• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • User
  • wishlist
Armband met Vingerafdruk

Armband met Vingerafdruk

Vingerafdruk armbanden zijn populair als trouw & rouw cadeau maar steeds vaker zie je de vingerafdruk armband ook als cadeau bij de geboorte van een kindje of als vader of moederdag cadeau. Ontdek ons brede aanbod armbanden met vingerafdruk. Wij graveren onze SILK armbanden met een hoogwaardige luxe vingerafdruk, dit kan op een leren armband maar ook op een zilveren armband.
luxe hoogwaardige lasergravure

Zilveren vingerafdruk armbanden

Wellicht wil je nu graag weten hoe wij een vingerafdruk armband graveren?

Zo graveren wij een vingerafdruk

Een armband met vingerafdruk begint allereerst met een mooie afdruk van jouw vinger of die van een geliefde op een vel papier. In deze video laten wij je zien hoe je een mooie vingerafdruk maakt. Ook zie je hoe wij daar vervolgens een vector file van maken om deze uiteindelijk op jouw SILK armband te graveren. Na de laser gravure wordt je gepersonaliseerde armband met vingerafdruk gepolijst en afgewerkt.

bestel jouw persoonlijke vingerafdruk armband

Een armband met vingerafdruk bestellen is dus eigenlijk best eenvoudig. Jij zorgt voor een mooie vingerafdruk en wij doen de rest. Bestel vandaag nog jouw vingerafdruk armband en draag een bijzondere en persoonlijke herinnering heel dichtbij je. Ontdek alle te graveren SILK sieraden! 
Wil jij je liever eerst nog even verdiepen in de verschillende graveer opties en de variatie aan sieraden ontdekken welke wij met vingerafdrukken kunnen graveren? Lees dan het blog hier.
Copyright 2023 | SILK Jewellery
pay