• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
CURRICULUM VITAE
NAAM: Indy Dijkstal
LEEFTIJD: 18 jaar
BEROEP: Barvrouw

MOTTO: Ik leef mijn leven zoals ik dat wil

LIFE CHANGING INSIGHT:
"Stop wasting time on people who don't realise what a privilege it is to even know you!"
t Volg mij
Hoi ik ben Indy 18 en trotse moeder
Ik ben Indy, ik ben de trotse mama van Uma Indya, mijn dochtertje. Ik ben achttien en mijn meisje is 8 maanden. Ik geef mijn dochtertje Uma borstvoeding waar en wanneer ik wil.

De eerste keer borstvoeding geven in het openbaar vond ik wel even spannend en ongemakkelijk. Bijna een derde van alle moeders voelt zich onprettig bij het geven van borstvoeding in openbare gelegenheden zoals een park, sportclub, speeltuin of café. Maar toch, als ik eropuit ga met Uma is het wel zo makkelijk als ik borstvoeding kan geven in het openbaar. Zo kan Uma direct drinken als ze honger heeft en zit ik niet met een flesje wat ik eerst moet opwarmen. Het kan mij eigenlijk niks schelen wat anderen daar van denken, waar het vooral om gaat, is dat ik mij er prettig bij voel om Uma te voeden waar en wanneer ik dat wil.

Zelf ben ik onverwachts mama geworden, ik wist tot de dag van mijn bevalling niet dat ik zwanger was. Ik heb enorm moeten schakelen maar was meteen verliefd op haar. Natuurlijk begaf ik mij in een sociale situatie waar een baby niet direct paste of logisch was. Ik werkte achter de bar in een horeca gelegenheid, zat volop in het uitgaansleven en de wereld lag spreekwoordelijk aan mijn voeten. Van het een op het andere moment veranderde mijn leven drastisch. Ik vond het eerlijk gezegd best pittig om ineens die omschakeling te maken en die verantwoording te dragen zonder dat ik daar op voorbereid was. Daarnaast kwamen natuurlijk nog al die blikken en ongevraagde meningen uit mijn omgeving. Ik heb hier enorm veel van geleerd bovenal stevig in mijn schoenen te staan en heel dichtbij mezelf te blijven.

Ik ben Indy en ik leef mijn leven zoals ik dat wil.
background image
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay