure en geef meteen bij je bestelling aan dat het om een cadeau gaat. Zo ontvang je jouw gegraveerde Vissen Armband voor jouw geliefde ingepakt thuis.
vissen armband sterrenbeeld
vissen ketting sterrenbeeld
Het is Vissen Seizoen

Laat je sterrenbeeld graveren

De 183BLK is een stoer leren collier met zilveren tag hanger waarop wij jouw sterrenbeeld vissen met haarscherpe precisie graveren.

Vissen worden gezien als een mix van de andere elf sterrenbeelden en passen zich daardoor als een kameleon aan verschillende situaties aan. Vissen staat bekend als het gevoeligste teken in de dierenriem. Vissen voelen gebeurtenissen eerst in hun lichaam en daarna pas in hun hoofd. Sensitief als je bent, neem je de energie & persoonlijkheid over van de mensen om je heen. Als een spons eigenlijk. Verzamel daarom de juiste mensen om je heen!

Herken jij jezelf in de beschrijvingen van jouw sterrenbeeld vissen en laat je dat graag zien? Laat je sieraad dan graveren met je sterrenbeeld Vissen en vertel jouw verhaal.
vissen sterrenbeeld armband
graveer je sterrenbeeld

Cadeau tip voor Vissen

Je sterrenbeeld kun je ook minder opvallend bij je dragen. Voel jij je wel verbonden met jouw sterrenbeeld Vissen maar hou je niet van grovere armbanden, dan is de verfijnde 150 uit de mini hook armband serie een mooie keuze voor jou.

Een stijl item met een boodschap en bijzondere betekenis.
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay