• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen

Armband Graveren

Bij SILK Jewellery kun jij jouw favoriete armband personaliseren door deze gratis te laten graveren. Wil jij graag jouw zilveren of leren SILK armband laten graveren? Ontdek dan nu wat de mogelijkheden zijn en ontdek hoe wij deze op geheel authentieke wijze met de hand voor jou graveren. 

Wij graveren overigens niet alleen maar armbanden. Ontdek hier onze selectie te graveren dames en heren sieraden, welke wij kunnen personaliseren door jouw zelf gekozen gravure. 
LAAT JOUW SILK ARMBAND GRAVEREN

GRATIS GRAVURE

Het graveren van een armband is een unieke manier om jouw sieraad te personaliseren en nog specialer te maken.

Wij hebben een selectie van een aantal stoere dames én heren armbanden die je nú gratis kunt personaliseren met jouw zelf gekozen gravure. Laat bijvoorbeeld de initialen van jullie kindje(s), je eigen naam, een speciale tekst of een bijzondere datum in jouw zilveren of leren SILK armband graveren.

Bekijk hieronder snel welke armband bij jou past, en ontdek welke graveringen er per type armband mogelijk zijn. Wij graveren in blok letter en in schreef. De hoeveelheid karakters verschilt per item.

Wil jij een gegraveerde armband cadeau geven? Maak dan gebruik van onze gratis cadeau verpakking & verzending. Wij pakken jouw gepersonaliseerde cadeau met liefde feestelijk voor jou in, helemaal in stoere SILK stijl. En zorgen er vervolgens voor dat het op tijd en netjes bezorgd wordt!
gedenk hanger Graveren
Naast armbanden graveren wij ook hangers. Er zijn twee typen hangers in onze collectie, welke aan de achterzijde van de hanger op het zilveren plaatje een grafeermogelijkheid hebben om bijvoorbeeld een naam, speciale datum of quote te laten plaatsen, welke het sieraad voor jou extra persoonlijk maakt.

De 190 Double Fox hanger heeft daarnaast ook nog een verborgen compartiment waar je bijvoorbeeld as in kunt bewaren of zand van een bijzondere locatie die je graag dichtbij je draagt.

Naast een modieus stijl item draag je zo met dit sieraad ook een bijzondere herinnering dichtbij je.
Copyright 2021 | SILK Jewellery
pay