• Verzendtijd Bestel vóór 16u. zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn 14 dagen
  • Graveren Graveerbaar
  • User
  • wishlist
Zilveren armbanden met naam

Zilveren armbanden met naam

ZILVEREN ARMBANDEN MET NAAM NEMEN TOE IN POPULARITEIT

Zilveren armbanden met naam zijn al sinds jaar en dag enorm geliefd. We zijn massaal gek op het idee dat we onze naasten dichtbij ons kunnen dragen. Een naamarmband lijkt het perfecte persoonlijke sieraad wat vandaag weer helemaal on-trend is. Of het nou zilveren dames of heren armbanden met naam zijn, zowel de dames als de heren dragen hun geliefden graag dicht bij zich.

Wij zien de laatste jaren de populariteit van zilveren armbanden met namen erin gegraveerd enorm toe nemen. Zo zien wij  bijvoorbeeld met Vaderdag een enorme run op onze zilveren en leren armbanden voor heren welke gegraveerd worden met kindernamen of initialen. Zo draagt papa elke dag zijn kinderen dichtbij zich op een stoere zilveren of leren armband of ander zilveren sieraad van SILK. Ook bijzonder als kerstcadeau voor je vader.

Ook de mama’s worden met Moederdag meer en meer verrast met een gepersonaliseerd sieraad. Zo kunnen wij niet alleen armbanden graveren met naam maar ook onze zilveren hangers voor aan je zilveren ketting of leren ketting maak je extra uniek met de naam van je kindje, welke met name rondom Moederdag of bij geboortes heel erg populair zijn voor de dames. Trouwens ook bijzonder leuk als kerstcadeau voor je moeder en voor haar!
 
Geef een armband met naam in het zilver! ZOEK JIJ EEN CADEAU OM NOOIT MEER TE VERGETEN?
Zoek jij een speciaal cadeau voor je allerliefste moeder, vader, je lieve oma of opa, je vriend of vriendin of je zoon of dochter? Verras jouw speciale persoon met iets unieks.

Wij hebben een ruime selectie van onze dames en heren armbanden in het zilver welke jij kunt personaliseren middels een zelfgekozen gravure. Een armband met naam in het zilver is een tijdloos cadeau met een bijzondere blijvende herinnering.

Zeker weten dat jouw favoriete persoon dit geweldig gaat vinden. Een cadeau om nooit meer te vergeten.
Zilveren armband met letter een stoer alternatief als de naam van jouw kind of partner erg lang is
Naast het graveren van kindernamen en geboortedata, zien we dat het graveren van één enkele letter in populariteit toeneemt. Een zilveren armband met letter is natuurlijk ook een super stoer alternatief als bijvoorbeeld de naam van jouw kindje of partner erg lang is.

Combineer het met een mooie leren heren armband en jouw heren pols is helemaal on point.
wikkelarmband graveren
gewild bij de heren Leren armband met letter
De leren armbanden met letter zijn met name populair onder de heren, net iets minder zoet en toch super persoonlijk. SILK Jewellery heeft verschillende leren heren armbanden in de collectie welke gegraveerd kunnen worden met een letter.

Deze stoere twee kleurige leren wikkelarmband bijvoorbeeld is zeer geschikt om te personaliseren door het vlakke zilveren gedeelte op het slot van de armband. Laat de eerste letter van jullie pasgeboren baby graveren en je hebt een prachtig persoonlijk kraam cadeau voor jezelf, je man, je (schoon) broer of beste vriend.
Welk lettertype past bij jou?

ARMBAND MET JOUW NAAM IN CURSIEF OF BLOK LETTERS

De SILK Jewellery collectie heeft een aantal armbanden in het assortiment voor zowel dames als heren die wij met een handgravure van een naam of tekst voorzien. Waarbij je een keuze maakt uit twee verschillende lettertypes; de schreef letter of blok letter.

Wanneer jij houd van traditioneel en wat meer romantisch kies dan voor de naam armbanden met een cursieve handschrift letter. Ben jij meer uitgesproken dan kun je kiezen voor een armband met blok letter.
Zilveren armband met tekst of woord
zilveren armband met naam graveren
combineer jouw armband met naam SHOP MEER SIERADEN BIJ SILKJEWELLERY.NL
WELKE TE GRAVEREN ZIJN!
Naast gegraveerde zilveren en leren armbanden met naam, tekst, datum of teken, , kun je ook een kijkje nemen in ons assortiment van naam hangers. Wat natuurlijk ook te gek is om aan een zilveren of leren ketting te hangen. Natuurlijk zijn onze hangers met naam ook heel tof te combineren met zowel onze leren armband met tekst als onze zilveren armbanden met tekst. Alle SILK sieraden zijn bedoeld om onderling met elkaar te combineren, maar ook los dragen.

Je shopt onze naamsieraden in verschillende materialen, zoals zilver en leer en kunt zelfs sommige sieraden laten graveren. Wil je wat leuke inspiratie op doen van onze dames collectiearmbanden? Check dan onze pagina met dames armbanden! Of ben je geïnteresseerd in onze heren top 5 van 2020 check dan even onze blog hierover.
t Ontdek alle te graveren sieraden
combineer jouw armband met naam GEDENK HANGER GRAVEREN
Naast armbanden graveren wij ook hangers. Er zijn twee typen hangers in onze collectie, welke aan de achterzijde van de hanger op het zilveren plaatje een grafeermogelijkheid hebben om bijvoorbeeld een naam, speciale datum of quote te laten plaatsen, welke het sieraad voor jou extra persoonlijk maakt.

De 190 Double Fox hanger heeft daarnaast ook nog een verborgen compartiment waar je bijvoorbeeld as in kunt bewaren of zand van een bijzondere locatie die je graag dichtbij je draagt.

Naast een modieus stijl item draag je zo met dit sieraad ook een bijzondere herinnering dichtbij je.
Welke armbanden kunnen wij voor jou graveren met een zelf gekozen naam of tekst?

Niet álle SILK armbanden kunnen gegraveerd worden, daarom zetten wij de mogelijkheden graag op een rij. Zo verteld jouw sieraad straks een eigen uniek verhaal met gegraveerde kindernaam, geboortedatum of een bijzondere datum. Ook graveren wij trouwens hangers met je initialen of een speciaal symbool. Ontdek hier onze complete collectie welke wij gratis voor jou graveren.


Kies de mooiste zilveren armband met naam als persoonlijk cadeau
Een persoonlijk sieraad is natuurlijk altijd extra leuk om te geven, maar ook heel bijzonder om te krijgen.  Zo laat je zien dat jij extra moeite hebt gestoken in jouw cadeau en degene die jij blij gaat maken heeft voor altijd een bijzondere herinnering. Een naam armband hoeft natuurlijk niet altijd alleen maar een bepaalde naam gegraveerd te hebben. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een bijzondere datum, of bijvoorbeeld twee initialen met daar tussen een & teken of een hartje. Of het infitity teken wat staat voor jullie oneindige liefde.

Kan ik een armband met mijn gewenste naam ook online kopen?
Jazeker voor een gravure hoef je niet persé naar de winkel. Je kan bij ons in de webshop jouw armband bestellen en vervolgens kiezen voor de optie gratis graveren. Jij geeft vervolgens aan welke naam, datum, tekst of teken je graag gegraveerd wil hebben in jouw zilveren SILK armband en of je dit liefst in een schreef letter of juist mooier vind in een blok letter en wij zorgen voor de rest. Wij verzorgen jouw persoonlijke gravure gratis en helemaal authentiek met de hand. Bekijk hier hoe het graveren van een armband in zijn werk gaat.

Ga jij voor een zilveren of heeft een leren armband met naam toch meer jouw voorkeur? Ontdek alle graveerbare sieraden van SILK Jewellery hier.

Wat is de levertijd ?
Wij graveren in ons eigen atelier, dus heb jij jouw sieraad met naam ruim voor 16:00u besteld dan wordt over het algemeen deze unieke armband dezelfde dag nog voor jou gegraveerd. Wij nemen in principe één dag extra voor sieraden die gegraveerd moeten worden. Maar meestal heb je het sieraad dus de volgende dag nog in huis.

Wanneer jij jouw armband met naam besteld, gaan wij er hier namelijk meestal direct mee aan de slag. Wij verzenden alle orders die voor 16u besteld zijn dezelfde dag nog. Vanaf het moment van verzenden is de gemiddelde levertijd met DHL binnen Nederland één ,a twee werkdagen. Ga dus uit van een werkdag extra dan zit je altijd goed.
Naar België zijn de pakketjes gemiddeld wat langer onderweg, meestal 3 à 5 werkdagen.

Gratis Graveren
Graveren doen wij gratis als service en ook rekenen wij geen verzendkosten voor jouw pakketje. Let op gegraveerde sieraden worden speciaal voor jou op maat gemaakt, deze kunnen dus niét retour.

Online bestellen SILK sieraden
Vandaag besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis ✓ Gratis verzending Gratis ruilen  Uitstekende service Hoge kwaliteit 925 sterling zilver en genuine leater.
 
hét perfecte kerstcadeau
kerst sieraden hét perfecte kerstcadeau
Kerstcadeaus bedenken is iets waar wij als SILK Jewellery jou ook dit jaar weer heel graag bij helpen en adviseren. Zoek jij hét perfecte Kerstcadeau en denk jij dit jaar eens niet aan een standaard parfummetje, winters kledingstuk, of gezellig interieur item, maar wil jij je moeder, geliefde, vader, zoon of dochter een bijzonder zilveren sieraad geven? Zoek dan niet verder, bekijk onze kerst-sieraden suggesties, hier vind jij namelijk het mooiste kerstcadeau waarmee jij een blijvende herinnering geeft deze kerst!
Copyright 2024 | SILK Jewellery
pay