• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
STERRENBEELD KREEFT

STERRENBEELD KREEFT

Op dinsdag 21 juni 2022 breekt de Kreeft periode aan. Net als ieder ander astrologisch seizoen heeft ook het Kreeft-seizoen invloed op je dagelijks leven.

De Kreeft wordt in astrologische termen Cancer genoemd. Vanuit de elementenleer wordt hij verbonden met water. De Kreeft wordt gezien als de meest gevoelige van alle sterrenbeelden. De Kreeft heeft dan ook een zacht karakter en is vaak emotioneler dan anderen. Omdat hij dit niet graag wil tonen, kan een Kreeft een pantser om zich heen optrekken. Kritiek en afwijzing wegen zwaar voor een Kreeft. Herken jij jezelf als 'n échte Kreeft en laat je dat graag zien?

Ontdek nu alle te graveren SILK sieraden en selecteer je favoriete kreeft sieraad met jouw verhaal.
sterrenbeeld kreeft armbandje
gegraveerd

Kreeft armbandje

Het sterrenbeeld armbandje is hot and here to stay! Met een gegraveerd sterrenbeeld armbandje draag jij een uniek zilveren sieraad waarmee je laat zien dat jij een echte kreeft bent. Shop hem nu, voor jezelf of als cadeau.
JOUW STERRENBEELD. JOUW VERHAAL. KREEFT STERRENBEELD SIERAAD
Identificeer jij je met de karakter eigenschappen van de kreeft?

Ben jij vasthoudend, vindingrijk, intuïtief & beschermend? Staat familie voor jou op nr één, jij bent huiselijk en zorgzaam en hecht veel waarde aan veiligheid?! Dan ben jij een échte Kreeft!

Veel sieradenliefhebbers kiezen ervoor om hun sterrenbeeld te laten zien met een armbandje of ketting met een sterrenbeeld gravure. Deze mooie klassieke wikkelarmband met gegraveerd kreeft sterrenbeeld, verteld jouw verhaal kreeft!
kreeft wikkelarmband
gepersonaliseerde kreeft sieraden
gegraveerd met sterrenbeeld

Kreeft armbandje

Vertel je verhaal Kreeft met jouw eigen sterrenbeeld armband. Dit prachtige stoere zilveren armbandje is met de handgemaakt in Bali. De armband sluit middels een stevig zilveren kreeft slotje. De gravure van het Kreeft sterrenbeeld is geplaatst met een hoogwaardige laser graveer machine. Hierdoor staat het sterrenbeeld Kreeft mooi diep gegraveerd in jouw sieraad,

Ben jij een echte kreeft? Shop dan nu je nieuwe lievelingsaccessoire.
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay