• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • User
  • wishlist
10-Jarig jubileum limited edition

10-Jarig jubileum limited edition

En dat wordt gevierd met 2 prachtige limited edition draken armbanden. Met ruim 250 dealers in Nederland en een schare aan BN-ers als fans, is SILK anno 2016 niet meer uit het straat beeld weg te denken. Met de limited edition draken armband brengt het eigenzinnige SILK een ode aan het artistieke eiland van herkomst.

 

GELIMITEERD VERKRIJGBAAR
De armbanden komen per heden op de markt met een beperkte oplage van 250 stuks per design. Elke armband is genummerd, zodat de drager van deze speciale armband een uniek stuk in handen heeft. Er zijn 2 varianten verkrijgbaar, beiden met een sterling zilveren drakenkop ingelegd met zwarte diamant. De variant in volledig zilver kost €795,- en de gevlochten lederen armband is voor €395 van jou! Omdat de armbanden in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar zijn, zal de echte fan er snel bij moeten zijn! Vanaf heden zijn de officiële verkooppunten gepubliceerd op www.silkjewellery.nl, wees er snel bij en zorg dat dit verfijnde stuk handwerk straks om jouw pols schittert.

 

HANDMADE WITH LOVE
De tijdloze sterling zilveren sieraden collectie bestaat  naast armbanden nog uit colliers, hangers en ringen voor dames en heren. De collectie wordt in eigen atelier op fairtrade basis geproduceerd. Elk item wordt met veel precisie met de hand gemaakt, zo is elk SILK sieraad uniek en authentiek. De collectie van SILK Jewellery staat bekend om haar massieve karakter en zeer verfijnde afwerking, en is inmiddels bij meer dan 250 verkooppunten verkrijgbaar. Bekijk de gevarieerde leer en zilver collectie van SILK op www.silkjewellery.nl.

De zilveren sieraden collectie van SILK bestaat uit meer dan 150 artikelen. De armbanden zijn verkrijgbaar  in verschillende lengte maten; 18-19- 21 en 22cm. Door de productie in eigen atelier kunnen armbanden ook volledig op de door jou gewenste maat gemaakt worden, zo is er voor iedere pols een SILK armband.

 

S01 SILK SILVER LIMITED EDITION 10TH ANNIVERSARY ARMBAND – v.a. €795 

S02 SILK LEATHER LIMITED EDITION 10TH ANNIVERSARY ARMBAND - €395

 

 

Copyright 2023 | SILK Jewellery
pay