• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
TOP 5 zilveren armband heren

TOP 5 zilveren armband heren

Ben jij op zoek naar een zilveren armband voor heren? Wij zetten de SILK TOP 5 heren armbanden van 2020 voor jou op een rijtje.


Vraag jij je al een tijdje af wélke SILK armband je het beste kan gaan kopen, maar weet je niet goed wélke zilveren heren armband je moet kiezen of welke er het beste bij jou staat? Wij gaan jouw keuze vereenvoudigen, door jou onze TOP 5 zilveren heren armbanden te geven.
GEEF JE OUTFIT EEN UNIEKE TOUCH ZILVEREN OF LEREN HEREN ARMBAND
Vrouwen dragen al sinds jaar en dag sieraden, gelukkig zijn de heren armbanden tegenwoordig ook niet meer weg te denken uit ons straat beeld. Kijk naar bijna elke prominente mannen pols vandaag de dag en er is een goede kans dat je deze versierd ziet met een stoere set van zilveren of leren armbanden, bangles, leren touwtjes, kralen en een horloge.

Een ware inspiratie als het om heren sieraden gaat zijn natuurlijk de voorlopers Johnny Depp, Lenny Kravitz, Russell Brand en Colin Farrell; mannen met een uitgesproken sieraden keuze. In Nederland is de mannen armband ook steeds meer doorgebroken. Denk aan onze eigen mannelijke BNN-er en influencer polsen.
HEREN ARMBANDEN
Voor veel heren is het dragen van een armband nog nieuw. Waar al veel Nederlandse mannen je voor gingen in het dragen van een zilveren heren armband, kan het misschien nog wat onwennig voelen om naast je horloge of trouwring ook een armband te dragen. Je hebt misschien nog het gevoel dat het té opvallend of patserig over kan komen. Veel mannen houden het daarom maar enkel bij het dragen van een polshorloge. Sinds 2015 is de armband en met name de zilveren armband voor mannen echter meer en meer in trek.
combineer Zilver met Leer
Er is ontzettend veel keus als het gaat om heren armbanden. Het meest populair op dit moment is een combinatie van leer met zilver. Stem jouw SILK zilveren heren armband af op jouw kledingstijl en overige accessoires. Match kleuren en stijlen met elkaar en zorg voor het juiste contrast. Kies uit een combinatie van stoere leren, of tijdloze zilveren armbanden. Belangrijk is dat je slechts één eyecatcher hebt. Zo voorkom je dat het sieraad te opvallend of fout overkomt. Combineer bijvoorbeeld een brede grove zilveren schakelarmband met een of enkele fijne lederen armbanden.
tijdloos en mannelijk ZILVEREN HEREN ARMBAND
Zilver is het perfecte materiaal voor een mannen sieraad. Zilver is stoer, maar ook heel praktisch. Het is tijdloos en wordt mooier naar mate je het langer draagt. Extra stoer zijn de zilveren armbanden met grove schakels. Is jouw eigen stijl wat minder stoer maar juist chique of ingetogen? Kies dan voor een subtiel smaller exemplaar.

Onderscheid jezelf door een armband te kiezen welke helemaal bij jou past. Stoer of juist wat meer subtiel, je vindt in de SILK Jewellery collectie voor elke man een passend sieraad.

Lees verder, dan vertellen wij jou graag meer over de SILK Jewellery Top 5 heren armbanden van dit moment en helpen je zo aan de perfecte zilveren heren armband. Maar eerst meer over de verschillen.
Verschillende soorten zilveren heren armbanden
Er zijn heel veel verschillende soorten zilveren heren armbanden. Denk bijvoorbeeld aan grove zilveren schakel armbanden, zilveren heren armband met koningsschakel of gourmet schakel. Zware dikke massief zilveren heren armbanden, maar ook de smalle zilveren heren armbanden met een karabijn sluiting. Zilveren wikkelarmbanden voor heren of half leer half zilver combinatie armbanden. De keuze is tegenwoordig écht enorm. We kunnen ons voorstellen dat je daarom een keuze maken erg lastig vind.
 

BREDE ZILVEREN HEREN ARMBAND


Ben je op zoek naar een brede zilveren heren armband, dan is wellicht de 371 armband uit de Bold collectie voor jou de juiste keuze. Deze massief zilveren armband is beduidend zwaar en met zijn 11mm breedte heb je ook echt een eyecatcher om. Ben je helemaal weg van brede zilveren schakel armbanden dan is de 733 Weave waarschijnlijk ook echt iets voor jou. Deze brede zilveren SILK armband is volledig met de hand gemaakt. De fijne draden zijn in elkaar gevlochten tot een zeer robuuste stoere structuur. De zilveren heren armband sluit middels het bekende stevige bakslot waar SILK bekend om staat. En deze armband kan ook weer perfect gecombineerd worden met een casual lederen armband. Nog een populaire zilveren schakel armband uit de SILK collectie is de 115 Linked armband. De zilveren Linked 115 armband, welke meer gezien kan worden als het kleine broertje van de populaire bredere Linked collection schakel banden. De in elkaar gevlochten gourmet schakels zijn van massief zilver en komen samen in een stevig bakslotje. Deze armband valt erg soepel om de pols. Het is een smalle zilveren armband die ook weer mooi combineert met de zilveren 120 ring uit deze serie, welke exact dezelfde structuur heeft. Een aantal jaren geleden waren de héle brede banden razend populair zoals de Vishnu 103 welke nu in sales te scoren is met 50% korting.
SMALLE ZILVEREN ARMBANDEN HEREN
Spreken de smalle zilveren armbanden jou meer aan dan de opvallendere brede armbanden? Dan zijn daar ook weer verschillende keuzes in te maken. Denk bijvoorbeeld aan het type sluiting wat je mooi vind en prettig vind met het om en af doen van je armband. Er zijn smalle zilveren armbanden met een bakslot, dit is een stevige sluiting met veer, maar ook kun je kiezen uit een armband met een karabijn sluiting. 

De 165 Fox armband is een heel mooi basic handgemaakt zilveren heren armbandje, welke sluit middels een bakslot. Maar ook de 166 dua is een mooi smal zilveren heren armbandje wat een stevig bakslot heeft als sluiting. 

Vind je het lastig een keuze te maken en ben je benieuwd naar de top 5 meest verkochte zilveren heren armbanden van SILK op dit moment? Bekijk dan bovenaan de pagina de absolute Top 5 zilveren armband heren van SILK Jewellery op een rijtje en laat je inspireren. Bekijk je liever de Top 5 lederen armband van SILK klik dan hier.
De Leren heren armband
Een leren armband is bijzonder populair bij mannen. Het geeft je een stoere look! Waar het voorheen helemaal de trend was om een zo breed mogelijke leren armband te dragen voor een ruige look, zien we anno 2020 vooral véél verschillende smallere armbanden bij elkaar gecombineerd. Leer matcht bij de meest uiteenlopende kledingstijlen en is in verschillende kleuren te koop. Of je nou een casual outfit met denim of een meer formele look hebt en vaak een pak draagt, een leren armband past altijd. Kies bij een pak bijvoorbeeld voor een fijner subtieler model zoals de 155blk alpha of hou de basis van je kostuum heel rustig en gebruik juist je leren armband als eye catcher met de 158blk uit de zipp collectie. Een leren armband kun je enkel of gecombineerd gedragen. Je maakt je outfit wat meer speels door de leren armband te combineren met bijvoorbeeld kralen, staal, zilver of goud.
Hou het bovenal authentiek en dress your real you
Een unieke zilveren heren armband of een mooie kwalitatieve leren armband geeft je outfit net even die extra touch. Maar kies er vooral voor dat de armband helemaal aansluit bij jouw eigen stijl. Een leren of een zilveren heren armband is een mooie aanvulling op je kledingstijl, máár het moet natuurlijk wel authentiek en comfortabel voelen. Zolang jij je zelf bent, is je sieraad een extensie van jouw persoonlijkheid. Ga je een extreem opvallende armband dragen terwijl dat helemaal niet écht voelt, laat die trend dan lekker aan je voorbij gaan. Een sieraad staat het mooist als het een verlengde is van jezelf en jouw stijl.
mijn maat Welke maat zilveren heren armband heb ik nodig?
Ben je eruit en heb je genoeg inspiratie op gedaan om jouw SILK armband te gaan bestellen, maar heb je nog geen idee welke maat jij hebt? Denk dan eerst na of je je zilveren armbanden lekker los om de pols wil dragen of dat je ze liever wat meer aangesloten om de pols draagt? De meest verkochte mannen armband maat is 21 centimeter. De gemiddelde mannen pols is 19 à 20cm in omvang. Maar dat zegt eigenlijk nog niks voor jou. Elke pols is namelijk anders, daarom is het belangrijk dat je even je maat achterhaalt voordat je gaat bestellen. Geen idee wat jouw armband maat is? Meet de omvang dan eenvoudig even op met een SILK meetlint of een touwtje, en tel daar vervolgens 2 centimeter bij op. Voilà, nu weet je welke maat heren armband jij direct online kunt bestellen! Lees nu ook het blog over “wat is mijn maat?”
Bestel jouw heren armband online
Ben je door onze top 5 zilveren armbanden voor mannen geïnspireerd geraakt? Wil jij graag een heren armband zilver kopen waarmee je jouw outfit een extra touch geeft? Maak dan nu jouw outfit compleet met een van de SILK zilveren heren armbanden. In de officiële SILK webshop vind je heren armbanden in alle soorten en maten. Zo vind je altijd wel een armband die past bij jouw stijl. Neem hier een kijkje op de website als je ook inspiratie wil voor leren heren armbanden.

De SILK sieraden collectie bestaat overigens niet alleen uit armbanden maar ook kan de eigentijdse man terecht voor een zilveren mannen ketting met of zonder hanger, een lederen ketting met stoere hanger of een zilveren mannen ring. Bekijk hier de complete SILK Jewellery Heren Collectie
 
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay