• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
Ben jij een Stoere chick of chique dame
Er is een stijlvol SILK sieraad voor elke leeftijd, gelegenheid en style. Vind jouw favoriete SILK armband en creëer jouw persoonlijke SILK Stack.

Ben jij een stoere chick, hou jij van een uitgesproken stijl en stapel jij graag? Maak dan een jaloersmakende combinatie die blijvend indruk maakt.

Ben jij meer het chique type wat de voorkeur geeft aan één iconisch sieraad boven een creatieve speelse stapel. Kijk dan eens bij de Infinite of Mesh collectie, welke wat meer klassiekere style items bevatten.
SILK Jewellery voor elke leeftijd Jong of oud
Ben je een klassieke dame of meer een hippe kip, voor elk type vrouw hebben wij een SILK favoriet. Onze handgemaakte zilveren sieraden zijn tijdloos en combineer je op talloze verschillende manieren. Elk type vrouw, jong of oud, met een klein of groot budget creëert haar eigen SILK look.

Ben je meer een casual girl, die haar outfit styled met stoere en speelse sieraden? Denk dan aan een combinatie van verschillende zilveren armbandjes bij elkaar gestapeld of combineer er een smal leren armbandje tussen voor wat extra kleur in je stack. Filter bijvoorbeeld eens op karabijn haak sluiting of bekijk de complete armbanden collectie.

Ben jij een vrouwelijk, stijlvol en wat meer ingetogen type? Kies dan bijvoorbeeld voor een sieraad wat niet overdreven aanwezig is, maar wel gezien mag worden. De Chevron 312 armband is dan misschien wel het perfecte sieraad voor jou. Dit is een mooi vierkant gevlochten armbandje herkenbaar aan het strakke v-patroon. Bekijk de complete iconische Chevron collectie en vind jouw persoonlijke favoriet.
background image

Infinity collectie

Copyright 2021 | SILK Jewellery
pay