• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
Sterrenbeeld ketting

Sterrenbeeld ketting

Ben jij ook gefascineerd door je sterrenbeeld? Zet dan de nieuwste sterrenbeeld ketting van SILK op je verlanglijstje. Ben je op zoek naar het perfecte cadeau tijdens de feestdagen? Look no further. Wij hebben iets nieuws voor je; SILK sterrenbeeld kettingen. Dit is het perfecte cadeau om te geven en te krijgen, of gewoon om jezelf mee te verwennen!

De sterrenbeeld ketting is met de hand gemaakt van sterling zilver en wordt in ons eigen atelier gelaserd met jouw sterrenbeeld naar keuze. Draag je eigen sterrenbeeld of kies het sterrenbeeld van iemand die je dierbaar is.
Jouw Sterrenbeeld. Jouw Verhaal.

KETTING MET STERRENBEELD

De sterrenbeeld ketting is natuurlijk heel speciaal om cadeau te geven. Zo geef je een cadeau met voor de drager een speciale betekenis. Ontdek hier welk sterrenbeeld er bij welke geboorte datum hoort.
Laser Gravure

Sterrenbeeld sieraad

Wij graveren de kettingen zelf. Geef bij de bestelling van jouw custom made sterrenbeeld ketting aan, om welk zodiac sign het gaat en wij laseren deze met een haar scherpe precisie op jouw SILK sieraad. Bestel je de sterrenbeeld ketting vóór 16u dan kunnen wij deze in de meeste gevallen dezelfde dag nog voor jou graveren en verzenden.
sterrenbeeld ketting silk jewellery
Persoonlijk & Uniek SILK Sterrenbeeld Kettingen
Trouw aan de spirit van het merk om sieraden te creëren waarmee je je ware aard kunt laten zien, the real you! De Zodiac collectie is een ode aan de blijvende kracht van astrologie en onze verbinding met de sterren die de diepten van onze eigen magische intuïtie onthult.

Sterrenbeeld sieraden passen helemaal binnen de persoonlijke sieraden trend van dit moment. Vertel met Jouw SILK Sterrenbeeld ketting, Jouw persoonlijke en unieke Verhaal!
de zodiac collectie

Sterrenbeeld Kettingen

sterrenbeeld sieraden Jouw Sterrenbeeld. Jouw Verhaal.
Ben jij geïntrigeerd door jouw sterrenbeeld, een vervend horoscoop lezer? Ben jij nieuwsgierig wat de week of maand je brengt op basis van je sterrenbeeld? Kun jij je helemaal identificeren met de persoonlijkheidseigenschappen die gekoppeld worden aan jouw sterrenbeeld? Dan is deze sieraden trend helemaal jouw ding!

Make it personal met SILK Sterrenbeeld sieraden
Geef je sieraden collectie een persoonlijke boost met een sterrenbeeld ketting of sterrenbeeld armband. SILK Sterrenbeeld sieraden worden in huis gegraveerd met jouw persoonlijke verhaal.

Sterrenbeeld sieraden geven een persoonlijke touch aan jouw sieraden look. Een boogschutter ketting, een waterman ketting, een ketting met maagd hanger of een leeuw armband. Alle symbolen van de sterrenbeeld sieraden zijn uniek op hun eigen manier. Draag met jouw sterrenbeeld sieraden jouw persoonlijke symbool en combineer ze met je andere SILK sieraden. Een Sterrenbeeld sieraad past bij elke look.

Ben jij helemaal fan van sterrenbeeld sieraden en wil jij all the way gaan? Ga dan voor een look met de sterrenbeeld ketting én de sterrenbeeld armband. Nieuwsgierig welke armbanden wij met sterrenbeeld tekens kunnen graveren. Ontdek onze selectie.
te graveren sieraden
eigenschappen van het sterrenbeeld Boogschutter
De ras optimistisch
Boogschutter probeert overal het beste van te maken en daarom is het glas voor boogschutters altijd halfvol. Ze staan positief in het leven en zien nieuwe uitdagingen met plezier en enthousiasme tegemoet. Door deze levenshouding gaan zij ook erg veerkrachtig om met tegenslagen.

Ongeduldig
Boogschutters zijn van nature niet zo’n stil zitters. Ideeën en plannen die zij maken, voeren ze het liefst liever nog gisteren dan vandaag uit!

Grote dromen
Groot, groter, grootst. Dat is hoe de Boogschutter denkt over dromen. Als je maar genoeg in jezelf gelooft, is namelijk geen droom te groot om waar te kunnen maken.

Creatieve denkers
Het brein van een Boogschutter staat maar zelden stil, altijd op zoek naar nieuwe ideeën. Leergierig zijn ze toevallig ook nog.

Fijn gezelschap
Door je positieve kijk op het leven en vrolijkheid willen we allemaal tijd spenderen met de boogschutter. Je enthousiasme en spontane karakter werkt aanstekelijk en brengt jouw gezelschap direct in een goede stemming.

Hart op de tong
Boogschutter zeggen wat ze denken en zijn heel erg direct. Soms kan dit ook bot overkomen. Toch heeft een boogschutter hier geen slechte bedoelingen bij en de meesten kunnen jouw open en eerlijkheid gelukkig juist waarderen.
20 januari t/m 18 februari WATERMAN
Waterman, je kunt soms verlegen en stil zijn, maar ook excentriek en energiek. Bewaar die energie verstandig en gebruik het om contact te maken met de mensen van wie je houdt.

tikkeltje excentriek
En dat is zacht uitgedrukt. Hun gedrag kan soms bizar zijn en dat is niet voor iedereen te volgen. Zó is de Waterman gegarandeerd nooit saai is.

Watermannen zijn idealisten
Ze zetten zich in voor een schoner milieu, zijn vaak vegetariër of strijden voor een andere goede zaak.

Ontploffings gevaar
Het gebeurt niet heel snel, maar de Waterman kan ontploffen van woede op een manier die anderen kan verbazen. Zoek dekking!

Le penseur
Watermannen zijn echte denkers. Ze overdenken alles en hun gedachten staan zelden stil. Ze analyseren alles en kunnen daar zelf heel gestrest en onrustig van worden.

Muziek lovers
Muziek heeft een kalmerende werking op de Waterman. Het maakt niet uit of ze zelf muziek maken of naar muziek van anderen luisteren.

Uitgesproken mening
En dat is geen mening die zomaar uit de lucht komt vallen. Daar hebben ze grondig over nagedacht. Ze laten die mening dan ook luid en duidelijk horen.

My Way or the High Way
Een Waterman doet de dingen graag op zijn of haar eigen manier en die manier is vaak anders dan normaal. Hierdoor worden ze door anderen niet altijd goed begrepen.
19 februari t/m 20 maart VISSEN
Emotioneel en onbaatzuchtig, vissen jij bent altijd bereid anderen te helpen zonder te hopen er iets voor terug te krijgen. Blijf die vibe verspreiden, schud het allemaal van je af en vergeet ook jezelf geen liefde te geven.

Vissen is spiritueel, zachtaardig, rustig, dromerig, artistiek en intuïtief. Vissen voelt problemen van anderen haarfijn aan, toont medeleven en verstaat de kunst van het luisteren. Vissen is het meest empathische sterrenbeeld van de dierenriem, gaat uit van het goede in de mens en houdt niet van conflicten. Vissen staat bekend als meegaand, maar is absoluut geen meeloper, Vissen heeft wel degelijk een eigen mening. Vissen is het liefst in het gezelschap van gelijkgestemden, maar heeft ook de behoefte aan alleen zijn.
21 maart t/m 19 april Ram
De gepassioneerde en onafhankelijke Ram, jij loopt voorop. Verras de mensen om je heen met je natuurlijke charme, want je brengt vreugde in hun leven.

Je bent erg gedreven en hebt vaak het gevoel dat je er alleen voor staat. Soms lijkt het alsof je op eigen kracht door het leven moet vechten en je alleen kunt vertrouwen op je eigen kracht en moed.

Rammen vinden het belangrijk om hun eigen ding te doen. Weten precies wat ze willen en willen dingen op een heel specifieke manier. Daarom stellen ze vrijheid op prijs en werken ze graag alleen.

Ram is vaak impulsief , en als anderen nog een beetje treuzelen, dan gaat ram gewoon verder op zijn doel af. Rust in de toko is voor jou veel te saai, daar word je alleen maar ongeduldig van. Voor je het weet zet je de boel op stelten voor wat leven in de brouwerij.

Je bent erg direct in je manier van doen en praten. Soms misschien een beetje te. Tact zou geen kwaad kunnen. Je barst van de creatieve energie en enthousiasme en je vind het ontzettend leuk om nieuwe dingen te ondernemen en organiseren. Het jammere is alleen dat je aandacht weer afdwaalt zodra er nieuwe er vanaf is.

Je wilt jezelf graag bewijzen, maar niet voor anderen, gewoon voor jezelf. Die behoefte is heel intens en de drijvende kracht achter wat je doet. Omdat je zoveel energie in je hebt kun je ook heel veel bereiken, maar soms werk je jezelf tegen omdat je te impulsief bent en niet altijd naar de goede raad van anderen luistert.
20 april t/m 20 mei STIER
Stier, jouw uitzonderlijke oog voor schoonheid is scherp en je ziet de wereld als een fel licht. Zorg voor je ambitieuze maar ook sensuele en magnetische ziel.
21 mei t/m 20 juni TWEELING
Tweelingen, je levenslust is zo levendig. Onthoud dat je je dubbele echte natuur in toom moet houden: je bent verontwaardigd over oneerlijke dingen en kleine simpele dingen maken je zo blij.
21 juni t/m 22 juli KREEFT
Kreeft, je diepe intuïtie en sentiment zijn je beste vrienden. Bescherm je gevoelens en blijf de schoonheid in alles om je heen waarderen zoals je altijd doet.

Dromers
Kreeften hebben een heerlijk grenzeloze fantasie. Jij staat ook altijd open voor nieuwe ideeën en laat je daar graag door meeslepen.

La familia
Het gezin en de familie van de Kreeft komen op de eerste plaats. Je doet er alles aan om ze te beschermen en het ze naar de zin te maken.

Ongelukkige Kreeften trekken zich terug
Maak je je ergens druk over dan wordt Kreeft vaak stil. Kreeften hebben dan eerst tijd nodig om iets voor zichzelf te verwerken voordat ze er met anderen over kunnen praten.

Niet snèl boos maar ohwee
Kreeften zijn niet snel boos. Ga je te ver of je trap je de Kreeft op zijn ziel, dan zal de Kreeft dat niet snel vergeten. Misschien wel nooit…..

The mysterious type
Kreeften zijn vrij gesloten en laten niet het achterste van hun tong zien. Ze houden hun emoties en gedachten graag voor zichzelf. Ze kunnen daardoor voor anderen wel eens een raadsel zijn en dat maakt ze ook weer heerlijk interessant.

Intens en vol passie
Als de Kreeft verliefd is, dan gaat hij of zij er ook helemaal voor. Hun liefde is intens en vol passie. Als een Kreeft verliefd op je is, dan draagt hij of zij je op handen en laat je heel bijzonder voelen.
Leeuw sterrenbeeld ketting silk jewellery
23 juli t/m 22 augustus LEEUW
Roarrr, jij bent de onbevreesde leeuw van de dierenriem, je actiegerichte aard maakt je erg sterk. Je bent zelfverzekerd, gul, loyaal, ambitieus en eigenwijs. Maar kunt ook overheersend en melodramatisch zijn. Je grootste kracht zijn je passie en liefde voor het leven, je creatieve drijfveer en je warme en vrijgevige hart.

Grote dromen
Een leeuw heeft grote dromen en ook het enthousiasme en doorzettingsvermogen om ze te verwezenlijken. Leeuw heeft een nobel en romantisch hart en een voorkeur voor drama en kleur . Voor jou is de hele wereld een toneel en stiekem zou je graag de hoofdrol willen spelen. Je ontvangt graag de liefde en het applaus van een adorerend publiek, zelfs als dit publiek maar uit een speciaal persoon bestaat. Je hebt iemand nodig die in jou en je dromen gelooft.

Sukkel voor de liefde
Hoewel je stralend zelfverzekerd en onafhankelijk overkomt, ben je eigenlijk heel erg afhankelijk van de liefde en erkenning van anderen. Je kunt er niet tegen om niet gewaardeerd te worden. Het geheim achter de leeuw is dat zij willen voelen dat mensen hem nodig hebben.

leeuwen moeten voelen
Leeuw is eervol en erg toegewijd, zeker naar zichzelf! Leeuwen hebben levensgrote emoties en willen graag aan het einde van de dag voelen dan ze iets bereikt hebben. Ze zullen met daden op een situatie reageren in plaats van hierover na te denken. Leeuwen lijden in stilte.

Temperament van de Leeuw
Leeuwen houden van nieuwe en extraordinaire dingen, ze weerachten saaie, reguliere routines en zullen, indien ze hiermee geconfronteerd worden, zelf drama en spanning veroorzaken.

Niet bij de pakken neer
Leeuwen hebben de verbazingwekkende mogelijkheid om zichzelf uit een trieste gemoedstoestand te halen.

eigenwijs
Leeuwen zouden in conflict kunnen raken met andere dominante typen mensen die ook bevelen willen geven. Leeuwen zullen hun mening niet wijzigen, ze zullen de meningen van anderen begrijpen en accepteren, maar ze zullen niet positief reageren als iemand zijn geloof op hen af probeert te dwingen.

Leeuwen Diep Van Binnen
Leeuwen zijn extreem gevoelig maar kunnen dit erg goed verbergen. Leeuwen houden van lof en vleierij; hun ego’s vragen naar respect en aanbidding. Bij de leeuw draait alles om trots. Dit kan als gevolg hebben dat de leeuw egocentrisch wordt, maar het warme hart van een leeuw zal dit onder controle weten te houden.
23 augustus t/m 22 september MAAGD
De slimme praktische kalme Maagd, redelijk en bescheiden als je bent. Jij bent goed in knopen doorhakken, je zet je gevoel opzij en klaart de klus, die anderen niet durfden te doen. Je bent integer, perfectionistisch, attent, aardig, kieskeurig en een beetje geheimzinnig. Ook is Maagd onafhankelijk, een Maagd kan heel goed voor zichzelf te zorgen.

Een Maagd is niet dromerig, integendeel ze zijn nuchter. Ze zien zaken zoals ze zijn en laten zich niet meesleuren door emoties. Je staat met beide benen op de grond, bent gericht op de toekomst en maakt plannen om naar een bepaald doel toe te werken. Maagd vat dingen letterlijk op en verwacht dat als iemand iets belooft, zijn of haar belofte nakomt.

Maagden zijn onvoorspelbaar en moeilijk in te schatten. Maagden kunnen veel onrecht dulden voordat ze woedend worden. Maagd vermijdt het liefst confrontaties. Ze kunnen vertellen dat alles goed gaat, terwijl dat niet zo is. Een ruzie met een Maagd is niet te winnen. Maagd werkt gewoon niet mee, zegt alleen: ‘nee’ en weigert te luisteren naar wat de ander te zeggen heeft. Maagd vindt het makkelijker om weg te lopen, dan te schreeuwen of een drama te maken.
23 september t/m 22 oktober Weegschaal
Weegschaal jij bent niet alleen charmant, grappig & slim, jij bent ook beschaaft, diplomatiek en een van de meest welgemanierde sterrenbeelden van de dierenriem. Ook hou jij Weegschaal, van gerechtigheid en vrede. Je vecht tussen uitersten om dat evenwicht te behouden. Stop niet met dat oprechte en mooie gevecht.

Je bent overtuigend en van nature een bemiddelaar in conflicten. Jij bent de bruggen bouwer tussen mensen. Recht door zee, rechtvaardig, onbevangen als een briljante strateeg, bekijk jij een situatie vanuit alle kanten alvorens je tot een oordeel komt.

Harmonie en evenwicht zijn in jouw liefdevolle leven belangrijk, hou dat vast!
23 oktober t/m 21 november SCHORPIOEN
Schorpioen, gepassioneerd en assertief mooi schepsel, jouw leiderschap is onverslaanbaar. Geef nooit op de mensen om je heen naar het licht te leiden.
persoonlijke touch

Sterrenbeeld armband

Een sterrenbeeld armband of sterrenbeeld ketting geeft jouw outfit jouw persoonlijke touch. Laat jouw astrologische sterrenbeeld graveren op een armband met een handgevlochten leren band of handgewoven zilveren armband.

Draag een sieraad met sterrenbeeld en vertel jouw persoonlijke verhaal. SILK sterrenbeeld sieraden zijn ook heel goed te combineren met andere armbanden en kettingen van SILK Jewellery.
Shop hier sterrenbeeld armbanden
22 december t/m 19 januari Steenbok
Jij staat bekend als het meest vastberaden teken van de hele dierenriem. Blijf proberen de beste versie van jezelf te zijn in dit grote maar kleine universum.
de astrologische dierenriem Wat is een Zodiac sterrenbeeld?
De bekendste sterrenbeelden zijn de twaalf tekens van de astrologische dierenriem. De 12 sterrenbeelden die we kennen liggen in de zodiac, ook wel de dierenriem genoemd. De dierenriem is een denkbeeldige baan waar de zon, maan en planeten zich binnen 1 jaar in voortbewegen. De zon maakt een rondje in de dierenriem en komt iedere maand in een andere baan van de dierenriem. Het moment dat de zon in de baan van de dierenriem komt en deze weer verlaat is een bepaalde maand en daarmee verwijzing naar een sterrenbeeld met elk zijn eigen afbeelding. De 12 Sterrenbeelden, dierenriemtekens of zonnetekens genoemd hebben elk hun eigen verhaal.. Ontdek welke eigenschappen bij welk sterrenbeeld horen.
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay