• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist

background image
WORN STYLE LOOK RAUW, RUW & MADE TO FADE
Bij de RAW editions sieraden is gebruik gemaakt van nieuwe bewerkingen. Het sterling zilver is in een aantal items mat gemaakt ipv gepolijst, en/of afgewerkt met zwart oxide. Ook is er gecombineerd met messing; een nieuw materiaal binnen de SILK collectie. De bi-color banden geven door de messing kleur een gevoel van luxe en een soort ruwheid te gelijk.

De RAW editions zijn "made to fade", het messing en het zwart zal naar verloop van tijd en door het dragen, van kleur veranderen. RAW editions zullen krassen en vervagen op een manier die je eigen verhaal verteld. Juist deze rauwe ruige gedragen uitstraling is wat deze armbanden zo uniek maakt!
THE RAW LOOK LUXE & RAUW
Messing geeft je armbanden net even dat beetje extra glamour zonder direct overdreven te zijn. Door het vaak wat mattere karakter van messing geeft het juist een zachte maar toch luxe uitstraling aan het geheel.
RAW & DOUBLE FOX
niet alleen om je pols ook in je woonkamer Messing in interieur
Steeds vaker zien we rijke materialen terugkomen in ons interieur, waarvan messing er met vlag en wimpel boven uit steekt! Dit materiaal geeft niet alleen je armbanden net even dat beetje extra glamour zonder direct overdreven te zijn, maar ook je woonkamer! Door het vaak wat mattere karakter van messing geeft het juist een zachte maar toch luxe uitstraling aan het geheel.

Laat messing subtiel terugkomen in je woonaccessoires of meubels om een mooi rijk geheel te creëren. Natuurlijk moet het geen overkill worden dus kies ervoor te combineren met andere rijke materialen, zoals bijvoorbeeld fluweel, grof gebreide plaids en kussens of rookglas.
RAW STACKING WORN STYLE
Combineer je RAW armband ook met leer en zilver en creëer een look met een "worn style" uiterlijk met jouw eigen verhaal.
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay