Inspiratie

Inspiratie


De S!LK sieraden collectie vertaalt een spectaculaire reis langs de adembenemende zijderoute in robuuste zilveren sieraden. Het continent van de tegenstellingen en ongelimiteerde schoonheid brengt de oprichters en ontwerpers enorm veel inspiratie en energie.

De inspiratie haalt SILK vanuit de hele wereld. Variërend van de lossy California Beach life style, het free-spirited hippie leven in Byron Bay - Australië, of de chemie van het intrigerende Azië.

Het ontwerpen van de sieraden start in Nederland en wordt uiteindelijk in nauwe samenwerking met Aziatische zilver smeden tot leven gebracht. Dit resulteert in robuuste westerse sieraden met duidelijke Aziatische invloeden.

Asian Chemistry


De opkomst van de mannen armband


De opkomst van de mannen armband
Kijk naar bijna elke prominente mannen pols vandaag de dag en er is een goede kans dat je deze versierd ziet met een stoere set van armbanden, bangles, leren touwtjes en andere versieringen. 

Een ware inspiratie zijn de voorlopers van de mannen sieraden; Johnny Depp, Lenny Kravitz, Russell Brand en Colin Farrell; mannen met een uitgesproken sieraden keuze.

Johnny Depp


Johnny Depp
Johnny Depp weet als geen ander hoe hij sieraden draagt en er mannelijk uit blijft zien. Hij wordt dan ook zelden gespot zonder sieraden. Hij heeft een unieke wijze van sieraden mixen en matchen tot een totaal eigen look.

Inspiring


Wild at heart

Wild at heart


The Free Spirited


The Free Spirited
Silk
Ondanks de constante zorg en aandacht die S!LK Jewellery aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op www.silkjewellery.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van S!LK Jewellery.

S!LK Jewellery kan er niet voor instaan dat de informatie op www.silkjewellery.nl geschikt is voor het doel waarvoor deze door u wordt geraadpleegd. Alle informatie wordt aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van haar deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

S!LK Jewellery sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.silkjewellery.nl, het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen of de tijdelijke onmogelijkheid om www.silkjewellery.nl te kunnen raadplegen.
Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Language not available
Sorry, the website with the English language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready
Language not available
Sorry, the website with the German language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready