HOE MEET IK MIJN RINGMAAT


HOE MEET IK MIJN RINGMAAT
1 . Meet een bestaande ring
De eenvoudigste manier is om een goed passende ring op te meten. U kunt dit doen door met een lineaal de binnendiameter van de ring te meten.

Let op: S!LK ringen zijn over het algemeen breed, en een brede ring voelt wat strakker, zorg dus dat u een ring opmeet die qua breedte overeenkomt met de ring die u wilt gaan kopen. Plaats de ring op een liniaal en bekijk hoeveel mm de liniaal aan de binnenkant van uw ring aangeeft. Is dit bijvoorbeeld 18mm dan is uw ringmaat 18. De diameter van de binnenkant var uw ring is gelijk aan uw ringmaat.

Tip! Materialen die warm worden zetten uit. Dit geldt ook voor uw ring en vingers. Meet daarom
altijd aan het einde van de dag dan weet u zeker dat die maat altijd goed zal passen.

2. Meet de omtrek van de vinger
Een andere manier om de ringmaat te bepalen is door het opmeten van uw vinger. Hiervoor kunt u het beste een traditioneel meetlint gebruiken. Of bijvoorbeeld met een touwtje welke u daarna naast een liniaal legt.

HOE MEET IK MIJN ARMBANDMAAT


HOE MEET IK MIJN ARMBANDMAAT
De maat van een S!LK armband wordt altijd weergegeven in centimeters. In tegenstelling tot bij ringen, bent u bij armbanden minder gebonden aan één maat. De een vind een strakke armband prettig terwijl een ander juist liever een wat lossere armband draagt. Kijk daarom naar wat u zelf prettig vind aanvoelen.

1. Meet een bestaande armband
De eenvoudigste manier om uw armband maat te achterhalen, is om een van uw goed passende armbanden op te meten. U kunt dit doen door met een lineaal de lengte van de armband te meten van begin slot tot waar de veer het slot binnengaat.

2. Meet de omtrek van uw pols
Een andere manier om de armbandmaat te bepalen is door het opmeten van uw pols. Hiervoor kunt u het beste een traditioneel meetlint gebruiken. Of bijvoorbeeld met een touwtje welke u daarna naast een liniaal legt.

Zilveren armbanden:
U meet de omtrek van uw pols direct onder het knobbeltje aan de kant van uw pink. Tel hier vervolgens 2 centimeter bij op en u heeft de standaard armbandmaat. Is uw polsomtrek dus 17 centimeter, dan is uw armbandmaat 19 centimeter.

Lederen armbanden:
Lederen armbanden horen meestal strakker te zitten en de juiste maat is dan ook gebaseerd op uw eigen polsmaat met daarbij 1 centimeter opgeteld. In bovenstaand voorbeeld zou dit dus 18 cm zijn in plaats van 19cm.

Wanneer u toch nog twijfelt neem dan contact op met een van de officiëlle SILK dealers zodat zij uw polsmaat opnemen en u kunnen adviseren. Of vraag een gratis armband meter bij ons aan via mail: info@silkjewellery.nl.

Maatwerk in eigen atelier
Onze armbanden zijn verkrijgbaar in diverse lengtes, mocht uw armband maat echter niet standaard op voorraad zijn, dan kunnen wij deze ook nog op maat voor u produceren in het S!LK atelier. Neem hiervoor contact op met uw S!LK dealer of mail info@silkjewellery.nl en we helpen u graag verder!

HOE LANG IS MIJN COLLIER


HOE LANG IS MIJN COLLIER
Silk
Ondanks de constante zorg en aandacht die S!LK Jewellery aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op www.silkjewellery.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van S!LK Jewellery.

S!LK Jewellery kan er niet voor instaan dat de informatie op www.silkjewellery.nl geschikt is voor het doel waarvoor deze door u wordt geraadpleegd. Alle informatie wordt aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van haar deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

S!LK Jewellery sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.silkjewellery.nl, het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen of de tijdelijke onmogelijkheid om www.silkjewellery.nl te kunnen raadplegen.
Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Language not available
Sorry, the website with the English language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready
Language not available
Sorry, the website with the German language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready