Customer Care

Customer Care


Als je vragen hebt over onze producten, voorwaarden of service, vul dan ons contact formulier in.
Onze Klantenservice staat altijd voor je klaar!

Kun je niet wachten, kijk dan of je jouw vraag kunt vinden bij onze FAQ's.

Wil je solliciteren? Ga dan naar onze vacature pagina.

Heb je een compliment, klacht of andere opmerking?
Gebruik ons informatie formulier en we nemen z.s.m. contact met je op.

S!LK Jewellery
Veldweg 6 k
5231JE Hedel
Nederland

Tel: 085-500.70.70
Email: support@silkjewellery.nl

Onderhoudstips


Onderhoudstips
De volgende tips zullen je helpen ervoor te zorgen dat je jarenlang draagplezier hebt van je SILK sieraad:
  • Vermijdt contact met schoonmaakmiddelen en make-up.
  • Draag het sieraad niet tijdens het douchen, sporten of slapen.
  • Spray geen parfum op het sieraad.
  • Poets het sieraad regelmatig met een zilver doekje.
    Wanneer je het sieraad niet draagt, berg het dan op in het SILK jewellery doosje om ervoor te zorgen dat het niet beschadigt.

Contactformulier


Betreft:
Bedrijfsnaam:
Plaats:
Dhr. / Mevr.
Naam:
verplicht
Geboortedatum:
Telefoon:
Emailadres:
verplicht
Vraag, suggestie of opmerking: verplicht
 
wereldwijde garantie

wereldwijde garantie


Wij streven ernaar om de hoogst mogelijke kwaliteit af te leveren. Mocht er desondanks toch een tekortkoming ontstaan dan heeft uw exclusieve S!LK sieraad uiteraard garantie. Echter wanneer er schade ontstaat door een onjuiste behandeling van het sieraad dan dekt onze garantie deze kosten niet, maar ook in die gevallen zullen wij het sieraad tegen kostprijs voor u repareren.
F.A.Q.

F.A.Q.


Wil je snel een antwoord vinden, kijk dan of je jouw vraag kunt vinden bij onze veelgestelde vragen.

Lees meer
Silk
Ondanks de constante zorg en aandacht die S!LK Jewellery aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op www.silkjewellery.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van S!LK Jewellery.

S!LK Jewellery kan er niet voor instaan dat de informatie op www.silkjewellery.nl geschikt is voor het doel waarvoor deze door u wordt geraadpleegd. Alle informatie wordt aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van haar deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

S!LK Jewellery sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.silkjewellery.nl, het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen of de tijdelijke onmogelijkheid om www.silkjewellery.nl te kunnen raadplegen.
Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Language not available
Sorry, the website with the English language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready
Language not available
Sorry, the website with the German language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready