• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist

MAARTEN'S BALI FAVE'S
Wij zetten Maarten zijn vijf leukste hotspots op Bali voor je op een rijtje! Livingstone is bijvoorbeeld met stip zijn favoriete plek om de dag te starten met een large breaky.
Bali Stay
Mijn dag begint vaak in Livingstone Petitenget
Ik ga 4 keer per jaar naar Bali, ik ben er gek op maar het is terwijl anderen vaak denken dat ik alwéér een soort tropical vakantie tegemoet ga, gewoon hard werken. Per trip heb ik vaak maar een maand de tijd met mijn team in Bali. Dat klinkt misschien lang maar met hetgeen ik daar moet doen is het haast bijna altijd een race tegen de klok.

Livingstone Petitenget is bij uitstek een te gekke plek waar ik een heerlijk ontbijt met goeie koffie bestel en tegelijkertijd mijn dagelijkse to do's in een hele relaxte vibe op een rijtje zet.

Een aantal keer per jaar brengen wij nieuwe collectie uit, deze moet in de korte tijd die ik daar heb van een schets of idee getransformeerd worden naar een sample wat ik mee terug naar Nederland kan nemen om daar vervolgens verder mee aan de slag te kunnen. Dit zijn meestal 15 tot 20 items, in een heel andere cultuur, klimaat en tempo is dit soms best een pittige uitdaging.
Beach & Surfing Uluwatu
Af en toe vind ik het dan ook heerlijk om even uit alle hectiek te vluchten. Dan vind je mij in Uluwatu. Daar is de natuur nog zo mooi ongerept en waan je je even helemaal weg van de drukte die je vandaag in Bali vind.

Uluwatu ligt aan de zuid kust. Je vind er de meest mooie witte zand stranden, ultieme surf spots, de echt tropische verblijven, te gekke luxe hotels of villa's mocht je er van houden maar ook hele kleine beachy surf shags, Balinese tempels en heerlijk eten. En bovenal maar daar heb ik meestal geen tijd meer voor, magische cliff-top sunsets.

Mijn coffee of juice pit stop is the Drifter of the Loft (heeft ook een cafe in Canggu trouwens). Suka is overigens ook wel een tof tentje. Klein maar fijn! En ligt op de route naar een van mijn lekkerste stranden.
Beach gym
Kun je je sport behoefte niet onderdrukken en heb je geen zin in een luxe gym, welke er plenty te vinden zijn overigens. Check dan deze local beach gym in Canggu op Berawa beach. Ik geniet misschien nog wel het meeste van de praatjes die ik er maak met de gasten die daar los gaan met hun zelf gemaakte betonnen halters.

Het zit naast beach bar Tukan wat ik trouwens ook echt een fijne plek vind om mijn middag af te sluiten. Er hangt een soort caribbean sfeer waar ik heel blij van wordt. Simpele maar goeie kaart, goed uitzicht en de visschotel is er subliem. Loop richting het Noorden langs het strand vanaf Finns en je vind deze stylish beach shack achter de grote schommel.
Beach Gym
Nieuwsgierig?
the temple of enthusiasm Deus ex Machina
Ik ben eigenlijk écht geen shop lover, maar als ik een winkel zou moeten noemen die ik te gek vind als concept store, de hele vibe in de winkel en rondom het merk dan is dat zeker DEUS ex Machina in Canggu, Jl. Batu Mejan.

Dit is hoe je een concept store neerzet. Er is bier van de tap. Er is kunst op de muren. Er zijn opgestapelde surfplanken. Customized bikes. Er zijn fotostudio's en een top fusionkeuken. Handmade skateboards en cocktails. Het zit hem in de details voor mij, de verf die op de vloer is gemorst. Alles is snel en soepel. Muziek in je oren. Tussen de surfplanken eet je de lekkerste sushi en droom je weg bij alle dikke DEUS Motoren die er te bewonderen zijn.

Deus is overigens meteen mijn favoriete kleding merk. Liefde voor dit merk is ooit jaren geleden begonnen met een tshirt wat ik kreeg van Heidi, die het shirt had uitgekozen op basis van de humor van de naam van het merk. Ik draag het merk bijna dagelijks, is het geen DEUS tshirt dan draag ik er wel een cap van.
back to basic Hidden bar
Alhoewel ik een dikke strand tent zoals bijvoorbeeld FINNS Beach Club of Patato Head heus wel kan waarderen op zijn tijd. Zijn mijn favoriete middagen of avonden toch echt wel in de kleinere barretjes op het strand.

Hoe meer basic hoe beter. Gewoon voeten in het zand, biertje in de hand. Liefst een flesje een geen hip glas, back to basic. Niks geen voorgekauwde travelguide gewoon toevallig ergens belanden. Ik word blij van the simple life. Je vind ze nog als je goed zoekt.

So far mijn Bali top 5, next trip coming up November 3rd, Bali is zo ontzettend aan het ontwikkelen dat ik er vast weer nieuwe hotspots vind. Vond je het leuk om te lezen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief, waarin ik regelmatig mijn Bali ervaringen en hotspots met je deel.
Wil jij op de hoogte blijven Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Wil je er zeker van zijn dat je onze nieuwe producten, collecties en maandelijkse dosis inspiratie niet misloopt? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en stay tuned!
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay