• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
kerstcadeau voor je Vader 2023

kerstcadeau voor je Vader 2023

Jouw Kerstcadeau voor je vader vind je bij SILK Jewellery. Heren dragen tegenwoordig niet meer alleen een horloge als accessoire. Heren armbanden zijn al een hele tijd hip and happening. Een fashionable vader kan eigenlijk niét meer zonder tenminste één armband om zijn stoere papa pols. Daarom is een zilveren of leren heren armband deze kerst bij uitstek de juiste keuze als kerstcadeau voor je vader.
onze populairste SILK

kerstcadeaus voor vader

Wij adviseren je graag over onze populairste SILK kerstcadeaus voor vader. Lees hier over leren armbanden, chunky zilveren banden, subtiele karabijn armbandjes voor mannen, de stoerste papa armband, maar ook zijn de zilveren kettingen een perfect kerstcadeau voor vader. Personaliseren middels een laser gravure is een unieke toevoeging wat jouw kerstcadeau voor je vader een hele persoonlijke touch geeft en zijn kerstcadeau meteen een bijzondere herinnering meegeeft.
RAW editions Kerstcadeau voor je vader
De SILK RAW editions are made to fade. Door het combineren van sterling zilver met messing en zwart oxide, en het gebruik van speciale borsteltechnieken wordt er een ‘worn style’ uiterlijk gecreëerd. Hiermee geef je je vader een kerstcadeau waarmee hij een nonchalante look met een luxe touch creëert,

De RAW editions ontwerpen zijn handgemaakt van pure metalen, messing en sterling 925 zilver. Door het gebruik van messing in de handgemaakte sterling zilver collectie, hebben de unieke massief sterling zilveren sieraden een rauwe rand en tegelijkertijd door de kleur een luxe kleurrijke uitstraling.
SILK RAW editions
De stoerste

Leren heren armbanden

Mannen dragen graag leren armbanden. Leren armbanden geven een nonchalante touch en zijn een stoer natuurlijk accessoire wat zowel lekker combineert met een strakke look als een meer casual outfit.

De brede selectie SILK leren heren armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende leer kleuren en stijlen. Tijdens de kerst combineer je zwart natuurlijk het makkelijkst. Maar warm donker bruin of het iets meer uitgesproken donker blauw kan natuurlijk ook heel tof bij jouw vader passen.

Ontdek nu onze grote collectie leren armbanden voor vader en zie welk vlechtwerk en kleur leer er het beste bij hem past.
kerstcadeau vader leren heren armband
kerstcadeau armband vader
klassiek en sterk

Kerstcadeau vader

Met de Chevron 255BLK armband koop jij voor jouw vader een klassieke, strakke en sterke armband welke zilver combineert met leer. Deze combinatie staat prachtig bij een stijlvol pak. Combineer de zilveren Chevron ring uit dezelfde serie erbij en maak een onvergetelijke indruk met jouw kerstcadeau dit jaar.
de Weave collectie Populaire SILK Serie
Ontdek de populaire Weave serie van SILK, een complete serie voor stoere vaders. De collectie bestaat uit ringen, armbanden kettingen met hangers welke uniek zijn door haar prachtige geweven patroon. Een ode aan het eiland van herkomst. Al meer dan 17 jaar hebben onze SILK ambachtslieden zich toegelegd op het maken van handgemaakte sieraden met technieken die al generaties lang worden doorgegeven. Samen creëren wij unieke sieraden met het behoud van het rijke Indonesische erfgoed.
Weave collection
GRATIS FEESTELIJK VERPAKT

KERSTCADEAU VOOR JE VADER

Wij pakken het kerstcadeau voor jouw vader gratis voor hem in helemaal in stoere SILK stijl. Tijdens de feestdagen presenteert SILK haar zilveren cadeau sieraden natuurlijk in een mooie luxe cadeau verpakking in kerst stijl. "Vink de gratis inpak service aan tijdens het afrekenen en kies voor kerst cadeau".

Je ontvangt dan jouw SILK kerstcadeau voor je vader in een feestelijke verpakking thuis. Leuk om hem cadeau te geven én nog leuker voor je vader om te krijgen! Wil jij ook een persoonlijk kaartje aan hem schrijven? Dan kan dat ook, wij schrijven deze voor jou met de hand!
Shop een uniek kerstkado voor papa
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay