• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
Ketting met vingerafdruk

Ketting met vingerafdruk

Een ketting met vingerafdruk daarmee draag je je naasten altijd dichtbij. SILK sieraden worden gemaakt van de hoogste kwaliteit 925 Sterling zilver. Een zilveren ketting met vingerafdruk is een tijdloos en elegant sieraad welke overal mee te combineren is. Vingerafdruk sieraden zijn een mooie en bijzondere manier om een herinnering aan een speciaal persoon heel dichtbij je te dragen. SILK Jewellery maakt gebruik van de nieuwste laser technologie om haar sieraden mee te personaliseren.  Naast het graveren van een vingerafdruk op je ketting met hanger, graveren wij bijvoorbeeld ook teksten, symbolen, bijzondere locaties of gedenkwaardige data. Ga naar onze pagina met gepersonaliseerde sieraden om hier meer over te lezen, of bekijk ons aanbod te graveren sieraden hier.
stoer en gedenkwaardig leren ketting met vingerafdruk
Een vingerafdruk ketting kun je in zilver dragen maar ben je meer een stoer type en ga jij liever voor leer? Dan heeft SILK meerdere opties in haar ruime collectie vingerafdruk kettingen.

De 183BLK ketting met vingerafdruk is aan twee zijdes te dragen. Dan wel met de vingerafdruk naar voren of je draagt deze naar binnen.
SILK zilveren en leren ketting met vingerafdruk
Gedenksieraad

Zilveren ketting met vingerafdruk

Vingerafdruk kettingen worden niet alleen ter ere van een trouwerij of geboorte gemaakt. Ook is een vingerafdruk ketting populair als gedenksieraad. Zo draag je degene waar je zo veel van hield alsnog elke dag dichtbij en helpt het de herinnering aan hem of haar in leven te houden.

Je kunt de begrafenisondernemer vragen om vingerafdrukken te maken of je kunt vragen of ze jou daarbij helpen wanneer je dit lastig vind.
SILK zilveren Ketting met vingerafdruk als Gedenksieraad
zilveren hangertje met vingerafdruk silk jewellery
DE MOOISTE VINGERAFDRUK SIERADEN Hangertje met vingerafdruk
Een vingerafdruk ketting is niet alleen de nieuwste trend op het gebied van gepersonaliseerde sieraden, maar is ook nog eens een heel tof stijl item. Zo draag je niet alleen een ontzettend stijlvol sieraad maar heeft deze ook een diepere betekenis voor jouzelf.
SILK vingerafdruk armband 841
Vingerafdruk

Armbanden graveren

Niet alleen kettingen graveren wij met een vingerafdruk, ook leren en zilveren armbanden zijn heel mooi met vingerafdrukken te graveren. Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn.
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay