• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • User
  • wishlist

Armband Graveren

Gratis jouw SILK armband laten graveren? Bij SILK Jewellery kun jij jouw favoriete armband personaliseren door deze gratis door ons te laten graveren. Wil jij graag een zilveren of leren SILK armband en deze door ons laten graveren met bijv. jouw initialen of een bijzondere datum, zodat jouw sieraad écht persoonlijk en uniek wordt? Ontdek dan nu wat de mogelijkheden zijn en ontdek hoe wij met de nieuwste laser technologie voor jou graveren. 

Wij graveren niet alleen maar armbanden, wij hebben ook een selectie kettingen met hangers welke wij kunnen personaliseren door jouw zelf gekozen gravure. Ontdek hier onze complete selectie te graveren dames en heren sieraden.
Zilveren armband graveren
Al onze handgemaakte zilveren armbanden zijn te graveren, dat geldt zowel voor de zilveren dames als heren armbanden. Ontdek hier welke armbanden hiervoor het mooiste ruimte hebben op de sloten, en bepaal welke armband het beste bij jouw stijl past. Vervolgens zijn er verschillende graveringen per armband mogelijk. Dit hangt af van de hoeveelheid ruimte op het sieraad.

Wij graveren in verschillende lettertypes en groottes. De hoeveelheid karakters verschilt per armband, wat samenhangt met de grootte van het slot. Op de product pagina van elke te graveren armband vind jij de hoeveelheid karakters terug die je bij die armband kunt laten graveren.
 
Leren armband graveren
Vind hier een de complete selectie leren armbanden met graveermogelijkheid. Veel van onze leren armbanden kunnen wij graveren omdat deze een mooi strak slot hebben. Leren armbanden zijn met name heel erg populair bij heren. Met Vaderdag zien wij dan ook een enorme run op onze leren heren armbanden met naam of initialen van papa zijn kindje(s). Ook is een gegraveerde zilveren of leren heren armband een heel bijzonder verlovingscadeau of een te gek best man cadeau voor de bruidegom zijn beste maten. Een datum graveren is nog altijd een van de meest gewilde gravures en herinneringen die wij dichtbij willen dragen.
LAAT JOUW SILK ARMBAND GRAVEREN

TIJDELIJK GRATIS GRAVURE

Het graveren van een armband is een unieke manier om jouw sieraad te personaliseren en nog specialer te maken.

Door de nieuwste laser technologie zijn vanaf nu ál onze armbanden te graveren. Wij hebben een selectie van een aantal stoere dames én heren armbanden die je nú tijdelijk gratis kunt personaliseren met jouw zelf gekozen gravure. Laat bijvoorbeeld de initialen van jullie kindje(s), je eigen naam, een speciale tekst of een bijzondere datum in jouw zilveren of leren SILK armband graveren.

Bekijk hieronder snel welke armband bij jou past, en ontdek welke graveringen er per type armband mogelijk zijn. Wij graveren in verschillende lettertypes en groottes. Vraag naar de mogelijkheden.

Wil jij een gegraveerde armband cadeau geven? Maak dan gebruik van onze gratis cadeau verpakking & verzending. Wij pakken jouw gepersonaliseerde cadeau met liefde feestelijk voor jou in, helemaal in stoere SILK stijl. En zorgen er vervolgens voor dat het op tijd en netjes bezorgd wordt!
gedenk hanger Graveren
Naast armbanden graveren wij ook hangers. Er zijn twee typen hangers in onze collectie, welke aan de achterzijde van de hanger op het zilveren plaatje een grafeermogelijkheid hebben om bijvoorbeeld een naam, speciale datum of quote te laten plaatsen, welke het sieraad voor jou extra persoonlijk maakt.

De 190 Double Fox hanger heeft daarnaast ook nog een verborgen compartiment waar je bijvoorbeeld as in kunt bewaren of zand van een bijzondere locatie die je graag dichtbij je draagt.

Naast een modieus stijl item draag je zo met dit sieraad ook een bijzondere herinnering dichtbij je.
Copyright 2022 | SILK Jewellery
pay