• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist

Het team

Bossbabe Von Lions
Heidi is ons vrouwelijke structuurloze opperhoofd. Runt de marketing afdeling. Verslaafd aan koffie, liefst in combinatie met chocolade. Gek op snaaien, sushi en thais. Wakker te maken voor Ben & Jerry's, ook verslaafd aan Croky paprika chips trouwens. Sowieso verslavingsgevoelig typje. Ongeremd en roekeloos. Festival beest, danst graag the night away én op de bar. Niet te allen tijde risicoloos.

Bossbabe gaat ook lekker op bier. Beter dan op wijn. Shotjes zijn verboden. Houdt totaal niet van poespas, is rechtdoor zee. Zou soms een speedbump tussen haar hersens en haar mond kunnen gebruiken. Droomt van een Triumph scrambler, een blauwe VWT1 en trouwen in Vegas. Dol op reizen, liefst back to basic, geniet intens van zonnige avonturen. Voelt zich vrij en blij plankend in de sneeuw. Denim lover. Diesel is haar favoriet. Verzamelt boots, sneakers, leren jassen en tassen. Verkiest én/én boven óf. Vergeet elke dag haar lunch. Miss adhoc gedijt het beste op chaos. Heeft een aversie tegen blaaskaken. Heeft 2 kids Bobbi Rose en Zoë Jolie. Samen met Maarten, haar SILK partner in crime. Insta kids fashion tic. Projecteert haar shopverslaving schaamteloos op haar dochters. Quote kan ze weer niet kiezen: Planning kills magic | Break the rules.
Geestelijk Vader @ SILK, product ontwikkeling Maarten
Kent velen bijnamen waarvan wervelwind het meest toepasselijk. Onze verstrooide professor is wat je met recht een creatieve duizendpoot noemt. Leeft in een paralel universum tussen Bali en Nederland. De jetlags schreeuwen hem soms om 4 uur klaar wakker en dan springt hij vol passie zijn creatieve hoek in. Creëren is zijn middle name. Ideeën te veel en tijd te weinig.

Het meest in zijn element op het eiland Bali. Waar hij de SILK collectie tot leven brengt. The simple life. Weinig spullen, eenvoud, creatie overal om hem heen. De zon en het strand, de wind van zee geven energie. Raast als een tornado door het leven en het chaotische Balinese verkeer. Van het SILK atelier naar zijn stek en repeat.

Sociaal dier. Gek op hapjes avonden. Restyled regelmatig het SILK hoofdkantoor als zen therapie. Trotse papa van twee stuiterballen die hij samen met zijn SILK partner in crime 8 en 5 jaar geleden op de wereld zette. Liefde voor fotografie en film. Frequent Bioscoop bezoeker. Heeft slordigheid tot kunst verheven. Leeft in een tshirt, liefst ook in de winter op slippers. Gek op Underworld, strandwandelingen, Deus ex machina, surfen, gin tonics, longboarden, mountainbiken, bbq-en en de sauna.
Edelsmid Kim Badass Jewellery Maker
Miss Layering herself, behangen in een dikke laag sieraden, all mixed up and very matchy. Loves to boogy. Bijnaam Eagle Eye – altijd oog voor detail. Favoriete moment van de dag, zonsopkomst! Droomt van sieraden en nieuwe ontwerpen. Altijd druk en onderweg. Echte city girl. Opzoek naar avontuur. Nieuwe mensen, plekken, steden, culturen en eten, zoekt immer naar nieuwe input voor meer inspiratie. Echte Boogschutter, gek op tatoeages. Night owl – slaapt nauwelijks en gaat graag 's nachts nog op pad, gek op onweer. Pinterest addict! Heeft een nooit korter wordende bucketlist.

" Ik ben bij SILK gaan werken omdat ik voorheen al gek was op het merk. De Balinese stijl heeft mij ook als goudsmid altijd al aangesproken en geïnspireerd. Er hangt hier een andere vibe, doe maar normaal en wees lekker jezelf.. Heb veel ruimte voor eigen input. Vroeger als kind was ik altijd al kraaltjes aan het rijgen en armbandjes aan het maken voor familie en vriendinnetjes. Ik wilde toen diamant slijpster worden.. want oma zei dat je niet je geld kon verdienen met alleen maar armbandjes maken.. Inmiddels is ze trots dat me dat nu wel lukt. Ben verliefd op het vak, en kan dit met veel passie dagelijks uitvoeren! Wil nog heel graag 3D design leren combineren met het goudsmeden."
Grafisch vormgever @ SILK Bertine
Onze graphic junkie, is met luid gelach part of het marketing team. Werkt met passie. Graag op pad met haar gezin. Girls mam van Guusje en Neele. Vaak te vinden in restaurant DIT in Den Bosch. Haar muziek smaak is afhankelijk van haar mood. Zet haar ergens neer en ze gaat vanzelf swingen. Haar vriend neemt haar regelmatig mee op sjouw van concert naar concert. Heeft een thing for styling. Haar huis kan linea recta met een ere plaatsje de VT Wonen in. Bizar ski talent. Duikt elk jaar traditie getrouw niet 1 maar 2 x de sneeuw in. Met haar gezellige familie, en jaarlijks met vriendinnen los in Gerlos.

Antwerpen is bij uitstek haar favoriete weekendje-weg-stad; ff weg maar toch dichtbij. Ze gaat het liefst in Italië op vakantie vanwege het lekkere eten & drinken maar ook omdat ze er zo mega relaxed van wordt. Iets minder relaxed wordt ze van the Big Apple - maar deze wereld stad is daarentegen weer een bruisende bron van inspiratie voor haar. In the end houdt ons trots durske misschien wel het meeste van háár Den Bosch. Tips van deze design lover zijn Koekwaus en Oak, de absolute hotspot winkels in haar hometown. Bertine's motto: keep on smiling!
Sales Tiger Sylvie
Verkoop Jedi Miss Lapré, 33 jaar. Woonachtig in het mooie Zwolle. In een tot in de puntjes gestyled huis samen met manlief Barry en dochter Megan.

Al ruim 15 jaar werkzaam in de juweliersbranche en vertegenwoordigt SILK al jaren via haar agentuur als SILK sales agent. Dol op haar klanten en werkt vol overgave. Naast hard werken heeft ze een tweede grote passie. Sport freak is licht uitgedrukt. De ultieme fitgirl suits better. Sport niet alleen om tiptop in shape te blijven, beult ook graag andere af. In de sportschool en in the open air met haar killer bootcamps. Wanneer ze niet werkt of aan het trainen is, dan geniet ze met haar gezin, familie of vrienden van lekker eten, veel wijn en mooie vakanties. Lichtelijk verslaafd aan Ibiza en Italië is ook een grote liefde voor haar.

Syl's motto: Werk hard, maar geniet nog harder!
Back Office Heldin Lieke
Customer Service topper Lieke, ons nieuwste én jongste teammember. Miss van Dalen, onze 22 jarige aanwinst. Vrolijke directe en gedreven dame.. Studeerde af in het Cword tijdperk en vocht niet alleen voor een diploma maar ook voor de tofste 1ste officiële baan. Lucky her lucky us! Haalde met die daden al twee kranten koppen en wij snappen waarom. Geen bak aan ervaring zoals de rest van het team maar een chick met potentie.

Onze drijvende customer service kracht. Regelt alles wat er geregeld moet worden rondom het order proces. Wordt oprecht blij van een tevreden klant. Ze is secuur, gestructureerd en een fixer pur sang.

Leergierig en gedreven, maar ook een gezelligheidsdier. Ze struggled met het lam gelegde partyleven, maar houdt haar kin omhoog. Sporty tennis fanaat en gek op skeeleren, voetbal én ookal heeft ze een hekel aan de sportschool ze gaat! Ze is gek op kokerellen en is er ook nog eens steengoed in. Én bakken, vlak haar bakingskills niet uit, bakken is haar ding; pas op voor haar famous brownies.

Quote: "I got this"
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay