Story of SILK

Story of SILK


S!LK is opgericht door het dynamische en avontuurlijke Nederlandse duo Heidi van Leeuwen & Maarten Smetsers.

Het merk van Nederlandse bodem is gek op alles wat kleur en vrolijkheid aan het leven brengt. SILK’s herritage ligt in Azië,  en als je ergens kleur kunt beleven is het daar.

De ontwerpers gingen hun droom achter na door een eigen label te creëren. S!LK brengt een nieuwe dimensie aan hun creativiteit en reizen over de wereld. Heidi’s liefde voor over the top kitsch, frivoliteit en non conformistische speelse smaak gecombineerd met Maarten’s designers talent voor krachtige, sterke, robuuste vormen en eenvoud brengt hun fashionable trendy sieraden merk tot leven.

Join de SILK Journey en follow your heart!

Maarten


Maarten
Oprichter & Eigenaar

Ik haal mijn voldoening uit het maken van mooie duurzame producten op een eerlijke manier.  Intensief samenwerken met onze zilversmeden.

Bovendien breng ik ook of misschien wel juist in deze tijd graag een product van top kwaliteit. Er is genoeg rotzooi te koop, ik wil een duurzaam product produceren dat een leven lang mee kan. Tot op het laatste detail accepteer ik niets minder dan een uitstekende kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Meerdere malen per jaar lanceren we nieuwe modellen, deze worden altijd uitgebreid test gedragen. Bovendien wordt elk product onderworpen aan een uitgebreide kwaliteitscontrole, zowel door onze eigen mensen als bij de Nederlandse waarborg stichting.

Ik ontwerp samen met mijn partner in crime alle SILK sieraden zelf. Ze worden in Indonesië geproduceerd waar we met onze zilversmeden samen werken in ons eigen atelier.

Heidi


Heidi
Oprichtster & ontwerpster

Elk sieraad vertelt voor de drager ervan een eigen verhaal. Ik creëer iets waar iemand speciale waarde aan hecht. Een zilveren sieraad is toch anders dan een kledingstuk wat je meestal na één of twee seizoenen al weer weg doet. Als je zilver goed behandeld kan het een leven lang mee. Bovendien wordt een zilveren sieraad vaak ook mooier des te langer je het draagt. Zo wordt SILK een onderdeel van iemands leven. Dat vind ik een mooie gedachte. Bovendien geven sieraden een eigen karakter en een persoonlijke tint aan je styling en dat is wat ik er zo leuk aan vind.

teamwork


teamwork
Puur vakmanschap

Wat voor moois we ook bedenken, we zijn nergens zonder "onze jongens" in Indonesië.

Ons sterke teamwerk maakt dat de Aziatische design vloeiend samensmelten met onze westerse voorkeur voor strakke en robuuste vormen en designs.

We blijven continue vernieuwen en op zoek naar nieuwe methodes van leerbewerking en zilverkunst. We zijn erg trots op ons eigen atelier en de zilversmeden met wie we samen onze collectie tot leven brengen.
Silk
Ondanks de constante zorg en aandacht die S!LK Jewellery aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op www.silkjewellery.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van S!LK Jewellery.

S!LK Jewellery kan er niet voor instaan dat de informatie op www.silkjewellery.nl geschikt is voor het doel waarvoor deze door u wordt geraadpleegd. Alle informatie wordt aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van haar deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

S!LK Jewellery sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.silkjewellery.nl, het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen of de tijdelijke onmogelijkheid om www.silkjewellery.nl te kunnen raadplegen.
Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Language not available
Sorry, the website with the English language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready
Language not available
Sorry, the website with the German language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready