Love is in the air.... een van de meest romantische dagen in het jaar komt er weer aan, 14 Februari is het Valentijnsdag. Vind jij het ook elk jaar een uitdaging om een cadeautje voor je lover te kopen? No worries dit jaar gaan wij jou daar bij helpen met onze geselecteerde lovebird items.

In my heart forever


In my heart forever
Houden jullie ook zo van twinnen? Dan zijn deze stoere gevlochten lederen expression armbanden hét juiste love kado!

Op het zilveren plaatje is met de hand "IN MY HEART FOREVER"  geslagen waardoor de letters heel speels ogen. Express your love en verras jouw lovebird met deze bijzondere armband.

De expression armband is er in mannen én vrouwen maten en zowel in zwart als bruin leer verkrijgbaar.

#ILOVESILK


#ILOVESILK
Heb je een mooie armcandy foto van jezelf met onze sieraden? Gebruik dan de #ILOVESILK en wie weet reposten wij hem op onze Insta feed!

SAY YES


SAY YES
Het meest romantische cadeau voor Valentijnsdag is natuurlijk een aanzoek. YES wij houden ervan!

Verloven doe je natuurlijk met een stoere casual S!LK ring! Veel van de S!LK ringen zijn er in een breder model voor hem én een smaller model voor haar! Wat denk je bijvoorbeeld van deze combi de Shiva 343 ring met haar plat gevlochten structuur naast de robuste Shiva 342 voor heren.  

Zoek je ook nog een bijpassende armband in dezelfde vlechtstructuur bekijk dan eens de Shiva 346 armband voor hem & haar.

Gift Inspiratie


SEAL YOUR LOVE


De FREE SPIRIT WILD HEART pendant past natuurlijk perfect bij Valentijnsdag.

Deze hanger geef je aan de echte wild lovers. De symboliek van de adelaar past ontzettend mooi binnen het WILD HEART FREE SPIRIT gevoel van vrijgevochtenheid en avontuur. Het lef om je eigen unieke pad in het leven te kiezen en daarbij je creatieve playful mind te uiten.

Een adelaar spreekt tot de verbeelding van velen. Hij wordt gezien als een sterk, moedig, en zelfstandig dier en staat symbool voor kracht, onafhankelijkheid, visie en vrijheid.

De achterkant van de hanger is gebaseerd op de vleugels van een adelaar en aan de voorkant zie je ‘FREE SPIRIT WILD HEART’.Verzegel jullie liefde met deze hartvormige pendant! Nu verkrijgbaar op onze webshop voor €199.-

LOVE


LOVE

EARRINGS ARE A GIRL'S BEST FRIEND


EARRINGS ARE A GIRL'S BEST FRIEND
Steeds meer dames dragen graag een complete S!LK set van een armband, collier, oorbellen en ring in dezelfde structuur.

Verras je vriendin met een paar van deze stoere oorbellen die overal bij matchen en haar Valentijnsdag kan niet meer stuk. 

WILD AT HEART


WILD AT HEART
Silk
Ondanks de constante zorg en aandacht die S!LK Jewellery aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op www.silkjewellery.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van S!LK Jewellery.

S!LK Jewellery kan er niet voor instaan dat de informatie op www.silkjewellery.nl geschikt is voor het doel waarvoor deze door u wordt geraadpleegd. Alle informatie wordt aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van haar deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

S!LK Jewellery sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.silkjewellery.nl, het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen of de tijdelijke onmogelijkheid om www.silkjewellery.nl te kunnen raadplegen.
Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Language not available
Sorry, the website with the English language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready
Language not available
Sorry, the website with the German language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready