• Verzendtijd Op werkdagen vóór 16u. besteld, zelfde dag met DHL verzonden!
  • Send Gratis Verzending
  • Check 1 jaar garantie
  • Retour Retourtermijn van 14 dagen
  • User
  • wishlist
Kerstcadeaus voor hem

Kerstcadeaus voor hem

Zoek jij een kerstcadeau voor hem? Je partner, je broer, je beste vriend, je vader of schoonvader of je altijd attente buurman? Wij hebben dé kerstcadeau suggesties voor hem op een rij gezet. De mooiste kerstcadeaus voor hem shop je bij SILK Jewellery.
Personaliseren

Kerstcadeau voor hem

Je kerstcadeau voor hem maak je nu extra bijzonder door het te personaliseren met zijn initialen, geboorte datum, favoriete symbool, quote of de coördinaten van jullie lievelingsplek.
Ontdek alle te graveren sieraden
kerstcadeau voor hem zilveren kettingen
zijn wishlist

Kerstcadeau voor hem

Wat staat er op zijn wishlist? Bedenk je eerst wat hij voor type man is en welk sieraad het beste bij hem past. Werkt hij vaak in pak kies dan voor een mooie stijlvolle armband en of ring en niet zo snel voor een ketting. Werkt hij juist buiten en bijvoorbeeld heel veel met zijn handen dan is een ring waarschijnlijk weer niet zo'n handig idee. Maar is een zilveren of zilver gecombineerd met leren ketting met gegraveerde hanger, misschien een beter kerstcadeau voor hem.

Maak een onvergetelijke indruk deze kerst en ontdek onze kerstcadeau voor hem suggesties.
kerstcadeau voor hem Zilveren wikkelarmband
Een wikkelarmband is een super tof statement item voor de man. In de SILK collectie heb je een aantal keuzes voor hem. We combineren leer met zilver in verschillende kleuren, structuren en breedtes.

Het model wat hier gedragen wordt is de 362 Alpha, een echte eyecatcher. Maar ook de budget vriendelijke 258BBR Alpha armband welke zwart en bruin leer combineert in een mooi strak (én graveerbaar) slot is een absolute bestseller en aanrader als kerstcadeau voor hem.
Kerstcadeau voor hem zilveren wikkel armband
hét persoonlijke cadeau voor hem

Vingerafdruk armbanden

leer met zilver Combineer
Wij houden van combineren. Draag een leren armband gecombineerd met een zilveren armband. Ons model draagt hier de 195 bold armband welke heel mooi te graveren is op het slot met een persoonlijk bericht. Maak zo van jouw kerstcadeau een bijzondere herinnering voor hem.
195 bold armband
Copyright 2023 | SILK Jewellery
pay