• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • User
  • wishlist
Mama sieraden

Mama sieraden

Zoek jij dit jaar hét perfecte Moederdag cadeau waarmee jij een blijvende herinnering geeft? Verdient jouw Mama, schoonmoeder, oma of lief moeder, het om naast een flinke dosis extra aandacht op deze Moederdag, om ook een bijzonder en persoonlijk cadeau te krijgen wat haar dierbaar zal blijven?! Bijzonder als kerstcadeau voor je moeder bijvoorbeeld!

Ontdek dan nu onze selectie Moederdag sieraden, welke wij speciaal voor deze bijzondere gelegenheid, gratis voor je kunnen personaliseren met jouw zelf gekozen hand gravure. Zo geef jij haar een blijvend cadeau met een speciale herinnering. 
Mama verdient Een persoonlijk cadeau
Het personaliseren van sieraden blijft onverminderd populair. Mama's zijn gek op het dragen van de voorletters van hun koters aan kettinkjes, of verfijnde armbandjes. Vol trots schitteren de namen en initialen van haar kindjes om haar hals of pols.

SILK heeft daarom een bijzondere selectie gemaakt van een aantal dames sieraden welke gratis gegraveerd kunnen worden met jouw zelf gekozen gravure.

Een Mama armband is hét persoonlijkste Moederdag Cadeau van 2021
mama sieraden
mama sieraden wikkelarmband met gravure
DE TREND VAN 2021 GEPERSONALISEERDE MAMA SIERADEN
9 Mei 2021 is het weer Moederdag, de dag waarop wij onze moeders eens extra verwennen en heel de dag in het zonnetje zetten. We brengen massaal onze favoriet ontbijt op haar bed, de kleintjes hebben de mooiste tekeningen en knutselwerkjes voor haar gemaakt en de papa's sloven zich uit in de keuken,

2021 is het jaar waarop wij haar eens extra willen verwennen met een speciaal cadeau. Een verwennerij die naast de fijne herinneringen aan een heerlijke dag ook blijvende waarde heeft. Iets wat zij elke dag dichtbij haar zal dragen. Moederdag 2021 is het jaar van de gepersonaliseerde sieraden voor Mama.
VERWEN JOUW MOEDER GEEF JE MOEDER EEN GEPERSONALISEERDE ARMBAND
Het Coronavirus zorgt de afgelopen maanden voor extra druk op veel van onze Mama's. Moeders zijn het afgelopen jaar gepromoveerd tot entertainer en juf in één en proberen daarnaast óók nog efficiënt thuis te werken en ondertussen alle ballen voor het gezin hoog te houden. Alleen al daarom verdienen onze moeders een extra bijzondere Moederdag dit jaar!

Vorig jaar vierden we Moederdag in quarantaine, zal dat dit jaar weer zo zijn of mogen we misschien wel een wijntje met onze moeders drinken op het terras? Helaas weten we dat nú nog niet. Het maanden lang non-stop thuisblijven met kinderen, gecombineerd met thuiswerken is voor veel mama's een uitdaging. Ook zijn we onze geliefde oma's minder gaan zien, en moesten we onze moeders die in verpleeghuizen zitten heel hard missen.

Verwen daarom dit jaar jouw mama met een origineel en blijvend zilveren Moederdag cadeau. Wij helpen je daar graag bij en zetten onze Moederdag sieraden als cadeau inspiratie voor jou op een rijtje.
zilveren armbandje mama
Geef de liefste mama een armbandje met Moederdag Armband Mama
Onze karabijn armbandjes kunnen speciaal voor Moederdag gepersonaliseerd worden tot een sieraad voor moeder dochter. Aan de karabijn serie hangt een ovaal plaatje waarop we initialen van moeder & dochter bijvoorbeeld kunnen graveren.

Zo geef je met Moederdag een speciaal armbandje wat zij zal koesteren met een dierbare herinnering.
mama's mooiste kerstcadeau Personaliseer Kerstsieraden voor mama
Ben je nog op zoek naar een kerstcadeau voor je moeder, lief mama of schoonmoeder? SILK heeft een veelzijdige selectie gemaakt van zilveren kerst sieraden welke je haar cadeau kunt geven met kerst!

Elk jaar is het weer een uitdaging om een mooi en uniek cadeau te vinden voor haar. Geef deze kerst jouw mama een gepersonaliseerd zilveren sieraad van SILK Jewellery cadeau en jij hebt gegarandeerd het mooiste kerstcadeau voor haar.
kerst sieraden zilver
Copyright 2023 | SILK Jewellery
pay