• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
TOP 5 leren armband heren 2020

TOP 5 leren armband heren 2020

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN LEREN ARMBAND VOOR HEREN? WIJ ZETTEN DE SILK TOP 5 HEREN ARMBANDEN VAN 2020 VOOR JOU OP EEN RIJTJE. 

Wil jij graag een leren SILK armband kopen maar kun je niet kiezen? Weet jij niet precies welke leren heren armband van SILK Jewellery jij het liefste zou dragen? Of ben je gewoon benieuwd welke leren SILK heren armband het meest verkocht wordt? Wij geven je graag onze TOP 5 leren heren armbanden van 2020.

de 841BBR Nummer 1
SILK's Old time favorite; de 841 onze leren basis armband, in alle kleuren al jaren razend populair en niet van nummer 1 af te krijgen. Helaas is de armband op dit moment in sommige kleuren of maten dan ook uitverkocht.

Gelukkig is er hoop! Wil jij deze absolute topper ook, dán maken dat je op die wachtlijst komt, en je binnenkort dit must-have stijl item aan je pols draagt.
de 155BLK Alpha Nummer 2
Deze leren heren armband is op dit moment de nummer 2 van SILK Jewellery. Lange tijd domineerde de 811 samen met de 841 de Top 5, Maar met de introductie van de wat smallere heren armbanden zien we een hele duidelijke verschuiving naar deze prachtige hand gevlochten leren heren armband,

Deze smalle leren herenarmband geeft elke outfit op subtiele wijze net even die verfrissende rebelse uitstraling.

Met deze armband draag je een tijdloze en toch stoer stijl item. De armband van hoogwaardig leer en 925 sterling zilver, koop je al voor 89€ wat natuurlijk ook een fijn prijsje is. Bovendien combineert deze armband heel erg makkelijk met andere armbanden tot een speels en wat ruiger geheel.
wikkelarmband heren 344
344 wikkelarmband heren Nummer 3
Al sinds zéér lange tijd in de SILK collectie en nog altijd een blijvende favoriet onder de heren; de 344 Alpha wikkelarmband. Deze prachtige armband is verkrijgbaar in het donker bruin én in het zwart leer en wikkel je om de pols.

Deze stoere wikkelarmband gemaakt van sterling zilver en hoogwaardig lamsleer is een unieke ontwerp wat een fijne platte zilveren vlechtstructuur combineert met een bruine of zwarte plat gevlochten lederen band.

Met deze unieke heren wikkelarmband lijkt het alsof je twee armbanden draagt, in plaats van één en daardoor maakt dit accessoire je look in een wrap helemaal af.
de 258bbr wikkelarmband Nummer 4
Dat mannen van wikkelen houden wisten wij natuurlijk al. Maar dat mannen ook van uitgesproken kleur hielden dat vonden wij ergens tóch verassend. In de Top 5 staat namelijk de kleurrijke nieuwkomer 258BBR, een absoluut te gekke band qua kleuren combi. Deze prachtige vrij eenvoudige maar tegelijkertijd toch unieke armband, geeft kleur en stijl aan je outfit.

Deze nummer 3 binnen de leren heren armbanden top 5 van SILK, is voor €119 helemaal van jou!
Leren 742 Weave armband Nummer 5
Deze super mooie Balinees gevlochten stoere zwart lederen armband uit de Weave collectie verdient terecht een plek in de top 5. Wat deze armband bijzonder maakt is het vlecht werk van het leer. De band sluit met een stevig bakslot, wat het sieraad een stoere mannelijke look geeft. Draag deze heren armband enkel of combineer hem met een zilveren heren armband 731 of de iets smallere 743 ook uit de Weave serie. Spreekt deze stijl van franse gourmet schakel je aan, maar vind je de band met zijn 11mm net iets te breed, dan is er ook nog een kleiner broertje voor een iets subtielere look; de 171BLK, dezelfde armband maar dan 8mm breed,
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay