• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • User
  • wishlist
Top 5 zilveren armband dames

Top 5 zilveren armband dames

Wat is de TOP 5 best verkochte zilveren armband voor dames?

Wil jij graag een zilveren SILK armband kopen maar kun je nog niet kiezen? Weet jij niet precies welke zilveren dames armband van SILK Jewellery jij het liefste zou dragen of ben je benieuwd welke zilveren SILK dames armband het meest verkocht wordt? Wij zetten hier de TOP 5 zilveren dames armbanden van 2020 voor jou op een rijtje. 
ontdek nu SILK's zilveren dames armbanden Top 5 Top 5 Zilveren armband dames
Met stip op nummer staat de 153 Mesh armband. Deze met de handgevlochten zilveren dames armband is met recht een bestseller te noemen. De armband is op dit moment dan ook uitverkocht. Deze populaire zilveren dames armband is tijdloos en elegant. Je combineert deze platte armband zowel mooi bij een casual als bij een chiquere outfit. De armband valt plat om je pols waardoor deze ook nog eens heel lekker draagt.
Shop hier
Zilveren dames armband met omkeerbaar slot De 422 Roots Armband
Op nummer 2 staat de populaire 422 Roots armband met omkeerbare sluiting. Bijzonder aan deze armband is dat ze op twee verschillende manieren te dragen is. Met het SILK logo naar buiten, maar ook naar binnen als je van wat minder opzichtig houdt. Het gedecoreerde slot volgt dezelfde structuur als die van de armband.
NUMMER DRIE ZILVEREN DAMES ARMBAND De 330BLK Roots Armband
SILK karabijn armbandjes zijn eigenlijk allemaal populair. Niet zo gek dat ze in de top 5 belandt. De SILK collectie heeft wel twintig verschillende karabijn armbandjes, welke je allemaal onderling met elkaar kunt combineren tot jouw eigen unieke creatie. De zilveren karabijn armband serie, combineer je heel tof onderling tot een speels geheel, draag je naast je horloge of als enkel armbandje subtiel als finishing touch bij een klassiekere of eenvoudigere outfit.

De 330BLK Roots armband is dit najaar favoriet binnen deze serie. Het stoere karabijn armbandje is net even iets bijzonderder dan de andere, door het zwarte onyx steentje wat in het sluitinkje is verwerkt. Zo vinden wij dat de 330BLK Roots armband geheel terecht haar plek heeft verdient in de top 5 best verkochte SILK dames armband zilver.

Combineer deze armband ook eens met een zwarte leren band voor een stoerdere look.
ZILVEREN SILK DAMES ARMBAND NUMMER 4 Alpha 339
Een absolute bestseller van het eerste uur, de zilveren 339 Alpha SILK dames armband. Deze armband valt plat om de pols en sluit middels een stevig bakslotje. De structuur van de armband is heel mooi fijn gevlochten.
zilveren dames armband breeze
ZILVEREN DAMES AMRBAND NUMMER 5 Breeze 147
Op nummer vijf in de zilveren dames armbanden top 5 staat de Breeze 147 armband. Deze armband uit de Breeze serie vormt een mooie toevoeging aan elk outfit.
Copyright 2022 | SILK Jewellery
pay