• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist

Klantenservice topper

WIJ ZOEKEN EEN BACKOFFICE MEDEWERKER!

KLANTENSERVICE TOPPER

FULLTIME FUNCTIE (32 / 40u. )

HEY JIJ! Ben jij een klantenservice topper die een beetje uitdaging niet uit de weg gaat? Krijg jij een adrenalinekick van het oplossen van problemen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Back Office Held(in)!

Als drijvende kracht achter onze klantenservice ben jij verantwoordelijk voor het volledige orderproces van onze SILK Dealers en Online klanten. Jij staat garant voor een gestroomlijnde service en maakt het verschil door jouw efficiënte en nauwkeurige aanpak.

Jij bent ons eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat elke klant met een big smile ophangt. Je neemt orders aan via alle kanalen die je maar kunt bedenken (telefonisch, per mail, dealer portaal, webshop, whatsapp) en verwerkt deze moeiteloos in Exact Online.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega met een passie voor klanttevredenheid, een kei in overzicht bewaren en super secuur is. Opleiding en leeftijd vinden wij minder belangrijk, we zoeken vooral naar iemand met de juiste mindset. Ben jij proactief, stressbestendig, flexibel en leergierig? Heb jij ervaring in een soortgelijke functie en kennis van EXACT Online of een vergelijkbaar programma? Dan juichen we extra hard voor jou!

Bij SILK Jewellery krijg je de kans om te werken met exclusieve, onderscheidende producten van hoge kwaliteit. Je komt terecht in een klein, maar creatief en dynamisch bedrijf wat continue in ontwikkeling is waar ruimte is voor jouw eigen inbreng. Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, een passend salaris en niet te vergeten, het allerleukste team om mee samen te werken!

Solliciteren doe je door een mailtje te sturen naar heidi@silkjewellery.nl. Vertel ons waarom jij de perfecte aanvulling op ons team bent en wie weet zien we jou binnenkort shinen als onze nieuwe Back Office Held(in)!
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay