F.A.Q.

F.A.Q.


Wil je snel een antwoord vinden, kijk dan of je jouw vraag kunt vinden bij onze veelgestelde vragen.

F.A.Q's


Q: Er zitten krassen op mijn sieraad, wat kan ik daar aan doen?
A: Alle sieraden zullen in het dragen krassen. De eerste kras valt vaak op maar na verloop van tijd zullen er meerdere krasjes ontstaan en krijgt het sieraad weer een egaal uiterlijk. Een diepe kras kun je niet zelf verwijderen. Het sieraad zal opnieuw gepolijst moeten worden. Wij raden je aan dit niet al te vaak te laten doen daar er telkens een heel klein laagje van het zilver wordt afgehaald.

Q: Hoe voorkom ik dat mijn sieraad slijt?
A: Alle sieraden slijten, voornamelijk bij intensief gebruik. Zilver is een zacht metaal en daardoor extra gevoelig voor slijtage. Behandel het sieraad daarom met zorg en draag het dan niet bij zwaar huishoudelijk werk. Kijk verder bij onderhoudstips voor de juiste behandeling van je sieraad.

Q: Waarom wordt mijn zilveren sieraad zwart?
A: Zilver is een edelmetaal, dat wil zeggen dat het geen verbinding aan gaat met zuurstof. Zilver wordt zwart, dit komt omdat het een verbinding aangaat met zwavel waardoor het oppervlak zwart wordt. Er zijn diverse producten in de handel waarmee je zilver kunt poetsen.

Q: Hoe voorkom ik dat mijn zilveren sieraad zwart wordt?
A: Zilver kan, door zwavelverbindingen makkelijk zwart worden. Vermijd zwavelhoudende substanties en chloor. Make-up, haarlak en parfum bevatten stoffen die, als ze in aanraking komen met de goudlegeringen, vlekken kunnen veroorzaken op huid en kleding.

Q: Hoe maak ik mijn zilveren sieraad schoon?
A: Zilveren sieraden kunnen schoongemaakt worden met een zachte doek. Zolang de zilveren sieraden mooi zijn kun je beter geen vloeibaar schoonmaakmiddel gebruiken. Wordt het zilver zwart, dan kun je de sieraden af en toe in een zeepsopje (bij voorkeur van groene zeep) dompelen. Borstel het sieraad hierin voorzichtig schoon met een zachte tandenborstel. Spoel het sieraad daarna af met lauw water en droog het met een flanellen doek.

Q: Kan ik mijn zilveren sieraad met afwasmiddel schoonmaken?
A: Je kunt met een lauw sopje met afwasmidddel bijna alle sieraden schoon maken (vuil eraf halen). Het is echter aan te bevelen je sieraad schoon te houden met een speciale zilverpoets doek. 
Silk
Ondanks de constante zorg en aandacht die S!LK Jewellery aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat informatie die op deze site wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is.

De informatie op www.silkjewellery.nl wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde werken of andere in deze website opgeslagen informatie openbaar maken of verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van S!LK Jewellery.

S!LK Jewellery kan er niet voor instaan dat de informatie op www.silkjewellery.nl geschikt is voor het doel waarvoor deze door u wordt geraadpleegd. Alle informatie wordt aangeboden in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van haar deugdelijkheid en geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

S!LK Jewellery sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van www.silkjewellery.nl, het gebruik van informatie die door middel van deze website is verkregen of de tijdelijke onmogelijkheid om www.silkjewellery.nl te kunnen raadplegen.
Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Vul hier uw e-mailadres in en u ontvangt binnen enkele minuten uw wachtwoord:

Language not available
Sorry, the website with the English language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready
Language not available
Sorry, the website with the German language is still in the progress of finishing, in the mean while please visit our Dutch website www.silkjewellery.nl to give you a first impression. Please come back in a few days or leave us an email so we can notify you once the site is ready