• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
Slangen armbanden voor hem

Slangen armbanden voor hem

Hoe draag je FIERCE? We krijgen vaak de vraag, of de FIERCE slangen armband ook te combineren is met andere armbanden uit de SILK collectie én hoé wij deze zouden combineren?

Én of dat kan! De hoogste tijd om jullie mee te nemen in een aantal van onze favoriere combinaties voor heren. Een FIERCE armband is natuurlijk een pronkstuk ansich, maar hoe combineer je deze nou? We geven je graag een aantal suggesties.
fierce slang armband zilver
S20 Fierce Slangen armband FIERCE by SILK Combineren
Hier draagt ons model Roy de S20 dubbele slangen kop armband, in combinatie met een zilveren 339 Alpha en de SILK 312 Chevron. De iconische slangen bangle is gemaakt van massief sterling zilver, en voelt daardoor beduidend zwaar aan. De armband is in verschillende maten verkrijgbaar, en past zowel bij een smallere als wat grovere pols. Hou je van een opvallend statement? Combineer dan de slangen armband S20 van FIERCE bij een of twee soepel vallende zilveren armbanden met verfijnd vlechtwerk.
de leren Slang armband combinatie

S23 FIERCE SLANG ARMBAND

Roy draagt hier de S23 leren Slang armband met zilveren slang kop en staart. Hij combineert de FIERCE slangen armband met een 743 Weave armband en de zilveren 345 Zipp armband. Wij zijn gek op deze combinatie van een stoere leren hand gevlochten band met verfijnd gesmede zilveren slangen kop en staart.
FIERCE Slang armband leer
Zilveren slang ketting S27 FIERCE
Slang Ketting een perfecte combi

Combineer de Slangarmband

De all black FIERCE slang armband zien wij graag gecombineerd met de zwarte slang ketting van FIERCE. Deze combinatie is super stylish en helemaal on point, als je het ons vraagt!

De slang ketting is een eyecatcher an sich door zijn zwarte kleur, maar kan ook gelaagd gedragen worden met een aantal verschillende lengte kettingen bij elkaar te stapelen. De S27 ketting met slangenkop hanger dankt zijn zwart kleur aan de zwart Rhodium behandeling.
Slang Ring Combineer de S22
De Zilveren slangen armband wordt vaak als kopstuk gedragen en niet met heel veel armbanden tegelijk Draag jij de slang armband ook liever als een iconische eyecatcher dan kun je deze ook combineren met de S28 slangen ring van FIERCE.
Davy draagt hier de
- FIERCE S22 bangle
- FIERCE S28 ring
FIERCE zilveren slangen ring
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay