• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
De Mama Ketting

De Mama Ketting

Mama kettingen zijn van grote symbolische waarde voor elke Moeder
 

Zoek jij nog een lief cadeau voor jouw mama? Geef je graag iets bijzonders, met een symbolische en blijvende waarde? Denk dan aan een Mama ketting. Een sieraad cadeau geven en krijgen, geeft vaak een bijzondere herinnering. Of je nou in blijde verwachting bent, je net pas mama bent geworden, of als je al heel wat jaartjes moeder bent. Mama zijn is voor heel veel vrouwen het meest bijzondere gevoel wat er is! Daarom is het dragen van een Mama Ketting ook zo speciaal, het symboliseert en draagt vol trots uit dat zij mama is. Ook leuk als kerstcadeau voor je moeder!
GEEF HAAR EEN MAMA KETTING
Mama's zijn gek op kettingen, hang daar de initialen of naam van haar kindje(s) aan en zij zal shinen van trots. De SILK collectie heeft een aantal zilveren kettingen in haar collectie, met en zonder hanger of tag. De tags en hangers hebben een optie tot gravure. Laat hierop MAMA, de naam of initialen van jullie kindje(s) graveren en creëer zo een eigen uniek sieraad voor haar.
Shop Mama kettingen hier
een onbreekbare hechte band Moeder en kind
Dat de liefde en connectie tussen een moeder en kind bijzonder is, is eigenlijk met geen woorden te beschrijven. De band is grenzeloos liefdevol. Het mama-zijn gevoel is voor mama’s iets ongekend intens, wat zich al tijdens de zwangerschap ontwikkeld.

Mama Sieraden symboliseren precies die speciale band tussen Moeder en dochter of Moeder en zoon.
mama sieraden cadeau voor haar zilveren armbanden
de mama ketting - kerstcadeau voor haar
DRAAG JOUW KINDJES DICHTBIJ MAMA KETTING MET NAAM
Een moeder sieraad symboliseert de liefde van Mama en kind. Mama kettingen zijn populairder dan ooit te voren. Zo draagt Mama haar grootste liefdes dicht bij haar hart. Wij graveren de namen van haar kinderen in haar Mama ketting. De ketting met naam, letter, symbool of initialen is ongekend populair voor Mama's.
speciaal voor Moederdag Mama Kettingen
Mama sieraden zijn het hele jaar door ontzettend gewild, Moeders dragen maar wat graag vol trots de namen van hun kindjes dichtbij zich. Met Moederdag is er dan ook geen passender cadeau te bedenken dan een gepersonaliseerde zilveren Mama Ketting met graveerbare hanger.

Kies jouw gratis gravure tekst en wij graveren deze speciaal voor haar met de hand op traditionele wijze. Met een zelf gekozen hand gravure op haar Mama ketting, geef jij een bijzonder cadeau wat zij altijd zal koesteren.
mama ketting
VIER MOEDER LIEFDE MET SILK JEWELLERY EEN KETTING VOOR MAMA CADEAU
De liefde tussen mama en haar kindje is natuurlijk niet in een cadeau uit te drukken. Toch komen Mama sieraden in de buurt! Niet voor niks zijn Mama kettingen razend populair. De mama ketting wordt vaak cadeau gegeven gewoon op haar verjaardag omdat zij de aller liefste Mama is, als kraam cadeau door de trotse vader of opa’s en oma’s, maar ook tijdens Moederdag is een sieraad een favoriet cadeau. Want hoe speciaal is het om een sieraad cadeau te krijgen, welke zij dagelijks heel dichtbij haar kan dragen.

Een Mama ketting is voor de gever en de ontvanger onlosmakelijk verbonden als symbool voor de liefde en speciale band tussen moeder en kind.
mama ketting
unieke hand gravure MAMA KETTINGEN MET NAAM
SILK heeft een ruime collectie zilveren kettingen met hangers en tags die voor elke Moeder wat biedt. Mama kettingen voor vrouwen die bijna mama zijn, voor kersverse moeders met pasgeboren baby’tje of voor de wat meer ervaren Moeder die al drie koters heeft rond huppelen. En vergeet ook de oma’s niet, Mama sieraden blijven voor elke leeftijd bijzonder.

Variërend van een tag met een geboorte datum, of baby naam tot een gegraveerde ketting met een plukje baby haar of melktandjes. Er is ontzettend veel mogelijk. Ontdek onze collectie en kies wat er bij haar past.
MAMA CADEAU VERPAKKING SIERAAD VOOR MOEDER
SILK sieraden worden geproduceerd in Bali. Alle SILK Mama Sieraden worden gemaakt van 925 Sterling zilver. Dit is het hoogste gehalte zilver. de SILK Mama sieraden worden met de hand gemaakt met de grootst mogelijke precisie. Daardoor is elk item uniek, een mama ketting van SILK gaat bij de juiste behandeling een leven lang mee.

Een SILK ketting voor jouw Moeder of Oma ontvang je in een luxe geschenk verpakking. Wij kunnen op verzoek jouw Mama sieraden, speciaal in Mama stijl of bijvoorbeeld in het Moederdag thema inpakken. Indien gewenst zullen wij daar met liefde ook een handgeschreven boodschap voor haar bij doen.
sieraad cadeau voor haar - graveer en personaliseer armband ketting hannger
met initialen of naam Mama armband
Niet alleen met een zilveren ketting van SILK Jewellery laat jij zien dat je een trotse Mama bent! Ook heel populair zijn de Moederdag armbandjes met initialen. Ben jij meer van de Mama armbanden, kijk dan eens of er bij onze collectie armbandjes met naam een mooie mama armband zit voor haar.

Speciaal voor Moederdag zijn onze karabijn armbandjes namelijk verkrijgbaar met een ovale hanger welke wij kunnen graveren met Mama – Mam – geboorte datum, quote, initialen of naam.
kerstcadeaus voor je moeder
Ben jij op zoek naar een kerstcadeau voor je moeder, lees dan meer over onze selectie mooiste kerstcadeaus voor mama
kerstcadeaus moeder
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay