Spotted Award Winners Kenny B & Memru Renjaan wearing SILK Jewellery


Spotted Award Winners Kenny B & Memru Renjaan wearing SILK Jewellery

SILK Jewellery ontwerpt Team Borsato armband


SILK Jewellery ontwerpt armband voor TV Programma The Voice Kids

SILK Jewellery is gevraagd om voor dit populaire TV Programma een armband te ontwerpen speciaal voor Team Borsato. Elke coach verzameld een team met talenten, waarmee ze de finale denken te gaan winnen. Zodra een kandidaat in Team Borsato komt krijgt hij/zij een Team Borsato Armbandje overhandigd van coach Marco Borsato, waarmee de kandidaat in Marco zijn woorden “voor de rest van zijn leven verbonden is aan Marco Borsato en op zijn legendarische BBQ mag komen”. Marco Borsato heeft als sieraden fan SILK Jewellery benadert om een speciaal armbandje te ontwikkelen wat helemaal past bij zijn uitgesproken sieraden keuze en stijl.

Marco Borsato weet als geen ander hoe hij sieraden draagt en er mannelijk uit blijft zien. Hij wordt dan ook zelden gespot zonder sieraden. Hij heeft een unieke wijze van sieraden mixen en matchen tot een totaal eigen look. SILK Jewellery was dan ook zeer vereerd dat hij Team SILK benaderde voor een Team Borsato Bandje.

Gezamenlijk is er gekozen voor het SILK Leather 841 Black/Blue armbandje, wat zowel een toffe band is voor dames als heren én jongens en meiden.

Berget Lewis gestyled met SILK armbanden


De prachtige Berget Lewis schittert dit weekend op het podium bij de Ladies of Soul met aan iedere arm een soulful SILK Madonna 703 armband. 


Blogger MuriŰlle van Schaik


Sieraden maken je ”look” op een geweldige manier compleet en veel interessanter! 2015 was een jaar voor de sieraden waarin ”meer minder was”. Items met simpele structuren en minimale ontwerpen. 2016 is het moment om het zware geschut te voorschijn te halen! Geen minimale ontwerpen, we willen opvallende meesterwerken!

Lees verder wat Muriëlle blogt over SILK Jewellery

Jewellery finishes your look and are a great way to make your look more interesting! 2015 was a ‘less is more’ kind of year for jewellery. Simple structured pieces and minimal design. 2016 is the time to bring out the big guns! No more minimal design we want notable masterpieces.

Read on what Muriëlle blogged on SILK Jewellery

Knuckle Rings by Style Cameleon
Fashionblogger Sharon van Style cameleon blogt over de nieuwe knuckle ringen van SILK Jewellery.
Met honderden fans die haar blog volgen en gek zijn op haar steeds weer veranderende outfits en stijl kunnen we Sharon een ware style cameleon noemen. Word ook volger van haar blog.

Style Cameleon

Heb jij passie Ún powerrrr?


Heb jij passie Ún powerrrr?
Heb jij de passie én power om alles gedaan te krijgen wat je voor ogen hebt? Ben je toevallig ook nog dol op alles wat blinkt?

SILK wil JOU!

Dealer Uitgelicht


l

JUWELIERSSHOP VAN DER ZWART - KATWIJK AAN ZEE

Deze maand willen wij je voorstellen aan onze nieuwste PREMIUM SILK dealer!

Juweliershop van der Zwart in Katwijk is gevestigd in het winkelcentrum aan de Zeilmakerstraat in Katwijk aan Zee. Ze hebben een uitgebreide collectie sieraden en horloges van de bekende merken.

SILK wordt al vanaf het eerste uur bij Juweliershop van der Zwart in zowel Katwijk als Noordwijk verkocht. Maar sinds vandaag is de trendy Juweliershop ook PREMIUM SILK DEALER geworden, wat betekend dat zij nu de grootste collectie SILK sieraden van Nederland verkopen.

Een échte SILK fan vind hier alle sieraden uit de totale SILK collectie én wordt voorzien van het beste advies. Ga naar de Zeilmakerstraat 2d, in Katwijk, en laat je verrassen door het overweldigende aanbod.

info@vdzwart.nl
071 402 7592

Statement NecklacesNo Robot Outfit Post: Silk Special

Fashionista Lieke van No Robot blogt over SILK Statement Colliers. De statement kettingen zijn inmiddels niet meer weg te denken uit onze garderobe. No Robot vind het leuk om deze kettingen op een tshirt te dragen. De shirts van Brashy Couture zijn hier perfect voor! Bekijk de Silk Special outfit post op haar blog www.webshopnorobot.blogspot.nl
 

SILK & ELLE Magazine


SILK & ELLE Magazine

Rack and Stack 'm


Rack and Stack 'm
Sieraden heb je per definitie nooit genoeg, het is voor mij eigenlijk net zoiets als schoenen... en tassen... en denims.... en horloges.... Hoe meer ik er van heb hoe gelukkiger ik er van word. Welke vrouw heeft dat nou niet? Laat ik daarom ook intens gelukkig worden van de nieuwste trend in accessoire land.

Arm candy hoe meer hoe beter! SILK is gek op de nieuwste sieraden trend; racking and stacking. Je hoeft niet langer te kiezen, stapelen maar! Mix-and-match je favoriete armbanden up and down je arm om zo de perfecte aanvulling op je outfit te creëren.

Dit is mijn absoltuut favoriete "Arm Candy" stack van het moment. Het matcht met alles! Ik ben obsessed door de kleine leren armbandjes met zilveren elementjes, hoe meer hoe beter, wat mij betreft. Als ik haast heb, (en dat heb ik meestal), dan weet ik dat ik kan rekenen op mijn vaste stapel bandjes. Grab and go!

Houden jullie niet van een overvolle pols? XH

New Campaign out now


New Campaign out now
Wild hearts and Dusty roads

We love our new Roadtrip campaign. 

Dusty landscapes, featuring Tiago Severo and Inês Pais, having fun on a summer road trip, shot by the legendary Mario Principe. Styling by Sara Soares, with hair and make-up by the fabulous Jose Pedro Mota - "always on top".

Their incredible grin and excessive jewelry are a refreshing departure from, say, the more glam beauty shots, which are jewellery-rich but lacking a certain genuine joviality that we associate with wearing our favorite accessories. Free spirited silver-lovin youngsters out on a sun soaked road trip through dry dusty highways.

Both Inês and Tiago rock a variety of jewellery, from stacked colored summer bracelets to strong tough silver pieces and a perfect worn-in, dirty denim look.

Take a mini mental vacation today and check out our new campaign images.

Jewels and Watches


Jewels and Watches
Vanaf Maandag 6 mei presenteert S!LK Jewellery haar collectie op de Jewels & Watches trade beurs in Utrecht.

“Jewels & Watches is hét juwelierscentrum van de Benelux, op de 1e etage van Trade Mart Utrecht. Hier vindt de specialist een divers aanbod van zowel juwelen als horloges waaruit permanent ingekocht kan worden. Het is de ideale locatie om inspiratie op te doen, maar ook om op de hoogte te blijven van de laatste toonaangevende trends uit de sieradenbranche. ”

Bron: www.jewelsandwatches.org

7th sunday


7th sunday

Let's rock!


Let's rock!
Even voorstellen maar...

Heidi van Leeuwen: Oprichtster en ontwerpster SILK Jewellery, koffieverslaafde dromer over alles waar het leven avontuurlijk en vrolijk van wordt. Stiekem was ik het liefst in de woodstock periode geboren. Voel me een soort misplaatste hippie in een grote mensenwereld. Ik ben gek op sieraden, hoe uitbundiger hoe beter, ik ben geïnspireerd door Azie maar ook door kitsch en frivoliteit, I love hippies en gypsy's. En dat vind je terug in mijn blogs.

Maarten Smetsers: Oprichter, ontwerper, directeur eigenaar, druk drukker drukst met alles rondom SILK. Pure passie. Leeft het hele jaar door op slippers, vliegt van hot naar her en regeert SILK vanuit zijn iphone.

Wij beiden zullen berichten posten over onderwerpen die ons inspirereren. 

En af en toe nodigen we een gast blogger uit de fashion wereld uit of gewoon iemand waar we gek op zijn en die iets te vertellen heeft.

Rock on!

X Heidi
Silk
Ondanks de constante zorg en aandacht die S!LK Jewellery aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op www.silkjewellery.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van S!LK Jewellery.

S!LK Jewellery kan er niet voor instaan dat de informatie op www.silkjewellery.nl geschikt is voor het doel waarvoor deze door u wordt geraadpleegd. Alle informatie wordt aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van haar deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

S!LK Jewellery sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.silkjewellery.nl, het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen of de tijdelijke onmogelijkheid om www.silkjewellery.nl te kunnen raadplegen.
Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Language not available
Sorry, the website with the English language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready
Language not available
Sorry, the website with the German language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready