De afgelopen weken zijn er heel veel kinderen enthousiast aan het knutselen gegaan voor de S!LK Mothersday Challenge. Er zijn super veel mama’s verwend met een te gek geknutseld sieradendoosje. Via de deelnemende S!LK Juweliers zijn er ondertussen al heel veel moeders extra blij gemaakt met een gewonnen S!LK armband.

Vandaag maken we de winnaars bekend van de kids die rechtstreeks hebben mee gedaan met de actie. We willen bij deze alle kunstenaartjes bedanken en we hopen dat alle mama's een heerlijke Moederdag hebben gehad!

De volgende winnaars mogen ons mailen op moederdag@silkjewellery.nl:

Linde Verstegi
Fin Tak 
Jiska de Boer

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Verras je moeder met Zilver


Verras je moeder met Zilver
12 Mei is het Moederdag, dé dag waarop je jouw moeder, schoonmoeder, liefmoeder of stiefmoeder verrast, ook oma's worden vaak verwend met een mooi en bijzonder kado op moederdag. Verwen dit jaar jouw moeder met een origineel en blijvend moederdag cadeau.

Wij hebben een mooie moederdag sieraden selectie gemaakt voor een klein en groot budget. Is jouw moeder een klassieke dame of meer een hippe Mama, voor elk type vrouw hebben wij een zilveren suggestie.

ZILVEREN SIERADEN vanaf 69


Stijlvol en minimalistisch


Stijlvol en minimalistisch
Is jouw moeder vrouwlijk, stijlvol maar wat meer ingetogen? Kiest zij vaak voor een sieraad wat niet overdreven aanwezig is? Dan is de zilveren Chevron 312 armband misschien het perfecte moederdag kado voor haar.

Dit is een mooi vierkant gevlochten armbandje herkenbaar aan het strakke v-patroon. Kijk ook eens bij een van de andere armbandjes uit de Chevron collectie.

De armband wordt in een mooie luxe geschenkverpakking verpakt.

Casual Mom


Casual Mom
Is jouw moeder meer van de casual stijl? En stylt ze haar outfit met stoere en speelse sieraden? Denk dan aan een zilveren of zilver met leren armband.

Is jouw moeder gek op oorbellen?


Is jouw moeder gek op oorbellen?
Meer en meer dames dragen graag een complete set van bijpassende armband, collier en ring in dezelfde structuur. Daarbij mogen bijpassende oorbellen natuurlijk niet ontbreken. Deze oorbellen hebben een vierkant gevlochten structuur welke ook terugkomt in een armband collier en ring design van S!LK. Daardoor kunnen deze perfect met elkaar gecombineerd worden. S!LK oorbellen worden in een mooie luxe geschenkverpakking verpakt.

Voor de Stoere Moeders


Voor de Stoere Moeders
Heb jij een échte stoere chick als moeder? Is ze al lang niet meer onder de indruk van jouw mooie tekeningen, warme croissantjes en de verse koffie, en wil je de aankomende Moederdag van succes verzekeren? 

Met deze stoere serie moederdag kado's zit je zeker goed en geef je gegarandeerd het mooiste én stoerste cadeau éver!

Verras haar met een item uit de iconische Madonna serie. Deze serie is super compleet en er zit voor elk budget wel iets tussen. Ga voor een zilveren band als je budget wat groter is of kies een leren band of ring wanneer je een kleiner kadootje wil geven maar toch een blijvende indruk wil maken waar ze niet meer om heen kan.
Silk
Ondanks de constante zorg en aandacht die S!LK Jewellery aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op www.silkjewellery.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van S!LK Jewellery.

S!LK Jewellery kan er niet voor instaan dat de informatie op www.silkjewellery.nl geschikt is voor het doel waarvoor deze door u wordt geraadpleegd. Alle informatie wordt aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van haar deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

S!LK Jewellery sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.silkjewellery.nl, het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen of de tijdelijke onmogelijkheid om www.silkjewellery.nl te kunnen raadplegen.
Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Language not available
Sorry, the website with the English language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready
Language not available
Sorry, the website with the German language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready