WORLD
Other
DE
Germany
NL
Netherlands
  • Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Gratis Verzending
  • 1 jaar garantie
  • Altijd 14 dagen bedenktijd

WORN STYLE LOOK

WORN STYLE LOOK
Met de RAW Editions sieraden heeft SILK een nonchalante look weten te creëren door het gebruik van nieuwe materialen in de handgemaakte sterling zilver collectie.

Elk SILK-sieraad doorloopt een uitgebreid vakmanschap proces, resulterend in unieke massieve sterling zilveren ontwerpen met een worn look voor rauwe mannen en vrouwen.

Met de RAW editions introduceert SILK een aantal sterling zilveren armbanden gecombineerd met messing en zwart geoxideerd zilver, waarbij speciale borsteltechnieken en bewerkingen gebruikt zijn om een ‘worn style’ uiterlijk te creëren.

RAUW, RUW & MADE TO FADE

Bij de RAW editions sieraden is gebruik gemaakt van nieuwe bewerkingen. Het sterling zilver is in een aantal items mat gemaakt ipv gepolijst, en/of afgewerkt met zwart oxide. Ook is er gecombineerd met messing; een nieuw materiaal binnen de SILK collectie. De bi-color banden geven door de messing kleur een gevoel van luxe en een soort ruwheid te gelijk.

De RAW editions zijn "made to fade", het messing en het zwart zal naar verloop van tijd en door het dragen, van kleur veranderen. RAW editions zullen krassen en vervagen op een manier die je eigen verhaal verteld. Juist deze rauwe ruige gedragen uitstraling is wat deze armbanden zo uniek maakt!
Copyright 2020 | SILK Jewellery